• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Günleri değiştirebilirsin canım. Ve eğer çok dikkat edersen yürüyüş falan da yaparsan 2 haftada verirsin ama benim gibi kaçamak yapıyorsan 3-4 hafta sürer :))

cidden söylediğin kadar etkiliyse 3-4 hafta değil 2 aya bile razıyım ben yaa sabırsızlanıyorum başlamak için :9: gerçi bugün hamburgerleri götürürken hiç vicdan azabı yaşamadım ama ne olucak bu halim bilmiyorum

cidden söylediğin kadar etkiliyse 3-4 hafta değil 2 aya bile razıyım ben yaa sabırsızlanıyorum başlamak için :9: gerçi bugün hamburgerleri götürürken hiç vicdan azabı yaşamadım ama ne olucak bu halim bilmiyorum

Çok da takma canım 54 kiloymuşsun iyisin gayet gerçi boyun kaç bilmiyorum ama

Çok da takma canım 54 kiloymuşsun iyisin gayet gerçi boyun kaç bilmiyorum ama

aslında aşırı kilolu değilim belim çok incedir göbeğim de yok ama zayıf da değilim sorunum kollarım ve bacaklarım canım :50: kollarımı örtme gereği duyuyorum hep askılı giyemiyorum kalın olduğu için. ya da elbise etek şort gibi şeyler de giyebilmek istiyorum..

merhabaa kızlaar ben siteye yeni üye oldum daha doğrusu üyeydim de yazmıyordum hiç. uzun süredir 4 ayda aldığım 12 kiloyu vermeyi deniyorum her türlü yolu denedim ama bu diyeti ilk defa görüyorum de yapmaya karar verdim bugün başladım aranızda gerçekten istediği kiloya ulaşan var mı bu diyet sayesinde :5:

kesinlikle denenmesi gereken bir liste..ben yaklaşık 1 ay önce 2 hafta kadar yaptım..2 tur yani..şu an 55 kiloyum ve diyeti bıraktığımdan beri ne kkdar yersem y,yeyim hiç almadım...her sabah incaldiğinizi anlıyorsunuz...5 kilo verdim 2 turda:_)))

Merhaba... Ben bu 5 günde 5 kilo eziyetini denedim. Eziyet diyorum çünkü bu tatsız tuzsuzluk olayı çok fena özellikle patates günü... :53: Gerçi ben 4. günün sonunda diyeti bozdum. Koca evde tek başına diyet olmuyor. Kardeşin, ablan, annen çikolataları, sarmaları, börekleri götürürken olmuyor. :( Dayanamadım artık... :S "İşe yaradı mı?" diye sorarsanız açıkçası tartılamadım ama "özellikle" göbeğimde ciddi anlamda bi küçülme oldu. :))) Tabi o sarmaları dolmaları mideye indirince hooop geri geldi e tabi bi pişmanlıkta oldu. Ben tekrar başlamayı düşünüyorum. Evet, bu sefer yapabilirim!

aslında aşırı kilolu değilim belim çok incedir göbeğim de yok ama zayıf da değilim sorunum kollarım ve bacaklarım canım :50: kollarımı örtme gereği duyuyorum hep askılı giyemiyorum kalın olduğu için. ya da elbise etek şort gibi şeyler de giyebilmek istiyorum..

Ahha benim de vücut tüpüm öyle yaa. bacaklarım incedir sütundur ama kollarım çok kalın ben daha tişört bile giyemedim havalar cayır cayır ama saklamak istiyorum kollarımı herkesten :P

bende yarın bu diyete başlıyorum :) 5 gün sonra yazarım inşallah sabah tartılıp başlangıç kilomuda öğrenicem :) hadi hayırlısı

Ben de yarın tekrar başlayacağım. 3 hafta daha yapmayı planlıyorum. Destek olalım birbirimize :)) Tüüm yarın başlayacak olanlara canımız hiçbir kilo aldıracak şey çekmesin dileklerimi gönderiyorum. Kolay gelsiiin en çok da bana. Çünkü bende hiç nefis terbiyesi yok :D

iyi aksamlaaar. gördüğüm kadarıyla yarın başlıycak olan baya kişi var. ben de onlardan biriyim :52: okulun bitmesini bekleyemedim biran önce başlayayım dedim. sabah tartılıp güncel kilomu yazarım çünkü cetveldeki sanırım yanlış çünkü kilo aldığımı hissediyorum son zamanlarda. hepimize kolay gelsin zorlanmadan bitirelim şu 5 günü :56:

bugün başlayanlar nerdesinizzzz birbirimize destek olmalıyız..... ben tartıldım sabah tam tamına 2.5 kilo almışım bi kaç haftada ve o şokla diyete başlıyorum. 2 tane patatesimi yedim birazdan yeşil çay içicem. siz neler yaptınız nasıl gidiyor çok durgun bi başlık :43:

eweeeet şükür sonunda başlaya bildim :) sabah doğadanın 7 otlu çayını içtim ve 2 patates yedim karabiberli baharatlı :) spor olarakta 40 dakka yürüyüş on dakka ip atlama bi 5 dakka da twister düşünüyorum inşallah uygularım :D herkese kolay gelsinnnn :) bu arada başlangıç kilom :( 89

eweeeet şükür sonunda başlaya bildim :) sabah doğadanın 7 otlu çayını içtim ve 2 patates yedim karabiberli baharatlı :) spor olarakta 40 dakka yürüyüş on dakka ip atlama bi 5 dakka da twister düşünüyorum inşallah uygularım :D herkese kolay gelsinnnn :) bu arada başlangıç kilom :( 89

haydi hayırlı olsun önemli olan başlamak zaten :32:
ben de 2 patatesimi yedim tuzsuz yemek çok zor oldu ama zorladım kendimi. şimdi liptonun 5i 1 yerde çayını içiyorum şekersi. birazdan okula gidicem dersim var akşam da yarım saat yürüyüş yapıp ardından yarım saatte parktaki aletlerden yapıcam. umarım kaçamaksız atlatırız ilk günü :9:

bugün başlayanlar nerdesinizzzz birbirimize destek olmalıyız..... ben tartıldım sabah tam tamına 2.5 kilo almışım bi kaç haftada ve o şokla diyete başlıyorum. 2 tane patatesimi yedim birazdan yeşil çay içicem. siz neler yaptınız nasıl gidiyor çok durgun bi başlık :43:

ben sabah yarım patates zor yedim okulda bol su içtim arkadaştan bir kesmecik çikolata otlandım ama bişey olmaz heralde bir kesmeden 30 kalori falan yani. Şimdi de yarım patates daha yedim bilgisayar başında. ayy meyve günü gelse de çilek yesem yaa :D

Back
X