• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınn...

pek gelen giden yok topiğe ama ben yinede gelişmelerden haberdar edeyim istedim.

bu sabah 88.5 çıktım. aslında 88.10 bekliyordum ama dün bi dünya şey yedim :17:
eşim çok ısrar edince azıcık yiim dedim.
çorba,tatlı,cips :52:
neyse geri almiim de az versem de olur...

bugün sebze günümdü ama ben yumurta günü yapmaya karar verdim.

2 günde total verilen kilo 3.00 kg :52:

yola devam devaaammm :10:

insan kilo verdiğini görünce nekadar mutlu oluyor ^^ ben elma diyeti yapıyorum bu sefer geri kalan 2-3 kiloyu o diyetle vereceğim inşallah. kahvaltı yapmak istiyorum çünkü.. destek olan olmayınca zor oluyor ben takip ediyorum ara ara bakıyorum bol şans :40:

insan kilo verdiğini görünce nekadar mutlu oluyor ^^ ben elma diyeti yapıyorum bu sefer geri kalan 2-3 kiloyu o diyetle vereceğim inşallah. kahvaltı yapmak istiyorum çünkü.. destek olan olmayınca zor oluyor ben takip ediyorum ara ara bakıyorum bol şans :40:

teşekkürler arkadaşım :)
önceden seninle bol bol sohbet ediyorduk msn de.
hatırladın dimi beni :)

Sağlık açısından sorunu yok di mi?
Yapanlar bahsedebilir mi?
Mesela ben yalnızca 2 gün yapmak istiyorum çünkü pazartesi misafirim gelecek hamur işleri malumunuz yemeden olmaz.
Bu yüzden diyorum ki yarın patates günüm olsun,pazar günü de meyve günü.
Peki bu günlerde süt içsek sorun olur mu?
Verdiklerimizi kısa sürede alıyor muyuz?
3 kilo fazlam var ve 16 günde vermem gerekiyor.
Önümde büyük engel doğum günüm,2 adette misafirlik var.
Bu yüzden deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle? :)

Sağlık açısından sorunu yok di mi?
Yapanlar bahsedebilir mi?
Mesela ben yalnızca 2 gün yapmak istiyorum çünkü pazartesi misafirim gelecek hamur işleri malumunuz yemeden olmaz.
Bu yüzden diyorum ki yarın patates günüm olsun,pazar günü de meyve günü.
Peki bu günlerde süt içsek sorun olur mu?
Verdiklerimizi kısa sürede alıyor muyuz?
3 kilo fazlam var ve 16 günde vermem gerekiyor.
Önümde büyük engel doğum günüm,2 adette misafirlik var.
Bu yüzden deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle? :)

patates günü ve yumurta gününü tavsiye ederim en tok tutucu ve en kilo verilen günler onlar bence :) ben verdiğim kiloyu geri almadım dikkat edilmezse alınır ama

Daha önce bu diyeti 4 gün yaptım 4 kilo verdim birazda dikkat ettim 2 kiloda öyle verdim

günaydınlaaarrr

dün yumurta günü yaptım ama patates kadar tok tutmadı beni :5:
yumurta yemekten içim bayıldı.akşama kadar yediğim yumurta sayısı 9 :53:
herneyse akşam dayanamadım yine. bozdum diyeti.ben neden akşamları hep bozuyorum yaa :26:

sabah kalktıgımda kilom 88.1 di. 87 yi göremedik tühh...
neyse yarın inşallah.
dünden beri verdiğim kilo 400.gr olmuş oldu.
ama kaçamak yaptım.almadıgıma sevindim.

totalde verdiğim kilo 3.400 gr...

bugün yine meyve günü yapıcam. et sevmiyorum.sebzeyle de aram pek yok.
bakalım yarın kaç çıkıcam :16:

Ben aşırı unutkan bir insanım ama tanıdık geliyorsun satış yapıyordun sanırım değil mi?

evet canım bir ara satış yapıyordum ,msn de bol bol sohbet ettiğimiz günleri bilirim :)
bir ara yüz yüze görüşmeyi bile düşünmüştük :27:

patates günü ve yumurta gününü tavsiye ederim en tok tutucu ve en kilo verilen günler onlar bence :) ben verdiğim kiloyu geri almadım dikkat edilmezse alınır ama

ben neden veremedim ama yumurta gününde yaa :5:
hee tatlı yersek veremeyiz dimi :27:

sen kaç yumurta yemiştin 1 günde?

Hatırladım ^^msn uzun zamandır kullanmıyorum facebookun varsa oradan görüşebiliriz gene :)

Ben en çok kiloyu o 2 günde verdim. 5 patates 5 yumurta yedim ama çok su içiyordum

Diyete ne ile başladığımız önemli mi peki?Örneğin ben yarın tüm gün yoğurt yiyip ertesi gün meyve günü yapsam?
Hem yoğurt ile yumurtayı aynı gün tüketsek sorun olur mu? :)

bugünki kilom 87.500 :21:
dünden buyana 600 gr daha gitmiş...

toplam verdiğim kilo 4.00 oldu :16:

bugün yine patates günü yapıyorum. çok güzel tok tutuyor.
bugün son gün sonra 2 gün molaaa :32:

Kızlar Merhaba
Geçen hafta başladığımı yazmıştım diyete ama evde olmayınca olmadı tabi, bende bugün itibariyle tekrar başladım umarım başarılı olurum bu sefer :)
Sabah sadece 1 lokma patates yiyebildim işe geç kalıyordum hemen çıktım, öğlende 1 patates yedim ve akşamda 1 patates ile kapatmayı düşünüyorum hadi hayırlısı bakalım

Benden başka bugün başlayan var mı??

Son düzenleme:
Daha önce bu diyeti 4 gün yaptım 4 kilo verdim birazda dikkat ettim 2 kiloda öyle verdim

arkadasım 4 GÜNDE 4 KILO VERMİİŞİN BASARILARR PEKİ BELLİ OLUOMUYDU VERDİĞİN SENIN NEREN FAZLAYDI BENIM BACAKLARIM FAZLAMM VARR ACABA VERİRİMİYİM ANLAŞILIRMI BACAKLARIMDAN VERDİĞİM YANI FİZİKSEL OLARAK BELLI OLUOMUUUUUUU

merhabalar...
bugün mola günüm. 2 gün ara verip devam edicem inşallah.
dün akşam eşimin yüzünden diyeti bozdum :19:
toplamda 5 günde 4 kilo vermiş oldum.

2 gün sonra devam :16:

arkadasım 4 GÜNDE 4 KILO VERMİİŞİN BASARILARR PEKİ BELLİ OLUOMUYDU VERDİĞİN SENIN NEREN FAZLAYDI BENIM BACAKLARIM FAZLAMM VARR ACABA VERİRİMİYİM ANLAŞILIRMI BACAKLARIMDAN VERDİĞİM YANI FİZİKSEL OLARAK BELLI OLUOMUUUUUUU

Tabiki çok farkediyor önceki sayfalara bakarsan beden ölçülerinide yazmıştım hala ölçüyorum basen kalça karın sorunu vardı şuan baya toparladım

Arkadaslar sadece patates gunü yapsam olurmu?meyve pek sevmem bütün gun yumurta yersem kusarım bana en uygunu patates geldi 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum tatlıyı hamuru çıkardım hayatımdan son iki yıldır kilolarla basım dertte 80 kıloyum cok sıkıldım artık eski Halim'e dönmek istiyorum 10-15 kilo vermem lazım

Back
X