Hayirli olsun. Bende 5+3 sizin kese ne zaman gordunuzGün içinde ara ara mide bulantısı kuru öğürme, sık acıkma, elimle gülüşüme bastırdığımda acı sızı, ayakta kalınca kasık batması, 6. Hafta da gelen kahverengi lekelenme, koku hassasiyeti ve uyku hali canım şuan da bende olanlar 6+3 haftadayım Allahın izniyle
Hayırlı olsun burda gebelik topikleri oluyor. orda sizin gibi yeni hamile olan aynı zamanlarda doğum yapacağınız çok arkadaş bulabilirsiniz:)Merhaba hanimlar,
Yarin gebeligimin 5. Haftasina giriyoruz. Tup bebeksizin belirtileriniz neler? Neler hissediyorsunuz merak icersindeyim. Benim gibi 5. 6. Veya 7. 8. Haftalik olanlar varmi? Benimle paylasirsaniz belirtilerinizi cok sevinirim
Ben simdilik agizda tuhaf bir tat ne yesem veya icsem acimsi bir tat, siskinlik var. sanirim mide bulantisi icin biraz erken diye dusunuyorum. Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip eder insallahGün içinde ara ara mide bulantısı kuru öğürme, sık acıkma, elimle gülüşüme bastırdığımda acı sızı, ayakta kalınca kasık batması, 6. Hafta da gelen kahverengi lekelenme, koku hassasiyeti ve uyku hali canım şuan da bende olanlar 6+3 haftadayım Allahın izniyle
Merhaba tessekurler nerde bulabilirim?Hayırlı olsun burda gebelik topikleri oluyor. orda sizin gibi yeni hamile olan aynı zamanlarda doğum yapacağınız çok arkadaş bulabilirsiniz:)
Doktorum gecen hafta, iki hafta sonra kalp atisi icin ultrasona gitmemi soyledi, haftaya randevu alicam. Size keseyi gordunuzmu?Hayirli olsun. Bende 5+3 sizin kese ne zaman gordunuz
Merhaba son adet tarihin ne zaman. Benimki 22 haziran. 5+3 hamileyimMerhaba hanimlar,
Yarin gebeligimin 5. Haftasina giriyoruz. Tup bebeksizin belirtileriniz neler? Neler hissediyorsunuz merak icersindeyim. Benim gibi 5. 6. Veya 7. 8. Haftalik olanlar varmi? Benimle paylasirsaniz belirtilerinizi cok sevinirim
Doğumunuz hangi aya denk geliyor mesela ?Merhaba tessekurler nerde bulabilirim?
Son adet tarihim 24 HaziranMerhaba son adet tarihin ne zaman. Benimki 22 haziran. 5+3 hamileyim
Tessekurler hemen bakicamDoğumunuz hangi aya denk geliyor mesela ?
Mart Nisan gibi görünüyor. Yukarda aratın 2024 Mart anneleri yada 2024 nisan anneleri diye karşıniza çıkarlink ekleyebilirsem eklerim bakarsınız
benimde gun icerisinde uykum geliyor, paranoya oluyorum arada bazen, kendimi dinliyorum belirti barmi yokmu diye. Yoksa niye yok diye ama henuz asiri birsey hissetmek icin cok erken oldugunu tahmin ediyorum. Cuma ultrasonamu gidiceksiniz?Benim de 21 Haziran. Aşırı sinirliyim, bir iki gün önce kasik ağrılarım oldum. Biraz da halsizlik var. Onun dışında henüz bir şey yaşamıyorum:) doktora gitmedim, bu cuma gitmeyi düşünüyorum. 6+2 oluyor bakalım nasıl olacak
Evet ultrasona gideceğim. :) Uyku hali bende de var. Bir çocuğum daha olduğu için uyuyamıyorum ama fırsatım olsa akşama kadar uyurumTessekurler hemen bakicam
benimde gun icerisinde uykum geliyor, paranoya oluyorum arada bazen, kendimi dinliyorum belirti barmi yokmu diye. Yoksa niye yok diye ama henuz asiri birsey hissetmek icin cok erken oldugunu tahmin ediyorum. Cuma ultrasonamu gidiceksiniz?
Siz benden once gidiceksiniz ultrason, beni bilgilendirirmisiniz nasil gecti diye. Merak ediyorum. Bendim daha 1 haftam daha var ultrason icin.Evet ultrasona gideceğim. :) Uyku hali bende de var. Bir çocuğum daha olduğu için uyuyamıyorum ama fırsatım olsa akşama kadar uyurum
Aslında imkanım olsa ben de beklerdim ama bir hafta sonra tatile gideceğim. Her şeyin yolunda olduğundan emin olup öyle gitmek istiyorum o yüzden biraz erken gideceğim:)Siz benden once gidiceksiniz ultrason, beni bilgilendirirmisiniz nasil gecti diye. Merak ediyorum. Bendim daha 1 haftam daha var ultrason icin.
Aslinda kan verip beta arttiginu gorunce insan rahatliyor ama ultrasona kadar beklemek, insani merak ettiriyo neler oluyor diye
Sizinki normal gebelikmi tup bebekmi?Aslında imkanım olsa ben de beklerdim ama bir hafta sonra tatile gideceğim. Her şeyin yolunda olduğundan emin olup öyle gitmek istiyorum o yüzden biraz erken gideceğim:)
5. Hafta da gördüm ben keseyiHayirli olsun. Bende 5+3 sizin kese ne zaman gordunuz
Normal benimkiSizinki normal gebelikmi tup bebekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?