• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kizlar bende pazartesi basliyacam bu diyet insallah basaririmm cok istiyorum zayiflamayi kilom 80 guzel giderse ayda 1 veya 2 kez deneyim bu diyeti diyorum yaza kadar 65 olsam super olur

bende bugün patates haşlaması ile başladım bugün ki kilom 67 kg. bakalım 5 günün sonu ne kadar kilo kaybı olucak gün gün yazıcam umarım kısa sürede kurtuluruz fazlalıklarımızdan ...

Valla süper olur ne kadar çok motive olursak o kadar başarılı oluruz. Benim tek problemim tuzla. Sanırım hafif tuz atabiliriz patateslere değilmi?

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum çok çok acil 4-5 kilo vermem gerek fakat ben kalori sayımıyla bunu yapmak istiyorum başka türlü bunu başarmam mümkün değil yani günde 1-2 kek veya çikolata yiyorum sizce yinede günlük kalori sınırını aşmazsam 5 günde 5 kilo verebilir miyim ? Yorumlarınızı bekliyorum canlarım çünkü çok çok acil vermem lazım iyice saldım kontrol altına alamazsam sonu yok :43:

kızlar ne olup bittiğini şimdi anlatıyorum sinirlerim çok bozuk. hiç kaçamak yapmadan ve yürüyüşte yaparak 6. güne kadar geldim, 6. günün sabahı tartıldım.60.3kg. başladığım günden 2.100kg eksiğim, ooo tamam süper çok güzel nasıl mutlu oldum, dün sabah çok hafif kahvaltı yaptım, öğlen eşim karşımda hamburger menü,patates kola götürdü ben diyete yazık etmemek için ızgara tavuklu salata yedim.
akşamda 6 gibi 1 top dondurma yedim sadece oda vanilyalı. bu sabah tartıldım, inanamadım gözlerime bi daha tartıldım, bi daha tartıldım, yok!!
62,4 diyor yaaaaaaaaaa :-( o kadar moralim bozukki anlatamam size, nedeeennnn????? niye böle oldu yaaa??? o kadar eziyeti 100gr içinmi verdim ben yaaa???

kızlar ne olup bittiğini şimdi anlatıyorum sinirlerim çok bozuk. hiç kaçamak yapmadan ve yürüyüşte yaparak 6. güne kadar geldim, 6. günün sabahı tartıldım.60.3kg. başladığım günden 2.100kg eksiğim, ooo tamam süper çok güzel nasıl mutlu oldum, dün sabah çok hafif kahvaltı yaptım, öğlen eşim karşımda hamburger menü,patates kola götürdü ben diyete yazık etmemek için ızgara tavuklu salata yedim.
akşamda 6 gibi 1 top dondurma yedim sadece oda vanilyalı. bu sabah tartıldım, inanamadım gözlerime bi daha tartıldım, bi daha tartıldım, yok!!
62,4 diyor yaaaaaaaaaa :-( o kadar moralim bozukki anlatamam size, nedeeennnn????? niye böle oldu yaaa??? o kadar eziyeti 100gr içinmi verdim ben yaaa???
ben de artık bunda hayır olmadığını gördüm şöle ki; 3 gün kastım kendimi tam buna uymadım ama rahat da değildim ve gram verememiştim sinirlendim diyeti bıraktm önüme ne geldiyse yedim ve yarım kilo verdim demek ki vücudumu kitlemişimstresle:)

ben de artık bunda hayır olmadığını gördüm şöle ki; 3 gün kastım kendimi tam buna uymadım ama rahat da değildim ve gram verememiştim sinirlendim diyeti bıraktm önüme ne geldiyse yedim ve yarım kilo verdim demek ki vücudumu kitlemişimstresle:)

yaw ben öle sinir oldumki anlatamam yaa!! hayatımda yaptığım ilk diyette başıma bunlar geldi, oysa ki çok güvenmiştim, ve tam uydum diyebilirim. şunu anlamış oldum ama, benim olayım yemek yada yememekle alakalı diil, normalde zaten fazla yemek yiyen biri olmadığım için bende etkisi olmadı belkide, üşengeçliği bırakıp, totomu kaldırıp spor yapmam gerek, kendimi yemeyerek diil, spor yaparak kassam demeki ben daha iyi sonuçlar elde edicem. :43:

