- 28 Mart 2012
- 1.034
- 0
- 316
- Konu Sahibi incilideniz
- #15.241
bugünde sabah 60,6 kg. malesef sadece 200gr. meyve günü sonu durum budur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün patateslerle başladım... Şimdilik çok iyi gidiyor..
ben de artık bunda hayır olmadığını gördüm şöle ki; 3 gün kastım kendimi tam buna uymadım ama rahat da değildim ve gram verememiştim sinirlendim diyeti bıraktm önüme ne geldiyse yedim ve yarım kilo verdim demek ki vücudumu kitlemişimstresle:)kızlar ne olup bittiğini şimdi anlatıyorum sinirlerim çok bozuk. hiç kaçamak yapmadan ve yürüyüşte yaparak 6. güne kadar geldim, 6. günün sabahı tartıldım.60.3kg. başladığım günden 2.100kg eksiğim, ooo tamam süper çok güzel nasıl mutlu oldum, dün sabah çok hafif kahvaltı yaptım, öğlen eşim karşımda hamburger menü,patates kola götürdü ben diyete yazık etmemek için ızgara tavuklu salata yedim.
akşamda 6 gibi 1 top dondurma yedim sadece oda vanilyalı. bu sabah tartıldım, inanamadım gözlerime bi daha tartıldım, bi daha tartıldım, yok!!
62,4 diyor yaaaaaaaaaa :-( o kadar moralim bozukki anlatamam size, nedeeennnn????? niye böle oldu yaaa??? o kadar eziyeti 100gr içinmi verdim ben yaaa???
ben de artık bunda hayır olmadığını gördüm şöle ki; 3 gün kastım kendimi tam buna uymadım ama rahat da değildim ve gram verememiştim sinirlendim diyeti bıraktm önüme ne geldiyse yedim ve yarım kilo verdim demek ki vücudumu kitlemişimstresle:)
Valla süper olur ne kadar çok motive olursak o kadar başarılı oluruz. Benim tek problemim tuzla. Sanırım hafif tuz atabiliriz patateslere değilmi?
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum çok çok acil 4-5 kilo vermem gerek fakat ben kalori sayımıyla bunu yapmak istiyorum başka türlü bunu başarmam mümkün değil yani günde 1-2 kek veya çikolata yiyorum sizce yinede günlük kalori sınırını aşmazsam 5 günde 5 kilo verebilir miyim ? Yorumlarınızı bekliyorum canlarım çünkü çok çok acil vermem lazım iyice saldım kontrol altına alamazsam sonu yok![]()
canım kek ve çikolataya harcadığın kaloriyi doymak için daha hafif gıdalarla geçirsen daha iyi diğilmi tabi daha önce uygulayanlar daha iyi bilirler ama tatlıdan bence kaçınman gerek..
yaw ben öle sinir oldumki anlatamam yaa!! hayatımda yaptığım ilk diyette başıma bunlar geldi, oysa ki çok güvenmiştim, ve tam uydum diyebilirim. şunu anlamış oldum ama, benim olayım yemek yada yememekle alakalı diil, normalde zaten fazla yemek yiyen biri olmadığım için bende etkisi olmadı belkide, üşengeçliği bırakıp, totomu kaldırıp spor yapmam gerek, kendimi yemeyerek diil, spor yaparak kassam demeki ben daha iyi sonuçlar elde edicem.![]()