• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Benim başım çok fena ağrıdı sanırım tansiyonum düştü biraz tuzlu yoğurt yedim..

dikkat et rejim arkadaşım..sen bana lazımsın...))

zaten senden başka kimsecikler yok forumda..bir başımızayız koca gün.bir allahın kulu yorum yapmamış ikimizden başka .öfff:)))

Son düzenleme:
dikkat et rejim arkadaşım..sen bana lazımsın...))

zaten senden başka kimsecikler yok forumda..bir başımızayız koca gün.bir allahın kulu yorum yapmamış ikimizden başka .öfff:)))

Böylesi daha iyi işte :) Öbür türlü çok karışıklık oluyor. Neyse 1 saat kaldı mesainin bitmesine sonra gider dinlenirim biraz..

Merhaba arkadaşlar pazartesi bende bu diyete başlıyorum
bu diyetten gerçekten başarı sağlanıyormu çok merak ediyorum....
Sonucunu bildiririm
çabuk verilen ilolar çabucak alınır ama çok dikkat edicemmmm

Merhaba arkadaşlar pazartesi bende bu diyete başlıyorum
bu diyetten gerçekten başarı sağlanıyormu çok merak ediyorum....
Sonucunu bildiririm
çabuk verilen ilolar çabucak alınır ama çok dikkat edicemmmm

Ben 4 günde 3 kilo 200 gr. verdim. Tabiki dikkat etmezsek geri alırız dikkat etmek lazım

Anladım cnm şu dört günde neler yedin zahmet olmazsa anlatırmısın
nasıl yaptın

Birinci gün patetes haşlaması yedim sabah öğlen ve akşam mikro dalga fırında patates
İkinci gün yağsız tavada mantar sote yaptım yanında domates salatalık ve dereotu (dereotu çok iyi oldu ısrarla yeyin)
Üçüncü gün sabah light ton balığı öğlen ve akşam haşlanmış tavuk göğsü
Dördüncü gün elma armut portakal ve çağla meyve gününde sık sık yemek lazım
Beşinci gün sabah bir yumurta öğlen iki yumurta ve yağsız yoğurt :)) akşamda aynısını yemeyi düşünüyorum

Faydalı olur umarım :))

midem bulanıyor...başım dönüyor...aşırı halsizleştim ben hayats sen nasılsın

sorma brkcnsn akşam çok fena oldum hastaneye gidecektim az daha o kadar halsizdimki ve şiddetli bir baş ağrısı vardıki anlatamam... Bu sabah ufak bir tost yedim başımın ağırlığı hala var..

tahmin edebiliyorum..çünkü ben de dün akşam ki kadar halsiz olmamıştım.ilk gün de bana fena koydu ama dün yumurta günü iptaldim yani..neyse ki bu sabah daha dinç uyandım.peynir salatalık domates simit kahvaltı yaptım.kendime gelemedim ama hala..

bir de aralıksız yapmayı düşünüyorduk...

Back
X