• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar il günümü bitrdim
akşam yemeğinde 2 tane patates yedim
az önce sahur niyetine 1 patates daha yedim
2 litre su içtim
1yeşil çay 1 bby içtim
tek kaçamağım 2 erik ve bi tane biskrem oldu

ne güzel canım sevindim valla benimde kırılma noktası galiba durdu kilom 69-70 arası...
elma ve zencefilin içine bi tanede kabuguyla limon at canım daha cok faydası olur

Limon kalmamıştı evde maydonoz sapı falan serpiştirdim iyi geldi akşam 52. 900 gibi oldum çok mutluyum ^^

dün sahurum 1 pataesdi
bugün iftarım sebze günüm oldugu için 2 salatalık yedim sadece
iftardan sonra küçük boy 1 kornet
2 lt su içtim
1 yeşilçay 1 bby içtim
sahur niyetine az önce de 1 mısır yedim
bugünlük bu kadar
yarın yaşasın et günü
yağsız et sote yapacagımmmmmm

evet kızlar bu diyeti geçen hafta bende yaptım pazartesi günü başladım cuma günü sonlandırdım pazartesi kilom 60.5 ti cuma tartıldım sonuç 59.4 1 kilo 100 gram verebilmişim 5 günde
bu hafta tekrar başlamadım bayram haftası olduğu için sonraki hafta tekrar başlıcam

evet canım suan limon bulmak zor biraz varsa da cok pahalı
maydonoz da olur tabi ödemini sökersin
ah ah ben 65 olsam göbek atcam vallaa

dünde limon attım içine azıcık maydonoz sapı ve kiraz sapı elma ve zencefil birde ben bitki çaylarının tadı değişsin diye limon tuzu atıyorum iyi oluyor şuan hastayım karnım şişti azıcık ama sahuruda hesaba katarsak 53.400 üm bu şişkinlik geçince kilom aşağı iniverecek ^^ bayramdan sonra tekrar bu diyeti yapacağım bugüne kadar yaptığım tek diyet buydu :52:

bu diyetle 2 kilo verdikten sonra 1 gün ara verip tekrar yaptım. 5. günün akşamındayım. sabaha kadar bir değişiklik olmazsa sadece 1 kilo verebildim bu sefer. bünye alıştı sanırım:((((

Mrb kizlar. gecen hafta yaptim. 59.5 ile basladim. 57.5 ile bitirdim. ama ertesi gun sabah kalktigimda 58.3 dum. buna cok uzuldum. yani kilom.aksamdan sabaha 800 artmisti. bu hafta bekliyorum bayram oldugu icin. haftaya ins tekrar yapacagim

dün et günümdü tavuk yedim yanında da biraz salata yedim
ama iftardan sonra gezmeye gittik ve ben dondurma yedim:(
bugün meyve günüm 1 seftali biraz üzüm ve azıcık kavun yedim sahurda
iftarda da aynı şeyleri yerim
simdilik iyi gidiyo diyetim bakalım bayramın ilk günü kaç gösterecek tartı
tartılmadım hiç ama hafiflik hissediyorum
inşallah en azından 68 olurum

Bugün sahurda 3 yumurta yedim öyle aradan dereden girme bir diyet oldu çok azıcık ekmek yedim azıcıkta peynir hastalıktan dolayı oluşan şişlikte indi veeeee sonuç şuanda 52.300 çok hızlı kilo veriyorum kendime inanamıyorum :52:

kızlar ben dayanamadım ve tartıldım 68 kloyum
70 kilo ile baslamıştım
ve yarın son günüm
bayram sabahı 67 görürüm insallah
şimdi sahurda yumurtamı yiyeceğim

5 günde 5 kilo oolmasada 4 günde 2 kilo verdim oleyyyyyyyyyyy
buna da şükür uzun süredir gr oynamıyodu tartım
ve bişi farkettim karpuz kilo aldırıyo ve diyette yennilirse kilo verdirmiyo
ben karpuz yemiyorum kac gündür kilo vermem başladı gene benden size küçük bi uyarı

kızlar kilom 68.2 süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün son günüm...
annemlere gidiyorum yarın nete giremem o yüzden bugünden sölüyorum
yarın kesin 67yi görürüm inşallah 67.9 bile olsa göbek atacam

Ilk gunum iyi gecti..500gr Verdim:-))) Bugunde sebze gunum..demin koca bir tabak salata yedim icinede közlenmis patlican ekledim...malzemelerin kalorisinin 500 kaloriyi gecmemesine Dikkat ettim..yarisinida aksama sakladim;-)))

Ikinci gunumde cok iyidi 500 gr Daha Verdim...sabahlari sakiz cignedim bos mideyi calistirmakta yardimci oluyormus;-)))..bu hafta sonu misafirlerim olucak...Bari verdiklerimi geri almasam;-)))

Back
X