5 hafta önce tanıştım şimdi evliyim

neden bu kadar gözün karardı ve üç haftadır tanıdığın(!) bir adamla evlendin? izdivaç programlarında bile bu hızla evlenmiyolar. resmen hayatınla kumar oynamışsın. bu adam sapık olabilir hasta ruhlu olabilir alkolik olabilir şiddete eğilimli olabilir vs vs her şey olabilir. hiç tanımadan gözün kapalı gitmişsin çok şaşkınım. ki seni de geçtim, bir kafede görüp 3 haftadır tanıdığı bir kadınla evlenen adamdan da şüphe ederim. herşey baştan sona yanlış olmuş, bu sırada aileni de harcamışsın. ne yap et onların gönüllerini al. ve dilerim ki bu işin sonu iyi olsun.

Ah canım benim şu saatten sonra yapman gereken şey aklını başına almak . Karsindakiler senin istediğinde ağzına geleni söyleyeceğin kişiler degil. Neler yaşadın bilmiyorum ama öyle görünüyor ki kendi Ailene karşı olan özlemin pismanligindan. Ne yap ne et ailenin rızasını al Gönüllerini yap . Aileni eşine ve ailesine sakin ha kötüleme ama sunulan unutma gün gelecek bu yaptıkların yüzüne vurulacak. Allah yardimcin olsun

3haftada evlenmek ?:işsiz:
Bi adam buldum kaçırmıyım diye mi düşündün nedir, ilk kez böyle bir şey duydum.

Ben üni başladığında bile 1 ayda alısmıstım 3 haftada evlenmek nedir? Ne tanırsın,ne bişeyler paylaşabilirsin bu kısıtlı zamanda. Benim zoruma gidense 5 haftalık adam için (yaşını bilmiyorum ama) 25 yıllık ana babanı resmen hiçe saymışsın yazık günah.

evden telli duvaklı gelin çıkmak için beklemeniz lazımdı . en azından gelinlik bulmak bile çoğu insanın 1 ayını alıyor . ben böyle bir hayaliniz olmasa bir şey demezdim ama bir de böyle bir hayaliniz varken neden yaptınız kendinize? bu cicim ayı geçince hep hatırlayacaksınız. aileniz kendi çocuğunun nikahını göremedi yani. ne bu acele? ve diyorsunuz ki öncesinde de tartışmada evden çıkıp giderdim . eşinize yapmayın bunu . o aileniz gibi davranmaz .

haklısınız önce onu anlatmam gerekirdi.annemle ben birbirimize çok bağlıyızdır.sırf annem için üniversitede şehir dışına tercih yapmamıştım şu an 23 yaşındayım geçen sene mezun oldum.üniversite dönemi boyunca tabiri caizse huzur vermedi bana ben annemden hiçbir şey saklamak istemedim herşeyimi paylaştım.erkek arkadaş mevzumu sadece anneme anlattım aile bireylerimden sadece o biliyordu söz verdi aramızda kalacak babana söylemeyeceğim diye.sen git babama a dan z ye kadar olayı bütün ayrıntısıyla anlat.ona da hak veriyorum endişelendi kafe ortamında tanıştığımız için ama ben henüz babama anlatmaya hazır değildim.babam çok büyük tepki gösterdi ciddi düşünüyosa gelsin tanışsın diyeceği yerde tokadı patlattı.allah aşkına gelmişim 23 yaşına bu yaşta tokat nedir.gururuma yediremedim çıktım gittim evden

Gurur ??
Hiç tanımadığın insanların evinde sığıntı modu yaşarken nerede gurur ??
Anaya babaya gurur yap, elin adamına yapama, hani senin gururun, tokatı yediremedinde kendine 23 yaşında yangından mal kaçırır gibi evlenmeyi nasıl yedirdin ?
Ha şunu da belirteyim günün birinde oğlum ben bununla evlenicem diye eve bir kız getirirse, o kızın ailesini ararım ben, alemin kızını öyle yangından mal kaçırır gibi almam. Yanlış yerde yanlış insanların içindesin bilesin

"Müslümanlar teröristtir!" Diye bas bas bağırıp; halkının bizi böyle tanımasına yol açan ülke gibi burada ki yorum yapanların %98 i...

Ananem hep der"Erkeği ister 3 gün gör al; ister 3 yıl. Hepsi kesilmemiş karpuzdur!"
İyi yada kotu buna biz karar veremeyiz. Belki dünyanın en mutlu çifti olacaklar, belki adam çok iyi. İlk goruste o kadar etkilendiki işte bu dediler belki. İnsanların evlilik aşaması ve suresi bizi irdelememeli.

İlk paragraf ne alaka. Mantıklı düşünelim diye akıl verilmiş bize yorumlarda o anlatılmış. Belkilerle değerlendirilcek konu evlilik mi yani :süslü:

Yazını okuyamadım bile anlatış tarzın ve yazımından az çok seviyeni çözdüm.
Kırıcı yorum yapmiyim diyorum o yüzden kendi düşen ağlamaz .