Valla süper olur ne kadar çok motive olursak o kadar başarılı oluruz. Benim tek problemim tuzla. Sanırım hafif tuz atabiliriz patateslere değilmi?

ben hiç kullanmadım bugün ama abartmadan sanırım kullansak birşey olmaz inşallah yarın tartıda güzel şeyler görürüz 1. günümüz bitti sayılır bilee bunun için mutluyum:)

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum çok çok acil 4-5 kilo vermem gerek fakat ben kalori sayımıyla bunu yapmak istiyorum başka türlü bunu başarmam mümkün değil yani günde 1-2 kek veya çikolata yiyorum sizce yinede günlük kalori sınırını aşmazsam 5 günde 5 kilo verebilir miyim ? Yorumlarınızı bekliyorum canlarım çünkü çok çok acil vermem lazım iyice saldım kontrol altına alamazsam sonu yok :43:

canım kek ve çikolataya harcadığın kaloriyi doymak için daha hafif gıdalarla geçirsen daha iyi diğilmi tabi daha önce uygulayanlar daha iyi bilirler ama tatlıdan bence kaçınman gerek..

canım kek ve çikolataya harcadığın kaloriyi doymak için daha hafif gıdalarla geçirsen daha iyi diğilmi tabi daha önce uygulayanlar daha iyi bilirler ama tatlıdan bence kaçınman gerek..

çok haklısın canım da bunu yapabileceğimi hiç sanmıyorum en azından birden bırakamam azalta azalta bırakabilirim bu süre zarfında da şok diyet şu diyet bu diyet fark etmez 4-5 kilo vermem lazım ipin ucu öyle bi kaçtıki ne yapıcam bende bilmiyorum :43:

yaw ben öle sinir oldumki anlatamam yaa!! hayatımda yaptığım ilk diyette başıma bunlar geldi, oysa ki çok güvenmiştim, ve tam uydum diyebilirim. şunu anlamış oldum ama, benim olayım yemek yada yememekle alakalı diil, normalde zaten fazla yemek yiyen biri olmadığım için bende etkisi olmadı belkide, üşengeçliği bırakıp, totomu kaldırıp spor yapmam gerek, kendimi yemeyerek diil, spor yaparak kassam demeki ben daha iyi sonuçlar elde edicem. :43:

belki vücudunuz su tutmuştur maydonoz suyu içseniz çok fazla ödem atıyo belki işe yarar

slm bayalar bugun patates gunummm fena deyi acikmadimm sabah yanii 12h gibi 3 haslanmis patates yedim cay sekersiz, yarim bardak
yesil cay sevmiyorum icemiyorum , sonra 16h kahve, bol su ictim , yuruyus yaptim1 saat 19h .okadar simdilik iyimm yarinki sebze gununu bekliyorumm patlican salatasi yapcam kozlenmis, domates salatalik felan biber ve domates corbasi yapim diyorum sabah ikisini oglen aksamda aynisini yiyim diyorum. bu arada esimde benimle beraber yapiyor bakalim hangimiz daha fazla vercez herkeze kolay gelsin menulerinizi yazarsaniz birbiriize akil veririz ne yiyebiliriz diye herkeze kolay gelsin . 5 gun zordeyilll insallah hepimiz basaririz opuldunuz canlar

1 ay civarı diyetteyim ve 94ten 90.5 kiloya kadar düşmüştüm diyetimi ve sporumu yapmama rağmen kaçmak dahi yapmadan 92 kilo olmuşum nasıl vercem bu kiloları bilemiyorum her yola başvur:9:

Bugün 66 olmuşum tam 1 kg. Bugün sebze gününe başlamış bulunmaktayım dün hiç kaçamak yapmadım bugünde öyle olması için uğraşıcam ve hatta tam 30 dk. Yürüyüş yaptım sabah herkese başarılar...

Back
X