• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Canım benimde bebegim 6 aylık ama benim bebegim emedi sagarak vermek istedim ama az yiyip diyet yapayım derken herhalde sütümü azaltım benim ilk bebegimde emedi anne sütü önemli hiç olmasa 6 ay bekle derim yani kaldı 4 ayın tamam kızım iyi gelişiyor ama anne sütü olsa belki daha iyi olurdu yinede secim senin onun dışında ben bu diyete bayılıyorum normal şartlarda kesinlikle tavsiye ederim

canım ben normalde de zaten çok aşırı yemiyorum. yediklerim abur cubur ve bol ekmek oldugu için hızlı veremiyorum.
yapma mı diyorsun yani diyeti?? :44:
o zaman bir başlayayım, sütün azaldıgını farkedersem bırakırım. ama bolca sıvı tüketildiği takdirde süt sanmıyorum ki azalsın.
sen ne dersin?? :26:

merhaba arkadaşlar.. bende bu diyete başlamaya karar verdim.
2 aylık bebegim var ama süt konusunda sıkıntı olacagını sanmıyorum.
sürekli yeniyor ve sıvı tüketimi serbest.
daha öncede başladım güya ama 2 patatesten sonra amaaan deyip bıraktım :26:

bu defa kararlıyım. dün akşadan beri hırs yaptım. hiçbir diyeti tam anlamıyla devam ettiremiyorum ama bunu yapıcam!
3 hafta yapsam 15 kilo versem süper olur.
gerçi yawaş yawaş gidiyor kilolar ama azıcık hızlandırmak istiyorum...

bugün evde patates az. o yüzden bugün eksikleri tamamlayıp yarın BİSMİLLAH deyip başkamayı düşünüyorum.

beraber ilerleyelimmi :29:

boy 1.78
kilo 91.50 :25: doğumda 19 kilo almıştım daha 10-11 kilosu duruyor
veririz inşallah yaa :)

hedefim 75 kilo.

hadi bakalı yarın başlayalım :16:
canımbebişin hayırlı olsun, sana da kolay gelsin...tecrübeli bir abladan bilgi almak istersen ve bana sorarsan emzirirken diyeti boşver. ama dedilkleri gibi, helvalar, tahinler, üzümler yede demiyorum.zaten bol su alman gerektiğini biliyorsun, güzel ama normal öğünlerine devam et bence aşırıya kaçma ve bol bol emzir.emzirdikçe kiloların birer birer gittiğini göreceksin emin ol.bebişin daha 2 aylıkmış, henüz tyeni çıkmışsın hamilelikten.hiç dert etme, bak bir kadın dediydi dersin, 6 aya kadar hiç ekstra bişi yapma derim ben.ama bol bol su iç, yürü, uyku zaten zırnık kadardır:))dolayısıyla koşturmaydı,uykusuzluktu birkaç aya kilon gitmeye başlar.öpüyorum bebişinide:))

Canım benimde bebegim 6 aylık ama benim bebegim emedi sagarak vermek istedim ama az yiyip diyet yapayım derken herhalde sütümü azaltım benim ilk bebegimde emedi anne sütü önemli hiç olmasa 6 ay bekle derim yani kaldı 4 ayın tamam kızım iyi gelişiyor ama anne sütü olsa belki daha iyi olurdu yinede secim senin onun dışında ben bu diyete bayılıyorum normal şartlarda kesinlikle tavsiye ederim

kesinlikle katılıyorum kızlar,6 ay bi bekleyin noolur.yavrucakları güzel güzel emzirin,sonra düşünürsünüz kilo vermeyi.gebelikte nasıldı, yapacak bişi yoktu, kilo vermek bir yana her geçen ay katlı katlı alınıyordu.şimdide öyle düşünün, biraz sabredin derim ben.

canım ben normalde de zaten çok aşırı yemiyorum. yediklerim abur cubur ve bol ekmek oldugu için hızlı veremiyorum.
o zaman bir başlayayım, sütün azaldıgını farkedersem bırakırım. ama bolca sıvı tüketildiği takdirde süt sanmıyorum ki azalsın.

