• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba Sevgi merak ettim 33 kiloyu ne kadar zamanda verdin. Ben bu diyeti gecen hafta yaptim 4 kg verdim bu hafta da yapiyorum ama malesef hem regl oldugum hemde su kaybi azaldigi icin daha az vericem gibi:(

Ben Toplam 2 senedir yapıyorum bu diyeti 33 kiloyu geçen yıl verdim haziranda bitti diyet hazirandan mayısa kadar 7 kilo aldım ama kabul ediyorum camış gibi yedim yani sporda yapmadım dikkat etsem almazdım şimdi tekrar başladım mayıs ayındayız hazirana kadar 7 kilo vermem lazım

kızlar tuz yasakmış meğer bilmiyordum dünden beri bastım tuzu nolcak şimdi :(

Ben geçen yılda bu yılda tuz kullanıyorum tatlım

Ben Toplam 2 senedir yapıyorum bu diyeti 33 kiloyu geçen yıl verdim haziranda bitti diyet hazirandan mayısa kadar 7 kilo aldım ama kabul ediyorum camış gibi yedim yani sporda yapmadım dikkat etsem almazdım şimdi tekrar başladım mayıs ayındayız hazirana kadar 7 kilo vermem lazım

Ben geçen yılda bu yılda tuz kullanıyorum tatlım

sağol canım,sorun yapmiim ozaman

Kızlar merhaba,

Benimde vermem gereken 3-4 kilo var.
Bu diyete başlamayı düşünüyorum.Bir iki sorum olucak.
Tuz ve şeker serbest mi?Gerçekten 5 günde 5 kilo gidiyor mu?
Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Yarın başlamayı düşünüyorum.

Kızlar merhaba,

canım şeker yasak ama tuz serbest sanırım,33 kilo veren bir arkadaş var burda geçen sene yaptığında tuz kullanmış, valla bende meryve günündeyim hiç tartılmadım başlarkende şimdide ama görenler yüzden zayıfladığımı söylüyor,ayrıca 2. günü adet oldum şişkinliğim vardı o indi bununla birlikte extra bir etki oldumu bilmiyorum yarından sonra tartılmayı düşünüyorum.. 5 kilo olmasada 1-2 gider diye düşünerek başladım bende..bakalım görücez

Kızlar merhaba,

merhaba, tuz kesinlikle yasak canim, ben 2 ay önce uyguladim gercektende 5 kilo verdim, et gününde yumurta, yumurta gününde yogurt yedim

Bugün 4. güüünn bu hafta tam anlamıyla uymadım diyete ama yine de fena değil ya biraz vermişim hiç yoktan iyidir. Sizlerin nasıl gidiyor?? :))

günaydin :16:

bugün 2. günüm simdilik iyi gidiyor dün aksam feci karnim agirdi, acliktan, neyse

1. gün 66.1
2. gün 65.2 yim bidakine pazartesi günü tartilcam :27:

kızlar ben haftaya 79.4 kilo ile başlamıştım bugün 4. günüm sabah tartıldım 78.00 olmuşum :21: 1.400 gitmiş bugün meyve günüm daha 1 gün var bakalım 500 gr daha gitse çok mutlu olucam :34:

ben de haftaya baslamk istiyorum nasil zorlaniyomusun acaba.

yok gerçekten kolay bi diyet bence sonuçta sınırsız yiyebiliyosun ama doyuruyo o yüzden fazla da yiyemiyosun mis gibi veriyosun kiloları. Ben sadece tatlı konusunda çok zorlandım çünkü ben aşırı düşkünüm çikolataya tatlıya falan bayağı bağımlı gibiyim arasıra dondurma kaçamağı yaprım sadece o da en az kalorili olandan öyle öyle veriliyor. Ben de devam edeceğim zaten haftaya yaza kadar sürekli yapmayı planlıyorum artık ne kadar verirsem kardır yani :)

Back
X