• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 günde duygular değişir mi

adam niyetini belli etmiş. siz hala neden böyle oldu diyosunuz.
sizi ihtiyacı için yanında düşünmüş...

"Sesini birine benzettim" demesi aslında canı isteyince seviştiği başkaları da var ve de seni onlardan zannetti. Adam hep o modda gezdiği için seslerin kime ait olduğunu bile hatırlamıyor. Sadece belden aşağısını düşünen bir adamın eminim telefon listesinde başka birileri de vardır. Hiç uğraşma. Sanırım senin de duygusal boşluğuna gelmiş. Neyse ki adam kısa sürede gerçek yüzünü göstermiş.

Ilk gün elini tutuyorsunuz, beş günde seviyorsunuz, ne kadar kolaymış. Azıcık ağırdan alın kızlar ne sevmek bu kadar kolay, nede hayat hemen güvenmeyin, beş günde sevgi olmaz daha tanımıyorsun bile.

Bes gunde bir seyler degisir mi demissin.. cocugun gozunde hicbir sey baslamis ki degissin ya da bitsin..
acikca seninle cinsellik icin bulustugunu belirtmis. Benim anlamadigim yeni tanistiginiz birisinin elini niye ilk gunden tutuyotsunuz?

Arkadaşlar merhaba uzatmadan direk konuya giricem. Yazım hataları için şimdiden özür dilerim hızlı yazmaya çalışıyorum. Ben iki üç hafta kadar önce arkadaşım aracılığıyla bi çocukla tanıştım. Biz bununla görüştük ve o gün çok güzel geçti. Sarıldık el ele yürüdük ve tekrar görüşelim dedik. Her şey çok güzel gidiyodu bana çok güzel mesajlar atıyodu. "Senin başkasıyla olma ihtimalin bile korkutuyo" vs. diyodu. Böyle konuşurken 5 gün sonra bana "ben duygusal şeylerden hoşlanmıyorum, kimseye karşı bişey hissedemiyorum" dedi. Haliyle şok oldum hatta dedim ki "ben kötü bişey mi söyledim sana bilmeden", "hayır tamamen benimle alakalı" dedi. Ben de "o zaman bana niye hoşlandığını söyledin" dedim, "sesini birine benzettim" dedi. "Sevişeceksek buluşalım duygusal bir şey istemiyorum" dedi. Ben de "bilemiyorum" dedim. Ve şu an konuşmuyoruz ve beni zerre umursamıyo. Bana "seni çok özledim, sen benim için özelsin, sana değer veriyorum, şu an yanyana sarılıp uyumak vardı" diyen kişi şu an benle konuşmuyo, beni düşünmüyo. Ve bu da beni kahrediyo. Oysa ki ben ondan gerçekten çok hoşlanmıştım. 5 günde her şeyi tepetaklak etti resmen. 5 günde bi insanın duygusu nasıl değişir ki? Bana utanmadan "sesini birine benzettim" diyo. Gerçekten gurur denen bişey olmasa yüz kere mesaj atmıştım şu an ama kendimi zor tutuyorum. Dayanılacak gibi değil artık düşünmekten kafayı yicem. Nolur bana akıl verin.
15-20 günde elele tutuşan sarılan,seni özledim,sarılıp uyumaktan bahseden insan,5 gün de değil 5 dk.da da duyguları değişir.
Bak tatlım yaşın küçük sanırım.Yapmayın ya.Bu kötülüğü kendinize yapmayın.Dün 1,bugün 2
Nedir bu tanımadan etmeden bir erkeğe bu kadar bağlanmak.2 hafta önce hayatın da olmayan birine bu kadar kafa yormak.Sana resmen sevişeceksek buluşalım demiş,sen cevap olarak bilemiyorum demişsin.Sonra da gururdan bahsediyorsun.Bu adam kendine bilemiyorum cevabını veren kıza aşık mı olur,temiz duygular mı besler.Adam sana yatacaksan gel demiş.Hala kafa yoruyorsun ya.

