5. Hafta gebelik!! Neler hissediyosunuz

RJEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
60
14
88
Merhaba hanimlar,

Yarin gebeligimin 5. Haftasina giriyoruz. Tup bebek sizin belirtileriniz neler? Neler hissediyorsunuz merak icersindeyim. Benim gibi 5. 6. Veya 7. 8. Haftalik olanlar varmi? Benimle paylasirsaniz belirtilerinizi cok sevinirim

Gün içinde ara ara mide bulantısı kuru öğürme, sık acıkma, elimle gülüşüme bastırdığımda acı sızı, ayakta kalınca kasık batması, 6. Hafta da gelen kahverengi lekelenme, koku hassasiyeti ve uyku hali canım şuan da bende olanlar 6+3 haftadayım Allahın izniyle

Hayirli olsun. Bende 5+3 sizin kese ne zaman gordunuz

Merhaba hanimlar,

Yarin gebeligimin 5. Haftasina giriyoruz. Tup bebek sizin belirtileriniz neler? Neler hissediyorsunuz merak icersindeyim. Benim gibi 5. 6. Veya 7. 8. Haftalik olanlar varmi? Benimle paylasirsaniz belirtilerinizi cok sevinirim
Hayırlı olsun burda gebelik topikleri oluyor. orda sizin gibi yeni hamile olan aynı zamanlarda doğum yapacağınız çok arkadaş bulabilirsiniz:)

Ben simdilik agizda tuhaf bir tat ne yesem veya icsem acimsi bir tat, siskinlik var. sanirim mide bulantisi icin biraz erken diye dusunuyorum. Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip eder insallah

Merhaba hanimlar,

Merhaba son adet tarihin ne zaman. Benimki 22 haziran. 5+3 hamileyim

Merhaba tessekurler nerde bulabilirim?
Doğumunuz hangi aya denk geliyor mesela ?
Mart Nisan gibi görünüyor. Yukarda aratın 2024 Mart anneleri yada 2024 nisan anneleri diye karşıniza çıkar link ekleyebilirsem eklerim bakarsınız

Benim de 21 Haziran. Aşırı sinirliyim, bir iki gün önce kasik ağrılarım oldum. Biraz da halsizlik var. Onun dışında henüz bir şey yaşamıyorum:) doktora gitmedim, bu cuma gitmeyi düşünüyorum. 6+2 oluyor bakalım nasıl olacak

Doğumunuz hangi aya denk geliyor mesela ?
Mart Nisan gibi görünüyor. Yukarda aratın 2024 Mart anneleri yada 2024 nisan anneleri diye karşıniza çıkar link ekleyebilirsem eklerim bakarsınız
Tessekurler hemen bakicam
benimde gun icerisinde uykum geliyor, paranoya oluyorum arada bazen, kendimi dinliyorum belirti barmi yokmu diye. Yoksa niye yok diye ama henuz asiri birsey hissetmek icin cok erken oldugunu tahmin ediyorum. Cuma ultrasonamu gidiceksiniz?

Reactions: The
Evet ultrasona gideceğim. :) Uyku hali bende de var. Bir çocuğum daha olduğu için uyuyamıyorum ama fırsatım olsa akşama kadar uyurum

Evet ultrasona gideceğim. :) Uyku hali bende de var. Bir çocuğum daha olduğu için uyuyamıyorum ama fırsatım olsa akşama kadar uyurum
Siz benden once gidiceksiniz ultrason, beni bilgilendirirmisiniz nasil gecti diye. Merak ediyorum. Bendim daha 1 haftam daha var ultrason icin.

Aslinda kan verip beta arttiginu gorunce insan rahatliyor ama ultrasona kadar beklemek, insani merak ettiriyo neler oluyor diye

Aslında imkanım olsa ben de beklerdim ama bir hafta sonra tatile gideceğim. Her şeyin yolunda olduğundan emin olup öyle gitmek istiyorum o yüzden biraz erken gideceğim:)

Aslında imkanım olsa ben de beklerdim ama bir hafta sonra tatile gideceğim. Her şeyin yolunda olduğundan emin olup öyle gitmek istiyorum o yüzden biraz erken gideceğim:)
Sizinki normal gebelikmi tup bebekmi?

Hayir 5+1 de ultrasona girdim kese gorunmedi. 1 hafta sonra gel dedi. Tupte kalmasindan korkuyorum dedi. Insallah kalmaz.. Insallah keseyi ve kalp atisini duyariz. 5 gun hastanede yattim. Serum filan takildi dühmesin diye. Suanda ilac içiyorum dufaston diye. Insallah işe yarar.

Belirtilerim gögüslerim şişiyor. Sag kasikta batma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…