5. Hafta gebelik!! Neler hissediyosunuz

Benimde 2 haftadır kasık ağrım olurdu geçti acaba yerleşme gerçekleştimi kaç haftayım bilmiyorumda geçen hafta pazar günü 502 beta çıktım

Doktorum gecen hafta, iki hafta sonra kalp atisi icin ultrasona gitmemi soyledi, haftaya randevu alicam. Size keseyi gordunuzmu?
Biz de. 4+5 girdik aşırı derecede ishal acıkma hissi sürekli uykusuzluk halsizlik 4 haftada kesyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı sizin durum ne

Kızlar merhaba
Tüp bebek tedavisi görüyorum ve son regl tarihim 17 Haziran. 17 Temmuz da transfer tarihim ve 26temmuzda da pozitifi gördüm

Okuduğum kadarıyla kimisi son adet tarihinden kimisi transfer tarihinden sayıyor hamileliğini. Neyi baz alacağız kaç haftalık olduğumuzu öğrenmek için

Merhaba son durumunuz nedir

Benim doktorum son adet tarihimi baz aldı transfer günümü değil

Şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben dün duyamadım Cuma gel dedi. Sat 21 Haziran yarın 7.haftaya giriyorum. Dua et benim için lütfen
Bende 22 haziran. Canim kanama vs olmadigi surece korkma 8 haftaya kadar normal gec dollenme olmus olabilir. Ultrasona gore 5 haftalik dedi benimkide oyasi 6+4 olmama ragmn. Keseyi gordunuz demi kese varsa olusuyordur . Merak etme benimki 5+1 de keseyi bile gorememistik. Doktor bana dis gebelik olablr demisti. Ama dun keseyi ve kuçucuk seyi gordum kalbi atiyor ama duyamaszn kucuk dedi

Kanama yok şükür. Kese 20mm senin ultrason kağıdının fotoğrafı varsa yükleye misin ¿ Yolk saç dediklerini de gördük ama doktor 7.haftada gümbür gümbür duymalıydık dedi kafam çok karışık hayırlısı. Ne zaman diğer randevun

Bana ultrason kagidi vermedi. Hayir canm gec dollenme olmus olablr bende 6+4 dim o gun dinleyemedik. Ama oyle cektigim foto bar

Eklentiler

• 20230807_103006.webp
    21 KB · Görüntüleme: 88
Aa seni şimdi gördüm uzun zaman sonra, herşey yolundadir umarım nasılsın kese gördün mü acaba, 17temmuzctrasferleri olarak biz kaç gunluguz cuma günü gideceğim ben daha

Bana ultrason kagidi vermedi. Hayir canm gec dollenme olmus olablr bende 6+4 dim o gun dinleyemedik. Ama oyle cektigim foto bar
Maşallah senin kese şekli falan da güzel. Doktor anlıyor zaten iyi gidecek olan gebeliği kalbimizi ferah tutalım :s

Ya oylemi ben anlamiyorum kese seklini falan. Hadi bakalim. Biz onlemimizi alalim takdir rabbimin
Maşallah senin kese şekli falan da güzel. Doktor anlıyor zaten iyi gidecek olan gebeliği kalbimizi ferah tutalım

Canlarım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benimde sat 5 temmuzdu suan 4+5 günlük hamileyim 15 inde kese için gideceğim inşallah her şey gonlumuzce olur çok heyecanlıyım 2 yıllık evliyim 1 yil denedik çok şükür evliliğimizin 2. Yıl dönümünde hamile olduğumu öğrendim

Selam kızlar ben de hamileyim sat 5 temmuzdu kese gözüktü. Doktor bazı testler istedi kan verdim Cmv ıgG ve Rubella ıgG pozitif çıktı biraz araştırdım sorun yok gibi ama sizlerde de bu şekilde sonucu olup doktorla görüşeniniz var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…