• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kizlar bende bugun sebze gunumu bitirdim kacamak yok yarin et gunu sabah ne yiyecem henuz bilmiyom su hazir pane baliklar var disini panesini yemeden onumu yesem diyorum ben onu tos makinesinde yapiyom yagsiz, yagli firin kagiti uzerinde pisiriyom veya butmu yesemmm sabha sabah .ya bu diyet biraz zor insanin ici bir tuaf oluyor eltimde benile basladi ona bozmadi amma esimde baslamisti benle o aksam meyve yedi insallah sonunu getirriz arkadaslar bol kilo kaybiylaaaa

et günü biraz zor gerçektende cesaret edip yiyemiyorum şuanda ...

Günaydınlar... bugün 3. günüm ve çok mutluyum..

günaydın herkese..benim de bugün 3. günüm..çok huzurla uyandım bu sabah.çünkü 2 gündür kendimle savaşarak kuralların dışına hiç çıkmadım..

yanımda akşamdan haşladığım tavuk butlarım var..ama içimden yemek gelmiyor maalesef..ama mecburen yemek zorundayız..

sizlerin kahvaltı durumu nedir ..?

slm kizlar bende bugun sebze gunumu bitirdim kacamak yok yarin et gunu sabah ne yiyecem henuz bilmiyom su hazir pane baliklar var disini panesini yemeden onumu yesem diyorum ben onu tos makinesinde yapiyom yagsiz, yagli firin kagiti uzerinde pisiriyom veya butmu yesemmm sabha sabah .ya bu diyet biraz zor insanin ici bir tuaf oluyor eltimde benile basladi ona bozmadi amma esimde baslamisti benle o aksam meyve yedi insallah sonunu getirriz arkadaslar bol kilo kaybiylaaaa

işlenmiş gıdaları tercih etmemelisin bence..

Bende patatesi dun atlattim bugun sebze kabak yemegi yaptim yagsiz dereotlu bakalim bugun nasil gececek birde reglyim biraz halsizim. Ben icin en kolayi et gunu yarini izgara kofteyle sonlandiricam.

Bende patatesi dun atlattim bugun sebze kabak yemegi yaptim yagsiz dereotlu bakalim bugun nasil gececek birde reglyim biraz halsizim. Ben icin en kolayi et gunu yarini izgara kofteyle sonlandiricam.

regl olmasanız bile kendinizi halsiz hissediyorsunuz zaten bu diyette.
benim sebze günüm dündü.bugün et günüm.protein daha tok tutuyor insanı gerçekten.
ızgara köfteye soğan, maydanoz, ekmek içi konulmuyor galiba..nasıl kıvamını tutturucazzz :)))

slm kizlar benim bugun et gunumde maleseff diyet bozdu bulanti halsizlik istifar ,arkadaslar okurken basit gorukuyor amma vucut dayanmadi acliktan deyill halsizlik oluyor basaranlara tebrik ediyorum;normal diyetime donce saglikli beslene 1 bucuk ayda 5 kilo vermistim u diyetledaha cabuk vermek istemistimmm aslinda 1, 2 kilo gitmisti sabah bakalim kac olcak simdi kendimi daha iyi hisediyommm

slm kizlar benim bugun et gunumde maleseff diyet bozdu bulanti halsizlik istifar ,arkadaslar okurken basit gorukuyor amma vucut dayanmadi acliktan deyill halsizlik oluyor basaranlara tebrik ediyorum;normal diyetime donce saglikli beslene 1 bucuk ayda 5 kilo vermistim u diyetledaha cabuk vermek istemistimmm aslinda 1, 2 kilo gitmisti sabah bakalim kac olcak simdi kendimi daha iyi hisediyommm

çok üzüldüm senin adına.dün benim de et günümdü..sabah kahvaltıda ve öğle yemeğinde tavuk yedim.akşam hiçbirşey ağzıma koyamadım.çünkü gerçekten insanda aşırı mide bulantısı yapıyor.bir de daha önce de yazdığım gibi ilk bakışta bu diyet kolay zannediliyor.benimle birlikte başlayan 2 arkadaşım yapamadı zaten..dayanamadılar.ama çok şükür ben diyeti bozacak duruma gelmedim.
bugün meyve günü ile devam ediyorum.sabah sabah elma yemek çok keyifli..inşallah bi aksilik olmaz.

herkese başarılar diliyorum..

Bugün benim meyve günüm... Uzun süre aç kalmadan aralarda yiyerek devam etmek lazım yoksa vücut dayanmıyor..

ben neden diyet yapamıyorum yaaa:((

arkadaşım bende diyet yapamıyordum diğer mesajlarımda da hep yazdım ilk defa diyet yapıyorum diye.başka bir diyetle 1 haftada 5,5 kg verdim.kararlı olmak şart.şimdi yine diyet arayışındayım.birde ben hangi diyet olursa olsun türk kahvesi içmeden duramam içmezsem başım ağrıyor iştah kesmek için de bire bir.tavsiye ederim :))

öncelikle geçmiş olsun benimde dün akşam aynı sıkıntıarım oldu ve mecburen 1 kase çorba ile diyetimi bozdum zaten en çok korktuğum gün et günüydü :( vee malesef korktuğum gibide oldu

merhaba bende bu diyeti yapıyorum ve 2. turumdayım ben et yemiyorum onu yerine sabah öğle akşam 200 gr peynir yiyorum et ve peynir aynı grup besinlerden bilmenizi isterim birde ben patates yerine aynı gruptan olan ekmeği yiyiyorum sabah 90 gr ekmek öğlen 90 gr ekmek akşam 90 gr ekmek ve yumurta yemediğim için yoğurt yiyiyorum sebze günümdede havuç yiyiyorum belki size böyle denersiniz kolaylıklar diliyorum.

regl olmasanız bile kendinizi halsiz hissediyorsunuz zaten bu diyette.
benim sebze günüm dündü.bugün et günüm.protein daha tok tutuyor insanı gerçekten.
ızgara köfteye soğan, maydanoz, ekmek içi konulmuyor galiba..nasıl kıvamını tutturucazzz :)))

Ben sogan baharat ekmek ici maydonoz ekledim ama cok az ve bol baharatlı okadar kasmıyorum ben önceden yaptıklarımdada kasmamıstım ona rağmen kilo verdim birtek meyve günü yapmıyacağım cumartesi başka bir diyete başlıyorum.

merhaba bende bu diyeti yapıyorum ve 2. turumdayım ben et yemiyorum onu yerine sabah öğle akşam 200 gr peynir yiyorum et ve peynir aynı grup besinlerden bilmenizi isterim birde ben patates yerine aynı gruptan olan ekmeği yiyiyorum sabah 90 gr ekmek öğlen 90 gr ekmek akşam 90 gr ekmek ve yumurta yemediğim için yoğurt yiyiyorum sebze günümdede havuç yiyiyorum belki size böyle denersiniz kolaylıklar diliyorum.

İlk turda kaç kg verdiniz acaba?

1.turu tamamlayıp 2.tura geçmek çok keyifli olsa gerek..darısı başıma inşallah :))
benim merak ettiğim 1.turda ne kadar kilo kaybı oldu...2 gün normal yediğinizde ne kadar kilo geri aldınız..

77.600 la başladım ilk turumda 4.700 verdim 72.900 oldum bakalım bu seferde ne kadar verebilirim bilmiyorum kolaylıklar diliyorum ve ben hiç ara vermedim :) böylesi çok daha etkili bence nasıl olsa alışıyorsunuz :)) tavsiye ederim

Son düzenleme:
Back
X