- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi eyllarslan
yanina bile gelmemiski cagirmis !!!Eşine nasıl güvenip evlenebildin? Sana kafede selam verip yanına gelen birisi yarın Ayşe'ye Fatma'ya da selam verirse?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanina bile gelmemiski cagirmis !!!Eşine nasıl güvenip evlenebildin? Sana kafede selam verip yanına gelen birisi yarın Ayşe'ye Fatma'ya da selam verirse?
Yorumunuzu çok tuhaf buldum ne alaka ya dedim kusura bakmayın ...
İnş mutlu olurlar inş ancak burda kendi ailesine sırt dönmüş annesini babasını hiçe saymış ve hiç tanımadığı bi aileye bi kaç hafta içinde gelin gitmiş birisinden bahsediyoruz . Adam ilk gördüğü biri için işini gücünü bırakıp konu sahibinide alıp memleketine gidiyor.adamın ailesi, bu kız nerden çıktı hani annesi babası demeden bağırlarına basıyor ev kuruluyor... Yani herşey peşpeşe tuhaflar silsilesi..
Türkler kadar aile bağlarına değer veren illede annem babam kızım illede oğlum gelinim kocam damadım diyen başka bir millet daha bilmiyorum ben..
İnşallah herşey güzel olur mutlu olurda biz yanılırız
İlk paragraf ne alaka. Mantıklı düşünelim diye akıl verilmiş bize yorumlarda o anlatılmış. Belkilerle değerlendirilcek konu evlilik mi yani![]()
İlk olarak ilk paragrafta algidan bahsetmek istedim. Yani bir insana bunu enjekte edersen böyle dusunur. Bu örneği vererekte onu anlatmak istedim. Biliyorsunuz ki cogu toplum böyle gösterdiği için o halkta böyle bilip böyle devam ediyor.Halt etmiş Müslüman teröristtir diyen, bu yorum ne alaka anlamadım
Ancak bazı gerçekler var ; kendisi de evlat sahibi olan bir ailenin bu durumda kendilerine gelmiş bir kızı alıp oğullarını evlendirmeleri asla iyi niyet değil. Evlenebilirler buna sözüm yok ama aile aklı başında insanlar olsalardı kızın ailesini arayıp durumdan haberdar ederler gerekirse arayı bulurlardı, insanlık bunu gerektirirdi. Bu yapılmamışsa o insanlarda art niyet ararım ben yorumumu da ona göre yaptım. Kim ister evladı bu şekilde evlensin yangından mal kaçırır gibi, usulsüz, erkansız ne olduğu belli olmayan bir kız, oğlum böyle bir şey yapmaya kalksa asla kabul etmem, çabuk olabilir ama ana baba duruma gerekli müdahaleyi yapmalıydı. Konu gerçekse ben bu insanlara asla iyi insan gözüyle bakamam ana baba olmuş insanların cahil gençlerden farklı bir davranışı olması gerekir
İlk olarak ilk paragrafta algidan bahsetmek istedim. Yani bir insana bunu enjekte edersen böyle dusunur. Bu örneği vererekte onu anlatmak istedim. Biliyorsunuz ki cogu toplum böyle gösterdiği için o halkta böyle bilip böyle devam ediyor.
İkinci olarak ta ailesine karşı iyi yaptı gibi yaklasimim olmadı. Benim tepkim önceki yazılmış "kocanın gerçek guzunu ilerleyen zamanlarda göreceksin" yaklaşımına. Bu bi algidir, ön yargıdır. Bu yorumlar sizce konu sahibesinde bi algı yaratmadı mı? Bunu yapmak doğru değil. Yazdığım şey bunun içindi ki bunu mesajda ilettim sanıyorum.
sanırım beni anlamamakta ısrar edeceksinizKendimi deney faresi hissettim sayenizde teste tabi tutulduk yani algıda seçici miyiz diyeKonu sahibi buraya yazmış ki objektif bakış açılarını da görsün diye.Bile bile lades demiş bu dile getirilmiş.
