• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben diyeti bir ay önce denedim sadece 3 gün devam ettirdim. Aralarda kaçamaklarım oldu. Buna rağmen 3 günde 1 kilo verdim. Bugün bu diyete tekrar başladım. Sonuçları yazarım.

bencede 56 ya insen o kilo alma dönemlerinde de zaten 57 58 aralığında olursun böylece 58 üstünü hiç yaşamamış olursun tekrar 56-57 aralığına çekip ara ara böyle kilo kontrolü yapabilirsin çok mantıklı gerçekten
bende aynen öyle düşünüyorum o sebepten yola devam ilk 5-6 kg çabuk gitti de şu 1-2 kg nasıl gidecek bilmiyorum ama pes etmek yok :) darısı başınıza bir ay önce 58 benim için hayaldi şimdi o kadarım ve beğenmiyorum şaka gibi :)

kızlar patatesle başladım güne fakat kaçamak yapıcam ama günü patatesle kapatırım regli olduğum için zorluyor bide çocuk emziriyorum artı ilaç içiyorum ilk günüm çok olduğumdan halsiz düşmemek için yapıcam çok kaçırmamak kayıdı ile bu arada salçalı olmuyor değil mi patates =))

bende aynen öyle düşünüyorum o sebepten yola devam ilk 5-6 kg çabuk gitti de şu 1-2 kg nasıl gidecek bilmiyorum ama pes etmek yok :) darısı başınıza bir ay önce 58 benim için hayaldi şimdi o kadarım ve beğenmiyorum şaka gibi :)

ne güzel işte bende 58 i görünce acaba yetmeyecekmi sanki bende öle olucam gibime geliyor ki senin boyun fazla benden ben 1.64 üm kesin 58 i beğenmiycem bende yani yeterince zayıfmışım gibi gelmeyecek

kızlar patatesle başladım güne fakat kaçamak yapıcam ama günü patatesle kapatırım regli olduğum için zorluyor bide çocuk emziriyorum artı ilaç içiyorum ilk günüm çok olduğumdan halsiz düşmemek için yapıcam çok kaçırmamak kayıdı ile bu arada salçalı olmuyor değil mi patates =))

canım bence emzirirken yapma diyet karbonhidrat ve gereksiz yiyeceklerden uzak durarak daha sağlıklı bir diyet yap ben 3 yıl sonra ancak diyete başladım belki biraz geç oldu ama kızımı 1.5 yaşına kadar emzirdim tabi diyet aklımın ucundan geçmiyordu ben diğer klasik diyetleri yapamadığım için böyle belirli kategorileri olan diyet yapabiliyorum ancak böyle verebiliyorum çünkü ama bence senin için erken şimdilik bebeğine konsantre ol ve sağlıklı beslenmeye çalış

vallahi yarın baslıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum şuan 72'yim ve en acilinden kilo vermem lazım en az beş eğer verirsem durmak yok yola devamm :))) verebilir miyim ki amaa yaaa :((((

hoşgeldin kolay gelsin 5 kilo verilmiyor ama 2-3 kilo verebiliyorsun

Kızlar ben diyeti bir ay önce denedim sadece 3 gün devam ettirdim. Aralarda kaçamaklarım oldu. Buna rağmen 3 günde 1 kilo verdim. Bugün bu diyete tekrar başladım. Sonuçları yazarım.

kaçamak olunca bu tarz diyetler hemen bozuluyor büyüsü bozuluyor gibi bir şey canım

kızlar mandalina daha iyi bir seçimmiş ben geçen hafta elma diyetinde zorlanmıştım

yalnız ben sırayı takip etmiyordum saııırm yanlış anlamıım diyeti bu sıranın da bir anlamı var sanıırm bu hafta karışık yapıcam ama haftaya patatese başlayıp sıraya uyucam

Bütün gün gayet başarılı devam ettirdiğim diyette grip ve regl sancısına yenildim ve anneciğimin yaptığı çorbayı içerek bir saat önce diyeti bozmuş bulundum. Üzgünüm :/

Son düzenleme:
annemin bu diyetteki 4. haftasıydı başladığında 96 kg şimdi ise 88 kg ve 7 cm inceldi ben diyorum anne değiştir şu diyeti bu diyete bu kadar uzun süre devam etme yok hatunu nasıl gaza getirmişsem bırakmam deyip duruyor bunu başlamak isteyipte başlamayan pek çoklarına yol göstermesi açısından yazıyorum. annem 49 yaşında ve bir ayda 8 kg verdi bu diyetle herkese aynı şekilde etki yapacak diye düşünmemek lazım ama düşünmek te bence yarar var. birde buraya ne kadar yazarsanız motive olursunuz. bu diyetle kg verenlerde paylaşımda bulunurlarsa yapanlara da azim gelir. ben şu an bu diyeti yapmyorum ama yerleşik kg larımdan bu diyetle kurtulmuş biri olarak yanınızdayım :)

