- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 30
Benimde 2 haftadır kasık ağrım olurdu geçti acaba yerleşme gerçekleştimi kaç haftayım bilmiyorumda geçen hafta pazar günü 502 beta çıktımBenim de 21 Haziran. Aşırı sinirliyim, bir iki gün önce kasik ağrılarım oldum. Biraz da halsizlik var. Onun dışında henüz bir şey yaşamıyorum:) doktora gitmedim, bu cuma gitmeyi düşünüyorum. 6+2 oluyor bakalım nasıl olacak
Kese dolumuydu5. Hafta da gördüm ben keseyi
Yolk kesesi vardı içindeKese dolumuydu
Biz de. 4+5 girdik aşırı derecede ishal acıkma hissi sürekli uykusuzluk halsizlik 4 haftada kesyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı sizin durum neDoktorum gecen hafta, iki hafta sonra kalp atisi icin ultrasona gitmemi soyledi, haftaya randevu alicam. Size keseyi gordunuzmu?
Merhaba son durumunuz nedirHayir 5+1 de ultrasona girdim kese gorunmedi. 1 hafta sonra gel dedi. Tupte kalmasindan korkuyorum dedi. Insallah kalmaz.. Insallah keseyi ve kalp atisini duyariz. 5 gun hastanede yattim. Serum filan takildi dühmesin diye. Suanda ilac içiyorum dufaston diye. Insallah işe yarar.
Benim doktorum son adet tarihimi baz aldı transfer günümü değilKızlar merhaba
Tüp bebek tedavisi görüyorum ve son regl tarihim 17 Haziran. 17 Temmuz da transfer tarihim ve 26temmuzda da pozitifi gördüm
Okuduğum kadarıyla kimisi son adet tarihinden kimisi transfer tarihinden sayıyor hamileliğini. Neyi baz alacağız kaç haftalık olduğumuzu öğrenmek için
Selam çok şükür dun kalp atisini duydumMerhaba son durumunuz nedir
Bende keseyi gördüm 2 hafta sonra 7 hafta oluyorum 2 hafta sonra kalp atışına gel dediYolk kesesi vardı içinde
Kaç haftalıksınSelam çok şükür dun kalp atisini duydum
6+5Kaç haftalıksın
Şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben dün duyamadım Cuma gel dedi. Sat 21 Haziran yarın 7.haftaya giriyorum. Dua et benim için lütfenSelam çok şükür dun kalp atisini duydum
Bende 22 haziran. Canim kanama vs olmadigi surece korkma 8 haftaya kadar normal gec dollenme olmus olabilir. Ultrasona gore 5 haftalik dedi benimkide oyasi 6+4 olmama ragmn. Keseyi gordunuz demi kese varsa olusuyordur . Merak etme benimki 5+1 de keseyi bile gorememistik. Doktor bana dis gebelik olablr demisti. Ama dun keseyi ve kuçucuk seyi gordum kalbi atiyor ama duyamaszn kucuk dediŞükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben dün duyamadım Cuma gel dedi. Sat 21 Haziran yarın 7.haftaya giriyorum. Dua et benim için lütfen
Kanama yok şükür. Kese 20mm senin ultrason kağıdının fotoğrafı varsa yükleye misin ¿ Yolk saç dediklerini de gördük ama doktor 7.haftada gümbür gümbür duymalıydık dedi kafam çok karışık hayırlısı. Ne zaman diğer randevunBende 22 haziran. Canim kanama vs olmadigi surece korkma 8 haftaya kadar normal gec dollenme olmus olabilir. Ultrasona gore 5 haftalik dedi benimkide oyasi 6+4 olmama ragmn. Keseyi gordunuz demi kese varsa olusuyordur . Merak etme benimki 5+1 de keseyi bile gorememistik. Doktor bana dis gebelik olablr demisti. Ama dun keseyi ve kuçucuk seyi gordum kalbi atiyor ama duyamaszn kucuk dedi
Bana ultrason kagidi vermedi. Hayir canm gec dollenme olmus olablr bende 6+4 dim o gun dinleyemedik. Ama oyle cektigim foto barKanama yok şükür. Kese 20mm senin ultrason kağıdının fotoğrafı varsa yükleye misin ¿ Yolk saç dediklerini de gördük ama doktor 7.haftada gümbür gümbür duymalıydık dedi kafam çok karışık hayırlısı. Ne zaman diğer randevun
Aa seni şimdi gördüm uzun zaman sonra, herşey yolundadir umarım nasılsın kese gördün mü acaba, 17temmuzctrasferleri olarak biz kaç gunluguzKızlar merhaba
Tüp bebek tedavisi görüyorum ve son regl tarihim 17 Haziran. 17 Temmuz da transfer tarihim ve 26temmuzda da pozitifi gördüm
Okuduğum kadarıyla kimisi son adet tarihinden kimisi transfer tarihinden sayıyor hamileliğini. Neyi baz alacağız kaç haftalık olduğumuzu öğrenmek için
Maşallah senin kese şekli falan da güzel. Doktor anlıyor zaten iyi gidecek olan gebeliği kalbimizi ferah tutalım :sBana ultrason kagidi vermedi. Hayir canm gec dollenme olmus olablr bende 6+4 dim o gun dinleyemedik. Ama oyle cektigim foto bar
Maşallah senin kese şekli falan da güzel. Doktor anlıyor zaten iyi gidecek olan gebeliği kalbimizi ferah tutalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?