Arkadaşlar merhaba uzatmadan direk konuya giricem. Yazım hataları için şimdiden özür dilerim hızlı yazmaya çalışıyorum. Ben iki üç hafta kadar önce arkadaşım aracılığıyla bi çocukla tanıştım. Biz bununla görüştük ve o gün çok güzel geçti. Sarıldık el ele yürüdük ve tekrar görüşelim dedik. Her şey çok güzel gidiyodu bana çok güzel mesajlar atıyodu. "Senin başkasıyla olma ihtimalin bile korkutuyo" vs. diyodu. Böyle konuşurken 5 gün sonra bana "ben duygusal şeylerden hoşlanmıyorum, kimseye karşı bişey hissedemiyorum" dedi. Haliyle şok oldum hatta dedim ki "ben kötü bişey mi söyledim sana bilmeden", "hayır tamamen benimle alakalı" dedi. Ben de "o zaman bana niye hoşlandığını söyledin" dedim, "sesini birine benzettim" dedi. "Sevişeceksek buluşalım duygusal bir şey istemiyorum" dedi. Ben de "bilemiyorum" dedim. Ve şu an konuşmuyoruz ve beni zerre umursamıyo. Bana "seni çok özledim, sen benim için özelsin, sana değer veriyorum, şu an yanyana sarılıp uyumak vardı" diyen kişi şu an benle konuşmuyo, beni düşünmüyo. Ve bu da beni kahrediyo. Oysa ki ben ondan gerçekten çok hoşlanmıştım. 5 günde her şeyi tepetaklak etti resmen. 5 günde bi insanın duygusu nasıl değişir ki? Bana utanmadan "sesini birine benzettim" diyo. Gerçekten gurur denen bişey olmasa yüz kere mesaj atmıştım şu an ama kendimi zor tutuyorum. Dayanılacak gibi değil artık düşünmekten kafayı yicem. Nolur bana akıl verin.