iki kere dogum yapmış ve bol su tüketen biri olarak şunu derim su her bünyede süt yapmıyor bazılarında yapıyor olabilir ama bende yapmadı bunu ancak deneyerek görürsün bende kuru meyveler süt yapardı onlarda malum kalori depoları oyuzden yemedim 5 günlük bir diyet birkaç kilo bana yeter verirsem diyorsan dene ama şunu unutma emzirerek verdigin kilo farketmeden gidiyor şöyle söyleyeyim ben yaklaşık 29 kilo verdim 6 ayda bunun ilk 3 ayı sütü sagarak verdim ve yediklerime dikkat etim 135 ten 122.500 e böyle gitti yinede secim senin dene istersen

canımbebişin hayırlı olsun, sana da kolay gelsin...tecrübeli bir abladan bilgi almak istersen ve bana sorarsan emzirirken diyeti boşver. ama dedilkleri gibi, helvalar, tahinler, üzümler yede demiyorum.zaten bol su alman gerektiğini biliyorsun, güzel ama normal öğünlerine devam et bence aşırıya kaçma ve bol bol emzir.emzirdikçe kiloların birer birer gittiğini göreceksin emin ol.bebişin daha 2 aylıkmış, henüz tyeni çıkmışsın hamilelikten.hiç dert etme, bak bir kadın dediydi dersin, 6 aya kadar hiç ekstra bişi yapma derim ben.ama bol bol su iç, yürü, uyku zaten zırnık kadardır:))dolayısıyla koşturmaydı,uykusuzluktu birkaç aya kilon gitmeye başlar.öpüyorum bebişinide:))

sağolasın Allah razı olsun ablacım...
bu benim 2. bebişim ve kiloların yawaş yawaş gittiğini bence tecrube ettim ama bu defa daha fazla kilo alınca sabrım el vermiyor beklemeye.bolca sıvı tüketilirse ve ne günüyse o güne ait yiyecekler sık sık yenirse sütte bir azalma olmaz sanıyorum.
bazı günler kahvaltı bile yapmıyorum. 1 tane maksimus çikolata ve bolca suyla akşamı ettiğimi bilirim.
hamd olsun ben sabaha kadar uyudugum için o konuda enerji harcamıyorum ve kilolar çok yawaş gidiyor yeaaa :5:
kendimden rahatsız oluyorum :31:

kesinlikle katılıyorum kızlar,6 ay bi bekleyin noolur.yavrucakları güzel güzel emzirin,sonra düşünürsünüz kilo vermeyi.gebelikte nasıldı, yapacak bişi yoktu, kilo vermek bir yana her geçen ay katlı katlı alınıyordu.şimdide öyle düşünün, biraz sabredin derim ben.

bunu farketim ama gec oldu benim sütüm ilk 3 aydan sonra bitti şimdi neyazıkkı kızım ek gıdalar ve mamalarla büyüyor:50::50:

Tubim nasılsın canım.oğluşlar nasıl.:16:bencede bekıe canım.onemli olan süt şimdi diyeti boşver.zatrn gidecek o kilolar.sadece bir az sabret.bende şişko geziyorum.:9:bazen diyorum başliyim diyete.sonrada diyorumki bir altı ayda şişko gezersem bana bir şey olmaz.ama kızım sağlıklı süt yer:34::34::34:

Son düzenleme:
kızlar meraba bende pazar başladım yarın et günüm :56: yağsız ve çemensiz pastırma yenilebilir mi ki :26: canım çok çekiyor
acil cevap verirseniz çok iyi olur :5:

Kızlar merhaba,

Ben ne zamandır uğramıyordum foruma, south beach diyeti yaptım en son, sonra kilo vermem durdu hatta alma sürecine giriş yapmıştım ki dün ne yapsam diye nette gezinirken bu diyeti gördüm ve dönüş yaptım :) umarım hayırlı olur.
Bugün itibariyle başladım bende tatsız tuzsuz patatesimi yiyorum şu an (tuz olmaması çok fena) :56: yarın da şehir dışına çıkıyorum, kötü denk geldi misafirlikte istediğim gibi yapabilir miyim bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım, desteğinizi esirgemeyin, çok ihtiyacım var çok :34:

Son düzenleme:
52.500 le başladığım diyet 51.300 le bitti ama hergün bozdum diyeti ona rağmen iyi vermişim bunada şükür ^^

eveeet bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım...
sabah sirkeli ılık suyumu içtim, patateslerimi haşladım ve miğdem bulanarak da olsa yedim ve bol bol su içiyorum.
az sonra anason ve rezene çayı yapıp içicem. süt artırıcı :)
kararlıyım bozmucam bu diyeti...

sizlerin diyeti nasıl gidiyor?

