- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Ayyyyy evet canım benim 4 senin 5..
senin nasıl gidiyor hamileligin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyiyiz, ama nedense dünden beri iştahım dehşet açıldı. Aşerme değilde, dünyayı verseler yerim o moddayım. Acaba diyorum psikolojik mi :)Ayyyyy evet canım benim 4 senin 5..
Ohhhh rahatladım tek değilmişizz :)))))Ayy hiç sorma hiç yemediğim şeyleri yiyorum misalen acı biber gördümmü midem bulanırdı şimdi kahvaltıda bile turşuluk acı biber yiyorum kızlar![]()
Ohhhh rahatladım tek değilmişizz :)))))
Çalışıyor musun çok dikkat et bak benim düşük tehlikem oldu çok zorlamisim kendimi..izmirde oturuyorum ben canım
Ayy Allah korusun canım , elimden geldiğince dikkat ediyorum. İlk haftalarda kanamalar lekelenmeler olabiliyormuş..Önemli olan kanamanın dozu artmasın.. Sen çok dikkat et ve aman aman diyim , doktorunla iletişim çok önemli tatlım..Çalışıyor musun çok dikkat et bak benim düşük tehlikem oldu çok zorlamisim kendimi..izmirde oturuyorum ben canım
Ayy Allah korusun canım , elimden geldiğince dikkat ediyorum. İlk haftalarda kanamalar lekelenmeler olabiliyormuş..Önemli olan kanamanın dozu artmasın.. Sen çok dikkat et ve aman aman diyim , doktorunla iletişim çok önemli tatlım..
Ben İstanbuldayım.
Allah'ım hepimizi , bebeklerimizi korusun...![]()
Haklısınız kızlar çok çok dikkatli olmam lazım..Aynen bide çalışan bir anne adayısın attığın adıma bile dikkat etmelisin en tehlikeli dünemlerden geçiyoruz
Bnde antalayada oturuyorum yakın oLsaydık gelirdiniz :))))
AmiiinnnnnnnnnUzakmisiz ya tüh amin canım allah yardımcımız olsun
bak sen öyle diyince ben de acıktımm :))))Kızlar sizinle sohpet ederken bile tıkınıyorum![]()
bak sen öyle diyince ben de acıktımm :))))
Hepimize olsuuunnnn :))))Ye tatlım yeee şifa oLsunnnn :) ♥♥
İnşallah canımTatlım , ben de 5+3 iken gittim , sadece keseyi gördük. 2 hafta sonra için randevulaştık. Seni çok iyi anlıyorum, aynen kalp atışını duymadan benim de içim rahat etmiyor henüz. Sevgiler![]()
Hayırlı güzel haberleini bekliyorum canımİnşallah canımsalı günü kontrolüm var inşallah duyarım bende kalp atışını. 6hafta 5 günlük olacak ozaman