Şimdi sen adamı hepi topu 1 ay 1 haftadır tanıyorsun?:olamaz:
Yav kimse de dememiş, o gün tanıştığın adamı yemeyip içmeyip gidip de niye annene yetiştirdin?
Şahsen ben ucunu bucağını görmediğim hiçbir ilişkimi anlatmam. Bir emin olayım, adam mı değil mi bir göreyim sonra ailemin karşısına çıkayım değil mi?
E ailen de tabi kızar, her aile hoş karşılamaz bunu. Benim ailem belki seninki kadar kızmaz, dövmez de ama yine de her gördüğünün selamını alıyor musun sen derler. Bunu hele bir de tanıştığımın akşamına söylesem herhalde, delirdin mi sen der annem yani.

Baştan her şeyin yanlış. Adam kaç yaşında peki evlendiğin?

"Müslümanlar teröristtir!" Diye bas bas bağırıp; halkının bizi böyle tanımasına yol açan ülke gibi burada ki yorum yapanların %98 i...

Ananem hep der"Erkeği ister 3 gün gör al; ister 3 yıl. Hepsi kesilmemiş karpuzdur!"
İyi yada kotu buna biz karar veremeyiz. Belki dünyanın en mutlu çifti olacaklar, belki adam çok iyi. İlk goruste o kadar etkilendiki işte bu dediler belki. İnsanların evlilik aşaması ve suresi bizi irdelememeli.

Halt etmiş Müslüman teröristtir diyen, bu yorum ne alaka anlamadım
Ancak bazı gerçekler var ; kendisi de evlat sahibi olan bir ailenin bu durumda kendilerine gelmiş bir kızı alıp oğullarını evlendirmeleri asla iyi niyet değil. Evlenebilirler buna sözüm yok ama aile aklı başında insanlar olsalardı kızın ailesini arayıp durumdan haberdar ederler gerekirse arayı bulurlardı, insanlık bunu gerektirirdi. Bu yapılmamışsa o insanlarda art niyet ararım ben yorumumu da ona göre yaptım. Kim ister evladı bu şekilde evlensin yangından mal kaçırır gibi, usulsüz, erkansız ne olduğu belli olmayan bir kız, oğlum böyle bir şey yapmaya kalksa asla kabul etmem, çabuk olabilir ama ana baba duruma gerekli müdahaleyi yapmalıydı. Konu gerçekse ben bu insanlara asla iyi insan gözüyle bakamam ana baba olmuş insanların cahil gençlerden farklı bir davranışı olması gerekir

adam bedavaya evlenmek için pusudaymış sende pusuya düşmşsün resmi nikahınız varmı adam evli bile olabilir

ailesiz kızsın artık, ilerde başına kakmazsa kocan iyi.. bir de insan en dayanamadigi insana bile dayanıyor katlaniyor da komşu iş arkadaşı vs ama ailesine rest çekebiliyor ışte.. onlar da zıvanadan cikarmasaydilar tabi ama gene de görüşmeye çalış olmaz böyle.

kızlar yeni katıldım bu siteye.bazılarınıza göre küçük bir sorun olsa da benim için büyük bir sorun haline gelmeye başladı.başlıyorum...iki hafta kadar oldu evleneli eşimle tanışmamız biraz garipti.kafe ortamında uzaktan bakışarak tanıştık önce bana başıyla uzaktan selam verdi ben de selam verdim sonra kafeden çıkarken yanına çağırdı konuşabilir miyiz falan dedi konuştuk tanıştık.neyse zaten bu olaydan üç hafta sonra falan da evlendik.şu an ne düşündüğünüzü biliyorum eşimle tanışalı beş hafta oldu evet ve şu an evliyiz.garip biliyorum hızlı gittik.ailemle kavga etmiştim evlenmeden önce.arada kavga ederiz ben evden çıkar giderim hep böyledir ailemle tartışmalarımız.bu sefer kavga ettik ve gece eve gitmedim eşimin kaldığı eve gittim beraber sarıldık uyuduk kesinlikle hiçbir şey olmadı.ertesi gün eve geldim beni evde istemediler ben de tekrar eşimin yanına gittim.hadi ailemin yanına gidiyoruz dedi.ailesi de başka şehirde.şaşırdım ama kabul ettim.sonra ailesinin yanına gittik.eşim geri döndü kendi evine ve ben tanımadığım bir evde tek başıma kaldım ailesi var ama kv ve kp tanımıyorum bile oturduk sohbet ettik eşim ordaki işinden istifa etti bir hafta sonra yanımıza geldi küçük bir ev ayarladık.derme çatma birkaç eşya aldık ve evlendik.şu an ailem benimle konuşmuyor ve onları çok özlüyorum düğün olmadı zaten küçük bir tören oldu.zaten evleneli iki hafta oldu kv ve kp iki haftadır tanıyorum ve tanımadığım insanlara anne baba derken içim acıyor gerçekten istemediğimden değil onlara her anne baba diyişimde kendi anne babamı özlüyorum.yanlarına gitsem eşimle beraber biliyorum ki kabul etmezler beni.kızlar ne yapmam lazım bir akıl verin.evlendiğim için pişman değilim kesinlikle ama insan hayatında kaç kez evleniyor ki ben kendi evimden annemle babamla yaşadığım evden telli duvaklı gelin olarak çıkmak isterdim annem de hep öyle isterdi.5 hafta öncesine kadar kendi anneme anne derken şimdi başka birine anne diyorum.istemediğimden değil ama kendi anne babamı özlüyorum.eşim de biraz zaman geçsin gideriz yanlarına el öperiz diyor ama kabul edeceklerini sanmıyorum sizin bir çözümünüz var mı bu konuda yardım edin lütfen
Hepsi zamanla geçecek ailenle de aranız düzelecek biraz sabırlı olmanızı tavsiye ederim o kadar.
İnşaAllah yanılmaz ve pişman olmaz hep mutlu olursun eşinle.
Ömür boyu mutluluk huzur ve sağlık dilerim canım ;)
Bol bol duâ et lütfen. Babana ve annene mektup yazıp yolla ;)

