- Konu Sahibi incilideniz
- #15.321
işyerinde gören herkes evvveet bugün ne günümüz diye takılıyor artık..ama yapacak bişey yok devam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işyerinde gören herkes evvveet bugün ne günümüz diye takılıyor artık..ama yapacak bişey yok devam...
Aynen bizim şirkettekilerde öyle diyorlar :))
bugün oruç tutuyor gibi hissediyorum kendimi..haşlanmış 3 yumurta yiyebildim şimdiye kadar..en sıkıntılı gün yumurta günü((
Benim başım çok fena ağrıdı sanırım tansiyonum düştü biraz tuzlu yoğurt yedim..
dikkat et rejim arkadaşım..sen bana lazımsın...))
zaten senden başka kimsecikler yok forumda..bir başımızayız koca gün.bir allahın kulu yorum yapmamış ikimizden başka .öfff:)))
Merhaba arkadaşlar pazartesi bende bu diyete başlıyorum
bu diyetten gerçekten başarı sağlanıyormu çok merak ediyorum....
Sonucunu bildiririm
çabuk verilen ilolar çabucak alınır ama çok dikkat edicemmmm
böylesi daha iyi işte :) öbür türlü çok karışıklık oluyor. Neyse 1 saat kaldı mesainin bitmesine sonra gider dinlenirim biraz..
Böylesi daha iyi işte :) Öbür türlü çok karışıklık oluyor. Neyse 1 saat kaldı mesainin bitmesine sonra gider dinlenirim biraz..
bende varım bende varım canlar bende bu diyete başlıyorum sizler kaçıncı gündesiniz?
bende varım bende varım canlar bende bu diyete başlıyorum sizler kaçıncı gündesiniz?
ben 4 günde 3 kilo 200 gr. Verdim. Tabiki dikkat etmezsek geri alırız dikkat etmek lazım
biz 5. Gündeyiz canım 2 gün ara verip pazartesi tekrar başlıycaz inş.
cnm o 2 gün arada ne yeniliyor herşey serbestmi yani:)))
Anladım cnm şu dört günde neler yedin zahmet olmazsa anlatırmısın
nasıl yaptın
midem bulanıyor...başım dönüyor...aşırı halsizleştim ben hayats sen nasılsın