Bugün 2 tane kot pantolon aldım hemde 26 numara ikiside nasıl mutluyum anlatamam çok azıcık vermem gereken kilo kaldı sonra mükemmel görünebilirim :21:

Bugün 2 tane kot pantolon aldım hemde 26 numara ikiside nasıl mutluyum anlatamam çok azıcık vermem gereken kilo kaldı sonra mükemmel görünebilirim :21:

ooo hayırlı olsun canım :)
sen bayaa kilo verdi maşallah ya.
darısı baa artık :31:
2 hamilelik sonrası 15 fazla kaldı :5:
neyse vericiiz artık.bu defa fena hırs yaptım...
26 beden kot süpermiş
ben 32 giyyorum :27::27:

bugün diyette ilk günümdü.
patatesi tuzsuz yemek biraz zor olsada kolay geçti sanki...

ama akşam yemeginde azıcık kaçamak yaptım :26:
3 kaşık patlıcan yemeği ve 2 kaşık mercimek çorbası :30:
ekmek yemedim hiç ama...
sizce bu günüm boşa gitmişmidir?
gitmemiştir dimiiiiiiii :27:

yarın meyve günüm. yarın daha güzel geçicek bence :56:

kızlar ben diyete ara verdim çünkü regl oldum reglıyken kilo vermem daha yavaş oluyor okadar aç kalıp daha hızlı kilo verme şansım varken yavaş vermek istemiyorum şuan kilom 106.600 civarı dikkat ediyorum almadan inşallah 3 gün sonra dönücem sizi takip etmeye ve desteklemeye devam edicem hepinize bol şans ve sabırlı olun şunu unutmamak lazım yemekler kaçmıyor sadece yemeye ara veriyoruz üstelik 4-5 gün sonra ara gününde diyetteyken canınızın cektigi şeyi pişirip yersiniz bu mantıkla bakınca dayanmak daha kolay oluyor:16:

Son düzenleme:
günaydınlaaarrr
bugün çok mutluyum. tartıda daha düşük bir rakam görmek sevindirdi benii :21:
91.50 başlangıç kilomdu.
bu sabah doğumdan beri görmediğim rakamı gördüm.
89.1 :52:
sanırım emzirdiğim için ve sirkeli su içtiğim için bukadar farketti.
baskülüm kesinlikle doğrudur :34:

bugün meyve günüm. üzüm ve elmayla geçiricem günümü.
mutluyummm mutluyummm :16:

Canim 26 beden en kucuk beden sayilir zaten sen daha fazla kilo verme istetsen boy kilo kacti bu arada sevgiler

En küçük 24 diye biliyorum daha rahat olması için 2-3 kilo vermem gerekiyor. 160 boyundayım 51 küsür kiloyum 49-48 olsam yeter. ^^ bide pantolonlar likralı olduğu için oldu yoksa olmayadabilirdi :D benim belim 69 kalçam 93 :D

ÖLÇÜ BEL (B) cm KALÇA (K) cm
W 24 53 - 56 82 - 85
W 25 56 - 59 85 - 87
W 26 59 - 61 87 - 90
W 27 61 - 64 90 - 92
W 28 64 - 66 92 - 95
W 29 66 - 68 95 - 98
W 30 68 - 71 98 - 100
W 31 71 - 74 100 - 102
W 32 74 - 76 102 - 105
W 33 76 - 79 105 - 108
W 34 79 - 81 108 - 110

Son düzenleme:
ooo hayırlı olsun canım :)
sen bayaa kilo verdi maşallah ya.
darısı baa artık :31:
2 hamilelik sonrası 15 fazla kaldı :5:
neyse vericiiz artık.bu defa fena hırs yaptım...
26 beden kot süpermiş
ben 32 giyyorum :27::27:

57 küsürden 51 küsüre düştüm baya şekillendim hala basenlerde fazlalık var yakın zamanda işe başlayacağım başlamadan önce 48-49 olsam gerçekten süper olacak kiloyu vermek zor ama almak çok çok kolay malesef :)

günaydınn...

pek gelen giden yok topiğe ama ben yinede gelişmelerden haberdar edeyim istedim.

bu sabah 88.5 çıktım. aslında 88.10 bekliyordum ama dün bi dünya şey yedim :17:
eşim çok ısrar edince azıcık yiim dedim.
çorba,tatlı,cips :52:
neyse geri almiim de az versem de olur...

bugün sebze günümdü ama ben yumurta günü yapmaya karar verdim.

2 günde total verilen kilo 3.00 kg :52:

yola devam devaaammm :10:

Back
X