• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlarr:)5 haftadır diyetteyim..Geçen haftalarda baya boşlamıştım diyeti..Yiyodum yedikçede kendimi kötü hissediyodum..Sonra bu diyeti gördüm bi başlıyım dedim..şimdi meyve günündeyim.hiçkaçamak yapmadım..ilk gün zaten patatesi pek sevmediğim için 3 tane feln patatesle günü geçirdim..sebze gününde salatalık ıspanak domates yedim ama ölçülü şekilde..dünde tavuk gününde haşlanmış tavuk yedim ölçülü şekilde ..yağ yok tuz yok..günlük 5 dk da olsa spor yapmaya çalıştım..3 litre karbonatlı su içiyorum...günlük 3 yeşil çay bide nescafe 2si bir arada içtim..daha şimdiden baya kilo gitmiş..3 4 kilo feln gitmiş..yumurta gününü bitirdikten soonra bigün ara verip tekrar başlamak istiyorum ..ikinci seferde kaç kilo veririz acaba gene aynımı olur?

Merhaba kızlarr:)5 haftadır diyetteyim..Geçen haftalarda baya boşlamıştım diyeti..Yiyodum yedikçede kendimi kötü hissediyodum..Sonra bu diyeti gördüm bi başlıyım dedim..şimdi meyve günündeyim.hiçkaçamak yapmadım..ilk gün zaten patatesi pek sevmediğim için 3 tane feln patatesle günü geçirdim..sebze gününde salatalık ıspanak domates yedim ama ölçülü şekilde..dünde tavuk gününde haşlanmış tavuk yedim ölçülü şekilde ..yağ yok tuz yok..günlük 5 dk da olsa spor yapmaya çalıştım..3 litre karbonatlı su içiyorum...günlük 3 yeşil çay bide nescafe 2si bir arada içtim..daha şimdiden baya kilo gitmiş..3 4 kilo feln gitmiş..yumurta gününü bitirdikten soonra bigün ara verip tekrar başlamak istiyorum ..ikinci seferde kaç kilo veririz acaba gene aynımı olur?

boyun ve kılon nedir acaba? bende yarın baslamayı dusunuyorum bu dıyete 50 kıloyum 46 47 hedefım boyum 1.60

Acaba halsiz dusururmu cok etkilermi bende kesin basliycam yarin ama cok heyecanliyim Ins 1 ay uygulsak tam 20 kilo gidicekmi yani hadi 10 15 gitsin vallaha gorurmuyuz o gunleri kisa zanda o kadar vermek zararlari dogururmu :26:

Canım öylesine uğrak yapmıştım buraya. şöyle bir göz gezdirip çıkayım demiştim. Senin mesajını görünce yazmadan edemedim. Sakın haa diyet yapmaya kalkma. Benim bebeğim de 7. ayın içinde. 4 aylıkken hafif hafif diyet yapmaya kalkıştım. Şimdi tek damla sütüm kalmadı. İçinde ne olduğu belli olmayan toz mamalar alıp yedirmek zorunda kaldım.:14: 111 kilodan 88 e düştüm. Ama annelik vicdanım rahat değil. Varsın kilolu ol. Sonra yaparsın diyetini. Bebeklerimiz bizim hayattaki en kıymetlilerimiz:emir_bebek::nazar:

Çok sağol canım bende vazgeçtim bazı şeylere dikkat etsem yeter şu sıra...ama zumba yapıyorum zararı olurmu dersin

canım snei çok iyi anlıyoeum bende o yolalrdan geçtim hala kiloluyum üstelik 58 kiloydum evlendiğimde şimdi 80 benimdeçok takılırdı ama işte süt öyle birşeyki insan emzirmediği zaman daha iyi anlıyo cennet kokulunu düüşün annesi verirsin ek gıdaLARA geçene kadar sabret sonra azar aza başlarsın annesi tabki sne bilirsin ama benimki bir öneri canım öp bebişini yeirime:nazar::nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler desteğin için doğru söyledin canım ilk doğumda 12 kiloyu 1 yılda verdim.oğlum 3 yaşındayken ikinci oğlum geldi 22 kilo aldım 😁çok aldım 82 kiloydum emzirfiğim halde neden hiç kilo kaybetmediğimi anlayamıyorum ama dediğin gibi canım bebiş emsinde gerisi problem diil😂bizde sizi öptük çok😽

Acaba halsiz dusururmu cok etkilermi bende kesin basliycam yarin ama cok heyecanliyim Ins 1 ay uygulsak tam 20 kilo gidicekmi yani hadi 10 15 gitsin vallaha gorurmuyuz o gunleri kisa zanda o kadar vermek zararlari dogururmu :26:

Sen uygula inş etkisini görürsen diyet zamanı gelince bende yapıcam gazamız mübarek olsun 😃gelişmeyi takip edicem canım umarım faydası olur😉