Arkadaşlar merhaba uzatmadan direk konuya giricem. Yazım hataları için şimdiden özür dilerim hızlı yazmaya çalışıyorum. Ben iki üç hafta kadar önce arkadaşım aracılığıyla bi çocukla tanıştım. Biz bununla görüştük ve o gün çok güzel geçti. Sarıldık el ele yürüdük ve tekrar görüşelim dedik. Her şey çok güzel gidiyodu bana çok güzel mesajlar atıyodu. "Senin başkasıyla olma ihtimalin bile korkutuyo" vs. diyodu. Böyle konuşurken 5 gün sonra bana "ben duygusal şeylerden hoşlanmıyorum, kimseye karşı bişey hissedemiyorum" dedi. Haliyle şok oldum hatta dedim ki "ben kötü bişey mi söyledim sana bilmeden", "hayır tamamen benimle alakalı" dedi. Ben de "o zaman bana niye hoşlandığını söyledin" dedim, "sesini birine benzettim" dedi. "Sevişeceksek buluşalım duygusal bir şey istemiyorum" dedi. Ben de "bilemiyorum" dedim. Ve şu an konuşmuyoruz ve beni zerre umursamıyo. Bana "seni çok özledim, sen benim için özelsin, sana değer veriyorum, şu an yanyana sarılıp uyumak vardı" diyen kişi şu an benle konuşmuyo, beni düşünmüyo. Ve bu da beni kahrediyo. Oysa ki ben ondan gerçekten çok hoşlanmıştım. 5 günde her şeyi tepetaklak etti resmen. 5 günde bi insanın duygusu nasıl değişir ki? Bana utanmadan "sesini birine benzettim" diyo. Gerçekten gurur denen bişey olmasa yüz kere mesaj atmıştım şu an ama kendimi zor tutuyorum. Dayanılacak gibi değil artık düşünmekten kafayı yicem. Nolur bana akıl verin.

bu şekilde konuşma cesaretini sizden almış.bence çok açılıp saçılmışsınız yatılıp kalkılacak kız muamelesi yapmış.resmen kıçını kaldırmışsınız

Niyeti farklı canım, senden başka beklentileri var, muhtemelen ilk andan itibaren böyleydi, seni etkilemek için öyle davranmış. Numarasını filan sil ve bir daha asla muhatap olma...

5 günde sevgi olmaz belki ama aşk olabilir. bir anda da aşık olabilir insan. ben de konu sahibinin yaşındayken bir anda gözüm kör olacak derecede aşık oldum. rüya gibi bir 3-4 gün geçirdik aynen konu sahibi gibi 1 hafta sonra ortada hiç tek bir sorun yokken yapamıyorum yürütemiyorum sorun benden kaynaklı ayrılalım dedi nasıl kahrolduğumu bilemezsiniz. tek fark aramızda cinsellik konusu geçmedi ve yaşanmadı. travması yıllarca sürdü. yıllarca aradı sordu ama asla o güzel günlere geri dönemedik. sadece benim acı çektiğim zaman uzadı. o yüzden anlayabiliyorum konu sahibini. ama canım sana tek tavsiyem yaşamış birisi olarak bu işin olur tarafı yok. sadece zaman boşyere akıp geçer ve sen üzüldüğünle kalırsın. aynı senin yaşında yaşadım bunları. lütfen buna izin verme :KK43:

En başta neden seni seviyorum dedi o zaman ben buna taktım kafayı.
Güzel kardeşim kaç yaşındasın sen? Her duyduğuna inanıyor musun?

Bak bundan sonrası için şu gerçeği hatırla: İnsanlar, birşeyler elde etmek için, senin duymak istediğini söylüyorlar.

Kafayı takacak bir durum yok yani.

Adam yatak arkadaşı arıyor gönül arkadaşı değil...
Siz ne olmak istediğinize göre adım atın.

Beş gündür yaşadığın birşey için nasıl kahrolabiliyorsun? Allah aşkına yapmayın ya bu kadar kolay mı? Neden kendini bırakıyorsun? Bak Allah ın sevdiği kuluymuşsun ki beş günde görmüşsün gerçek yüzünü. Bence şükret. Adam sevişeceksek gel sevmiyorum seni diyor sen bilemiyorum diyorsun. Ben gerçekten çok şaşırdım. Kusura bakma kırmak istemem seni ama amacını anlayamadım.

Ayrılmak istiyor, seni yedekte tutmuş, o diğer kişi olunca da senden ayrılmaya çalışıyor olabilir.
Ya da gerçekten niyeti buydu, sana sarılıp uyumak istiyorum derken bunun yollarını yapmış.
Bir de seni o tanıştıran arkadaşın kimdir nedir, hangi niyetle tanıştınız??

Çok afedersiniz ama daha 15 - 20 günde birşeyler yaşamış olmanız fikrini değiştirdi gibime geliyor. Yani benimle yapan başkasıyla da yapmıştır fikri oluşmuş olabilir mi ? Şayet birşeyler yaşanmış olmasa idi SEVİŞECEKSEK BULUŞALIM diye soramaz, hatta sizde BİLEMİYORUM cevabını vermezdiniz.

Back
X