• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 günde duygular değişir mi

buluştuk o gün güzel geçti el ele tutuştuk sarıldık vs yazmışsın anladığım kadarıyla ilk buluştuğunuz gün nasıl duygusal bir bağ kurabildinde hemen sevgili olabildiniz
sevişelim sadece dediğinde de bilemiyorum demişsin
yani fuckbody mi diyolar o tip bişey arkadaşlık istiyorsan bizi ilgilendirmez o senin bileceğin iş tabi de
duygusal olarak neden yıkıldın ben anlamadım
5 gün la şaka gibi

Böyle birşeye yıkılıyorsanız bence önce ilk günden neden sarıldım ele ele yürüdüm sonra da sevişekceksek buluşalım mesajına bilmiyorum dedim diye bi kendinizi sorgulayın.
Hey Allahım!!

Herşey okey adam sadece fuckbody olmak isteyebilir. Dürüst davranmiş, hafif bi şerefsizlik var o ayrı.
Benim anlayamadığım sevişme olayına neden bilemiyorum demek. Sırf sen çok hoşlandın diye adamın seni sevişip bir kenara atmasına müsade mi edicektin?

ilk günden nasıl sarmaş dolaş oldunuz anlayamıyorum..

Arkadaşlar merhaba uzatmadan direk konuya giricem. Yazım hataları için şimdiden özür dilerim hızlı yazmaya çalışıyorum. Ben iki üç hafta kadar önce arkadaşım aracılığıyla bi çocukla tanıştım. Biz bununla görüştük ve o gün çok güzel geçti. Sarıldık el ele yürüdük ve tekrar görüşelim dedik. Her şey çok güzel gidiyodu bana çok güzel mesajlar atıyodu. "Senin başkasıyla olma ihtimalin bile korkutuyo" vs. diyodu. Böyle konuşurken 5 gün sonra bana "ben duygusal şeylerden hoşlanmıyorum, kimseye karşı bişey hissedemiyorum" dedi. Haliyle şok oldum hatta dedim ki "ben kötü bişey mi söyledim sana bilmeden", "hayır tamamen benimle alakalı" dedi. Ben de "o zaman bana niye hoşlandığını söyledin" dedim, "sesini birine benzettim" dedi. "Sevişeceksek buluşalım duygusal bir şey istemiyorum" dedi. Ben de "bilemiyorum" dedim. Ve şu an konuşmuyoruz ve beni zerre umursamıyo. Bana "seni çok özledim, sen benim için özelsin, sana değer veriyorum, şu an yanyana sarılıp uyumak vardı" diyen kişi şu an benle konuşmuyo, beni düşünmüyo. Ve bu da beni kahrediyo. Oysa ki ben ondan gerçekten çok hoşlanmıştım. 5 günde her şeyi tepetaklak etti resmen. 5 günde bi insanın duygusu nasıl değişir ki? Bana utanmadan "sesini birine benzettim" diyo. Gerçekten gurur denen bişey olmasa yüz kere mesaj atmıştım şu an ama kendimi zor tutuyorum. Dayanılacak gibi değil artık düşünmekten kafayı yicem. Nolur bana akıl verin.

Bu kadar kendini hırpaladığına değmez ! Hiç olmamış gibi devam et hayatına canım... Sevin bile verilmiş sadakan varmış :)

"Sevişeceksek buluşalım duygusal bir şey istemiyorum"
bu insanımı kafaya takıyosunuz ?

sevişeceksen buluşalım mıı.:63::63: ne biçim adammış bu ihtiyaç karşılayacak yer mi arıyor bu adam.sen de bilmiyorum mu dedin.AllaAlla. ver yolu ver yolu.neyini düşünüyosun

çocuk zaten niyetini söylemiş adamın duygasallıkla aşkla işi yokmuş baksana tek derdi cinsellik yani bu bildiğin halde neden üzülüp mesaj atıyorsun anlamıyorum boşver unut gitsin

5 günde sevgi olmaz belki ama aşk olabilir. bir anda da aşık olabilir insan. ben de konu sahibinin yaşındayken bir anda gözüm kör olacak derecede aşık oldum. rüya gibi bir 3-4 gün geçirdik aynen konu sahibi gibi 1 hafta sonra ortada hiç tek bir sorun yokken yapamıyorum yürütemiyorum sorun benden kaynaklı ayrılalım dedi nasıl kahrolduğumu bilemezsiniz. tek fark aramızda cinsellik konusu geçmedi ve yaşanmadı. travması yıllarca sürdü. yıllarca aradı sordu ama asla o güzel günlere geri dönemedik. sadece benim acı çektiğim zaman uzadı. o yüzden anlayabiliyorum konu sahibini. ama canım sana tek tavsiyem yaşamış birisi olarak bu işin olur tarafı yok. sadece zaman boşyere akıp geçer ve sen üzüldüğünle kalırsın. aynı senin yaşında yaşadım bunları. lütfen buna izin verme :KK43:

güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Fuckbuddy arayışında bi arkadaşmış işte nedeni niçini yok ki. Bildiginiz düz sevismek istiyo. Siz de istiyosanız bulusun, istemiyosanız herkes yoluna bakar, siz duygusal agırlıklı bi iliski ararsınız o da cinsel agırlıklı bi iliski aramaya devam eder.
Niye tavırları bi anda 180 derece döndü kısmına pek takılmadım ben gidiş yoluna degil neticeye bakmak lazım.
Ama illa da merak ediyorum derseniz aklıma gelen ilk secenek sesiniz eski kız arkadaşına baya benziyodur görüntünüz de azıcık benziyosa boşluga düsmüs o kızı özlemistir.
Ya da basta fuckbuddy aradıgını söylemeye cekinmistir malum Türkiye sartları. Sadece sevissek olmaz mı diyen adam dayak bile yiyebilir kadından yani sagı solu belli olmaz. Ama sonra yalan söylemeyi kendine yedirememistir.
Bi baska secenek kötü niyetlidir, size zarf atmıstır askım canım diye baktı yemiyosunuz direk konuya girmistir olursa olur olmazsa salla gitsin baska kızlara diye.
Ya da bambaska bi sey olmustur ama bi önemi yok bence. Yol verin gitsin.

Yani aylardır süren bir ilişkiniz olsa da 5 günde değişse tamam diyeceğim. İlk günden el ele yürümeyle başlamışsınız, mesajlaşmışsınız uyumalar bilmem neler. Çok hızlı başlamış, çok hızlı bitmiş. Adam niyetini belli etmiş, bilemiyorum demişsiniz. Ne olur benimle seviş diye yalvarmaya tenezzül etmemiş. Sadece sevişilecek biri olduğunuzu düşünmüş demek ki. Rahat olun, içinizden ne geliyorsa yapın demekten bu yüzden çekiniyorum. Erkekler ilk günden boynuna atlayan kadınlar hakkında çoğu zaman böyle düşünüyor. Bence önünüzdeki maçlara bakın. Umarım karşınıza doğru düzgün biri çıkar.

Arkadaşlar merhaba uzatmadan direk konuya giricem. Yazım hataları için şimdiden özür dilerim hızlı yazmaya çalışıyorum. Ben iki üç hafta kadar önce arkadaşım aracılığıyla bi çocukla tanıştım. Biz bununla görüştük ve o gün çok güzel geçti. Sarıldık el ele yürüdük ve tekrar görüşelim dedik. Her şey çok güzel gidiyodu bana çok güzel mesajlar atıyodu. "Senin başkasıyla olma ihtimalin bile korkutuyo" vs. diyodu. Böyle konuşurken 5 gün sonra bana "ben duygusal şeylerden hoşlanmıyorum, kimseye karşı bişey hissedemiyorum" dedi. Haliyle şok oldum hatta dedim ki "ben kötü bişey mi söyledim sana bilmeden", "hayır tamamen benimle alakalı" dedi. Ben de "o zaman bana niye hoşlandığını söyledin" dedim, "sesini birine benzettim" dedi. "Sevişeceksek buluşalım duygusal bir şey istemiyorum" dedi. Ben de "bilemiyorum" dedim. Ve şu an konuşmuyoruz ve beni zerre umursamıyo. Bana "seni çok özledim, sen benim için özelsin, sana değer veriyorum, şu an yanyana sarılıp uyumak vardı" diyen kişi şu an benle konuşmuyo, beni düşünmüyo. Ve bu da beni kahrediyo. Oysa ki ben ondan gerçekten çok hoşlanmıştım. 5 günde her şeyi tepetaklak etti resmen. 5 günde bi insanın duygusu nasıl değişir ki? Bana utanmadan "sesini birine benzettim" diyo. Gerçekten gurur denen bişey olmasa yüz kere mesaj atmıştım şu an ama kendimi zor tutuyorum. Dayanılacak gibi değil artık düşünmekten kafayı yicem. Nolur bana akıl verin.
benim anlamadığım arkadaş aracılığıyla tanıştık dedin, nasıl bi arkadaşmış ki bu seni böyle cinsellik isteyen biiryle tanıştırmış? bence o arkadaşını sil önce..

Yahu 1 aylik bile tanismisliginiz yok. Degisen duygu da yok. Adam seninle sarilip uyumak vardi fln demis anlamamissin o da acik acik sevismekten baska birsey istemedigini soylemis fazla uzatmadan. Daha nesini anlamadiniz?

Bu tür şeyler okuyunca çok üzülüyorum.Lütfen kendinize ve geleceğinize yazık etmeyin.Erkekleri tanımıyorsanız,ilişkinin ne olduğunu bilmiyorsanız okuyun,öğrenin,araştırın ama böyle berbat şeyler yaşamayın.Yıllar geçtikçe ruhunuz yaralandıkça iyi bir evlilik yapma ihtimalinizde azalacaktır bunu bilin.

Back
X