• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben sabah yarım patates zor yedim okulda bol su içtim arkadaştan bir kesmecik çikolata otlandım ama bişey olmaz heralde bir kesmeden 30 kalori falan yani. Şimdi de yarım patates daha yedim bilgisayar başında. ayy meyve günü gelse de çilek yesem yaa :D

yarım patatesle nasıl doyuyosuuun :52: ben şu an açlıktan kıvranıyorum çünkü canım haşlanmış patates de istemiyo napıcam bilemedim. bi de bişey sorucam diyet kola filan içebiliyo muyuz?

walla ben bol karabiberli yiyebiliyorum anca ama iyim acıkma yok çok :21: sporumuda bi yapsam :26: bir bardak yeşil çay iki bardak normal çay içtim su içmeye çalışıyorum ama bir litre anca içebildim :3: meyveee günü gelsin gelmesinede inşallah çok abartmam yaa meyvede pek tok kalamiyorum :18:

haydi hayırlı olsun önemli olan başlamak zaten :32:
ben de 2 patatesimi yedim tuzsuz yemek çok zor oldu ama zorladım kendimi. şimdi liptonun 5i 1 yerde çayını içiyorum şekersi. birazdan okula gidicem dersim var akşam da yarım saat yürüyüş yapıp ardından yarım saatte parktaki aletlerden yapıcam. umarım kaçamaksız atlatırız ilk günü :9:

tuzsuz yiyemiyorsan sende baharatla tatlandırmayı dene idare eder oluyor :21:

merhaba kolay gelsin herkese

bugün bende başladım bu diyete uzun bi aradan sonra
ilk denememi kışın yapmıştım patates günleri çok kötüydü
bugün daha kolay geçti

toplamda 4 patates
2 kupa yeşilçay
2 kupa otlu çay
1.5 lt su
ve 10 dk egzersiz

yarım patatesle nasıl doyuyosuuun :52: ben şu an açlıktan kıvranıyorum çünkü canım haşlanmış patates de istemiyo napıcam bilemedim. bi de bişey sorucam diyet kola filan içebiliyo muyuz?

Ya patatesi almadı içim soğuk olunca bide midem bulandı yiyemedim ama çorba kaşıkladım yaa çok acıkmıştım ve şuan vicdan azabından kıvranıyorum ve kendimden büyük ölçüde nefret ediyorum sen o kadar saat dayan dayan akşam 6 da boz diyeti oh ne ala. Offff! =(((((((((((((((((((((((((((((

diyet kolanın kalorisi kaç bilmiyorum eğer önemsenmeyecek kadar azsa ya da günlük aktivitelerinle yakabileceğin bi değerse içebilirsin galiba ama kolanın kalorisi fazla diye biliyorum. Hem de zararlı yaa içmesen daha iyi olur bence tabi sen bilirsin canım

bende yarın baslıyorum kızlar bu dıyete bakalım nolcak ısvec dıyetı yaptım cumartesı bıttı ve 5kılo verdım pazar pazartesı hıc dıkkat etmeden yedım ınsallah almamaısımdır:)
du bakalım yrn baslıyorum bu dıyete bende

günaydın kızlar. bugün 2. günümdeyim ve kendime marul 1 domates yarım biberle bol limonlu salata yaptım onu yiyorum. patates gününde tam tamına 1.5 kilo gitmiş. sanırım giden su falandı ama yine de moral oluyor. :56:

Selam kizlar,

Yaklasik 1 haftadir bu konuyu takip ediyordum ve baslayip bitirdim bile :)
Sizlere sonucu bir excel sema halinde sunayim dedim ve ben tam olarak 2 kilo verebildim
Yorumlarinizi beklerim :)

2mhasmp.jpg

Arkadaşlar merhaba,

ben de nerdeyse ortaokuldan beri bilirim bu diyeti şuanda 38 yaşındayım. Belki onlarca kere yapmışlığım vardır ihtiyaç duydukça.

Ben bi arkadaşımın annesinden duymuştum ozaman 5 günde 5 kg diyeti diye. Ve birtek biz biliyoruz sanıyordum açıkçası :) öylesine bir google'a yazayım dedim şaşırdım sizleri görünce.

Birsürü herkes tarafından bilinen kitaplarda falan yer alan diyetler var da bu çok yaygın değil sanırım.

Bizimki biraz farklı ama 5 gün sürüyo yine ama sıralama şöyle

1- patates
2- yoğurt
3-et
4- meyve
5 sebze

Senelerdir bir alıp bir veren bir tipim malesef. şöyle söyleyim 55 kg ile 85 kilo arasında değişiyor. Birara bu 5 günde 5 kg yaparak 3 sene önce falan 2 gün (haftasonu yani) bozarak bayağa bi muhafaza etmiştim kilomu verdikten sonra. Ama artık eşim annem ablam falan kızıyorlar böyle şok diyet yapınca onun için yapamıyordum ne zamandır.

Ama pzt günü 5 günlüğüne eşimin iş için şehirdışına çıkacağını öğrenir öğrenmez tamam dedim al sana fırsat :) zaten 85.2 kg oldum tavan yaptım artık :( en azından bununla biraz süzülüp sonra bakcam artık.

benimde ikinci günüm ama tartılmadım 5 gün bitsin öyle tartılcam meraktanda çatlıyorum :3: bugün biraz zor geçiyor ama kararlıyım fire vermek yok :3: arkadaşı ziyarete gittik kendileri urfalı lahmacun yapmış bize ayran turşu tatlıda tartlar kurbiyeler onlar onu yerken bende bir tabak salatalık ve domates yedim :25: hiç dokunmadım bile:25: bunuda atlattım ya dönmem yolumdan :18:

Aman maşallah tebrik ederim. :) İrade kalmadı bende artık. Bakalım 2 gündür ben de bozmadım :)

benimde ikinci günüm ama tartılmadım 5 gün bitsin öyle tartılcam meraktanda çatlıyorum :3: bugün biraz zor geçiyor ama kararlıyım fire vermek yok :3: arkadaşı ziyarete gittik kendileri urfalı lahmacun yapmış bize ayran turşu tatlıda tartlar kurbiyeler onlar onu yerken bende bir tabak salatalık ve domates yedim :25: hiç dokunmadım bile:25: bunuda atlattım ya dönmem yolumdan :18:

Merhaba çok az olmamış mı yediklerin nasıl durdun öyle maşallah.

selam kizlar,

yaklasik 1 haftadir bu konuyu takip ediyordum ve baslayip bitirdim bile :)
sizlere sonucu bir excel sema halinde sunayim dedim ve ben tam olarak 2 kilo verebildim
yorumlarinizi beklerim :)

[ımg]http://i45.tinypic.com/2mhasmp.jpg[/ımg]

süpersin ben olsam dayanamazdım :65:
sebze günü bir işkenceymiş meğerse ya açlıktan ölüyorum gözümün önünden yemekler çorbalar ve beyaz ekmek uçuşuyor çok acıktım :14: ama bu kadar sabrettim boşa gitmesin diyorum tutuyorum kendimi :36:

Haydi inşallahhhhh :) allah utandırmasın bizi. E tabi canım 65 olsam daha ne isterim :) 60 'lar derken 69'a bile razıyım şuan :) yaş kaç senin ben 38.

bende 92yi gördüm diyet yapıyorum 89 oldu artık dedim bu işe bir dur diyelim :45: Başarcaz başarcaz inşallah tekrar 60lara düşcez 60 dediysem 65 felan :17:

Back
X