Sen uygula inş etkisini görürsen diyet zamanı gelince bende yapıcam gazamız mübarek olsun 😃gelişmeyi takip edicem canım umarım faydası olur😉

inş canım inş veririzde kurutuluruz fazlalıklardan hoş boğazı tutuktan sonraa zayıflarızda işte bendeki diyet psikoloji olunca daha heyecan loluyo yapamıyotrum fazla yiyorum ama ilk defe bu diyet beni bu kadar fazlasıyla heyecanladırdı heveslendirdi ne aç kalıcağımı düşünüyrumm ne birşeyi sadece başabilirsem 1 ay sonra kendimi düşününce zaten yiyesim gelmiyo hayırlısı inş sen beebiğine ve kendine iyi bak canım yeemene baka etraftan gelen seslere takılma hiçbirşey bebeğinden önemli değil bak diğer arkadaşda diyet yüzünden sütü kesilmiş aynen bende çok üzüldüm zaten azdı yetiremiyodum ek gıdalara güvndim kestim e tek göğüs giti tamamen :31::31::31::31:

günaydın kızlar benim oyum 1.64 kilom 80 hepimizin için hayırlısı kolayı olsun inş haydi bismillahirahmanirrahim diyelim başlayalım :16::16::16::16::16:

günaydın kızlar regl dönemimdeyim şuan onun şişliğimi yoksa şu 1 2 haftada kilo mu aldım bilmiyorum ama malesef 69 kiloyla diyete başlıyorum..
neyse moral bozmak yok. gitsin kilolar gelsin FİT ANNELER/fit kızlar :46:Allah hepimizin yardımcısı olsun.

günaydın arkadaşlar,
Ben de inşallah bu diyete başladım bugün.sabah tartıldım 70.8 kg.geldim.boyum 1.68..
Kahvaltıya 2 patates haşladım.severim aslında haşlanmış patatesi ama tuzsuz olmasından mı yoksa diyet heyacanı mı neden bilmiyorum ama birini dahi bitiremedim.yanımda işe getirdim arada acıkırsam yerim.2 tane öğleye 2 tane de akşama ayırdım.
Allah hepimize muvaffakiyet nasip etsin.Akşam eşime diyete başlıyorum sabah dedim resmen dalga geçti çok bozuldum.Allah utandırmasın hepimizi...

günaydın arkadaşlar,
Ben de inşallah bu diyete başladım bugün.sabah tartıldım 70.8 kg.geldim.boyum 1.68..
Kahvaltıya 2 patates haşladım.severim aslında haşlanmış patatesi ama tuzsuz olmasından mı yoksa diyet heyacanı mı neden bilmiyorum ama birini dahi bitiremedim.yanımda işe getirdim arada acıkırsam yerim.2 tane öğleye 2 tane de akşama ayırdım.
Allah hepimize muvaffakiyet nasip etsin.Akşam eşime diyete başlıyorum sabah dedim resmen dalga geçti çok bozuldum.Allah utandırmasın hepimizi...

en kotusude dalga gecılmesı!! Arkadasım sen tut ınsallah bogazını suyunuda ıc esın o zaman tebrık edıcek senı ınsallah:) ama gayretle devam et

günaydın arkadaşlar,

canım hepsi aynı, diyete başlicam diyip devam ettiremeyince ciddiye almamaya başlıyorlar. söylemlerimizle değil de görüntümüzle ispatlayalım kararlılığımızı.

canım 15 20 kilo gidiceğini sanmıyorum, kilosu ve yemesi çok fazla olanlar da ya da yeni doğum yapanlarda o şekilde etki edebilir belki. valla haftada 2 kilo gitsin ilk ay başka bişey istemiyorum geri kalanı da yavaş yavaş veririm inş. diyorum. eşimle iddiaya girdim birazda bilerek 5 ocakta 62 olucam diye. inş. 60 olurum da alır boyunun ölçüsünü :34:

Hadi BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM...Bende basladim...boyum 1.65kilom tam 67.6 kusuratta yazdum Bileyimm...Ayy insallah veririz ya patatesler haslaniyor su icicem sirkeli Dora sizi habetdar ederim benim bebis uyumadigi icin gece gec kalkiyorum ...

bugun basladım ....

kilom 77,2 boyum 1,64

patatese bayılırım ..... fakat bırsey sorucam yeme olayını saat kaçta bıtırıcez kızlar 6-7-8 saat kac aksam ?

bende sanırım bugun adet olucam fekat umurumda değil bu yola baş koydummm dönmek yok ....

selam kızlar.. kadınlar kulübünde gezinip durdum .. ama tamam dedim yapmam gereken diyet bu :) bende bugunbaslıyorum patatesler haşlanıyor. 1.68 boylarında (ya en son lisede öyleydimm bi ara ölçülmek lazım :) neyse 75 kiloyum. cumartesi annem gelecek ben 75 kiloyum ve bu diyetle annemi 70 kilo olarak karşılamak istiyorum.. birbirimize destekle sevkle azımle bunu başarabiliriz...

Back
X