4. günün sabahında diyetimi bozmuş bulunmaktayım :( patates ve sebze gunu ıyıydı ama et gunu benı mahvettı et görmek ıstemıyorum :( bı iki hafta kendımı motive edıp yenıden başlıyacm inş

Merhaba kızlar, haftasonu evde aç kalsamda bir şey olmaz diye düşünerek yarın sabah başlıyorum diyete pzts. salı günleri tatilim günlerim olacak, dönüşümün hakkaten muhteşem olması için en azından 12-13 kilo vermeliyim.:32::32:

merhaba kızlar ben üç gündür inceliyorum sayfayı genelde herkez en az üç kilo vermiş galiba ben tam dört gündür cacık ve meyve dışında bişey yemedim ama 10 gr bile kilo vermedim malesef şimdide bu diyete başlıycam inşallah işe yarar eşim on gün yok ve o gelmeden şöyle 6 kilo versem inanılmaz olucak benim için umarım verebilir yarın sabah başlıyorum benide alın aranıza
şu anki kilom 61,5 hadi bakalım hayırlısı

kızlar bide bişey sorucam ben regli olmak üzereyim sanırım 4 yada 5 gün sonra olucam acaba kilo vermeye engel oluyomu regli durumu siz de oldumu böyle bişey

yahu kızlar adamların dedıgı kadar var sahıcı :D
bu kadın mılletı sazı aldımı elıne bırakmıyomus cıdden :p

2 gundur canım çıktı oku oku oku :D
sadece ılk grubun sonucunu gormek ıcın kı 1nısan 2010 du ılk grubun kılo bıldırım tarıhı en son 120 kusurlerde kı sayfada bulabıldım -_-

tabı bırde aralarda dıyet dısı muhabbetlerde vardı kı rıca edıcıım ozelden msjlasın bunları hem bakın seneler sonra (2 sene) bız okuyan kardeslerınızın imanı gevrıyo sayfaları atlamaktan ,,aman bısı kacırmayım derken derken 2 gun oldu en son grubun cvbını gorup son sayfaya şutladım imlecı :p

neyse sadede gelırsek salı gunu ınsaALLAH bnde baslıcam bu dıyete.. haydı destek tam destek kızlar :)

mrb kızlar ben de bu diyeti yapıyorum 3.gunum bgun basladgmda 73tum bugun 71.200um ama hc mi hc kacamak yapmyrm hep açım ya ben ck az yiorm kalori sayimi da yapyrm

zeynebiii çok haklısın bu konuda bende oku oku canım çıktı ya neyse hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden zayıflamış gördüm seni :)
bende bugün başlayamadım azıcık üşüttüm galiba dünden beri ateşim vardı epeyce gerçi sadece çorba içip durdum bu saate kadar ama yarın nasipse başlıyorum

Merhaba kızlar, haftasonu evde aç kalsamda bir şey olmaz diye düşünerek yarın sabah başlıyorum diyete pzts. salı günleri tatilim günlerim olacak, dönüşümün hakkaten muhteşem olması için en azından 12-13 kilo vermeliyim.:32::32:

bianka nasıl gidiyo diyet kilolar gittimi varmı değişiklik bizide haberdar et canım

bugün birinci günümdü çok zor geçmedi ama ben sadece tüm gün boyunca iki tane haşlanmış patates yiyebildim bide bir litre su başkada bişey yiyemedim
bu arada kızlar şu anda varmı bu diyeti yapan nasıl gidiyo yada yakın zamanda yapıp ta kilo veren varmı

merhabalar:) ben siteye dün üye oldum ve bugün ilgilenme fırsatım oldu. ben daha önce dukan diyeti yaptım ve 3 gün sürdü 3 kilo verdim ama bünyem kaldırmadı ve ailem zorla bıraktırdı. boyum 1.68 kilom 75. kemik yapım iri. okudum büyük bi kısmını. çoğu kişiye faydası olmuş ama korkuyorum verdikten sonra fazlasıyla almaktan. en çok bacaklarımdan şikayetçiyim. çoğu kilom bacağımda çünkü kalınlar. masaj yaptırmaya gittim 12 seans ve inceldi ama sadece 2 cm. ne yapsam gitmiyor. bu vücüdun bütün bölgesinemi etki ediyor. daha doğrusu bu benm vücut yapımla ilgili sanırım. tavsiye ediyormusunuz bu diyeti çok teşkkür ederim şimdiden :) sevgiler :):)

Back
X