allahm 5 haftada evlenmek neyin kafası ya ? hıc mı evıme sunu alayım bunu alayım hevesınız olmadı yangından kacar gibi aılenız haklı

tabi ki arkadaşım var akrabam var ama işte ailemin arayıp sizde mi diye sorup içinin rahatlamasını istemedim beni merak etsinler istedim ve o an aklıma gelen tek kişi oldu[/QUOTE bence kendini atese atmissin herkes ailesiyle kavga ediyo senin gibi yapmiyo sonucta hadi bosansan ne yapacaksin kime gideceksin

kızlar yeni katıldım bu siteye.bazılarınıza göre küçük bir sorun olsa da benim için büyük bir sorun haline gelmeye başladı.başlıyorum...iki hafta kadar oldu evleneli eşimle tanışmamız biraz garipti.kafe ortamında uzaktan bakışarak tanıştık önce bana başıyla uzaktan selam verdi ben de selam verdim sonra kafeden çıkarken yanına çağırdı konuşabilir miyiz falan dedi konuştuk tanıştık.neyse zaten bu olaydan üç hafta sonra falan da evlendik.şu an ne düşündüğünüzü biliyorum eşimle tanışalı beş hafta oldu evet ve şu an evliyiz.garip biliyorum hızlı gittik.ailemle kavga etmiştim evlenmeden önce.arada kavga ederiz ben evden çıkar giderim hep böyledir ailemle tartışmalarımız.bu sefer kavga ettik ve gece eve gitmedim eşimin kaldığı eve gittim beraber sarıldık uyuduk kesinlikle hiçbir şey olmadı.ertesi gün eve geldim beni evde istemediler ben de tekrar eşimin yanına gittim.hadi ailemin yanına gidiyoruz dedi.ailesi de başka şehirde.şaşırdım ama kabul ettim.sonra ailesinin yanına gittik.eşim geri döndü kendi evine ve ben tanımadığım bir evde tek başıma kaldım ailesi var ama kv ve kp tanımıyorum bile oturduk sohbet ettik eşim ordaki işinden istifa etti bir hafta sonra yanımıza geldi küçük bir ev ayarladık.derme çatma birkaç eşya aldık ve evlendik.şu an ailem benimle konuşmuyor ve onları çok özlüyorum düğün olmadı zaten küçük bir tören oldu.zaten evleneli iki hafta oldu kv ve kp iki haftadır tanıyorum ve tanımadığım insanlara anne baba derken içim acıyor gerçekten istemediğimden değil onlara her anne baba diyişimde kendi anne babamı özlüyorum.yanlarına gitsem eşimle beraber biliyorum ki kabul etmezler beni.kızlar ne yapmam lazım bir akıl verin.evlendiğim için pişman değilim kesinlikle ama insan hayatında kaç kez evleniyor ki ben kendi evimden annemle babamla yaşadığım evden telli duvaklı gelin olarak çıkmak isterdim annem de hep öyle isterdi.5 hafta öncesine kadar kendi anneme anne derken şimdi başka birine anne diyorum.istemediğimden değil ama kendi anne babamı özlüyorum.eşim de biraz zaman geçsin gideriz yanlarına el öperiz diyor ama kabul edeceklerini sanmıyorum sizin bir çözümünüz var mı bu konuda yardım edin lütfen

Sana ne akil verelimki yapabilecegin tum hatalari yapmissin, dua etki evinde kaldigin adam bir sapik tecavuzcu organ mafyasi,uyusturucu mafyasi veya hayat kadini pazarlayan patronlardan falan degilmis. Cidden kac yasindasin merak ediyorum...

Back
X