sanırım beni anlamamakta ısrar edeceksiniz![]()
Artık ne denilsede her sey olmus bıtmıs sımdı onune bakacaksın aılen senı affedecek amma zamana ıhtıyacları var.Sen evlatsın ne hata yapsan da ınların evladısın her sey guzel olacakkızlar yeni katıldım bu siteye.bazılarınıza göre küçük bir sorun olsa da benim için büyük bir sorun haline gelmeye başladı.başlıyorum...iki hafta kadar oldu evleneli eşimle tanışmamız biraz garipti.kafe ortamında uzaktan bakışarak tanıştık önce bana başıyla uzaktan selam verdi ben de selam verdim sonra kafeden çıkarken yanına çağırdı konuşabilir miyiz falan dedi konuştuk tanıştık.neyse zaten bu olaydan üç hafta sonra falan da evlendik.şu an ne düşündüğünüzü biliyorum eşimle tanışalı beş hafta oldu evet ve şu an evliyiz.garip biliyorum hızlı gittik.ailemle kavga etmiştim evlenmeden önce.arada kavga ederiz ben evden çıkar giderim hep böyledir ailemle tartışmalarımız.bu sefer kavga ettik ve gece eve gitmedim eşimin kaldığı eve gittim beraber sarıldık uyuduk kesinlikle hiçbir şey olmadı.ertesi gün eve geldim beni evde istemediler ben de tekrar eşimin yanına gittim.hadi ailemin yanına gidiyoruz dedi.ailesi de başka şehirde.şaşırdım ama kabul ettim.sonra ailesinin yanına gittik.eşim geri döndü kendi evine ve ben tanımadığım bir evde tek başıma kaldım ailesi var ama kv ve kp tanımıyorum bile oturduk sohbet ettik eşim ordaki işinden istifa etti bir hafta sonra yanımıza geldi küçük bir ev ayarladık.derme çatma birkaç eşya aldık ve evlendik.şu an ailem benimle konuşmuyor ve onları çok özlüyorum düğün olmadı zaten küçük bir tören oldu.zaten evleneli iki hafta oldu kv ve kp iki haftadır tanıyorum ve tanımadığım insanlara anne baba derken içim acıyor gerçekten istemediğimden değil onlara her anne baba diyişimde kendi anne babamı özlüyorum.yanlarına gitsem eşimle beraber biliyorum ki kabul etmezler beni.kızlar ne yapmam lazım bir akıl verin.evlendiğim için pişman değilim kesinlikle ama insan hayatında kaç kez evleniyor ki ben kendi evimden annemle babamla yaşadığım evden telli duvaklı gelin olarak çıkmak isterdim annem de hep öyle isterdi.5 hafta öncesine kadar kendi anneme anne derken şimdi başka birine anne diyorum.istemediğimden değil ama kendi anne babamı özlüyorum.eşim de biraz zaman geçsin gideriz yanlarına el öperiz diyor ama kabul edeceklerini sanmıyorum sizin bir çözümünüz var mı bu konuda yardım edin lütfen
Orası hassas nokta birşey diyemem, sana bana gore yanlıştır başkasına gore doğru. Ben hemen evlebilmesini doğru bulmuyorum. Yaşıda bana gore evlenmek için küçük. Çalışmasını kendi ayaklarının üzerinde durmasını tercih ederdim.Yaklaşımları ve oluşan algıyı doğru bulmamıssın ama hassas bir noktayı kaçırmıssınız en baştan olan şeyler bile ne kadar doğru? Konu sahibinin konusunu dağıtmadan yorumumu bitiriyorum![]()
Yav 8 senedir tanıdığım arkadaşım, gel evde film izleyelim dedi. Tamam güveniyorum falan ama, anne babası yok evde, hem de hiç evine gitmedim diye reddettim. Ya ne bileyim, yapamadım. Aramızda da bir şey yok arkadaşız hani başka bir amaç da yok ortada. Belki fazla ürkek davrandım ama, 1 haftalık birine hele hiç kaçamam. Ama yine de ne olacağı bilinmez, şeri. Büyük de konuşmak istemem ama, şu anki aklımla hiç yapmam.Konu sahibi laylaylom akıllı, adam keza. 1 kez gördüğün biriyle gece kalmak nedir sapık mı manyak mı katil mi belli değil....adamın ailesi de bir garip kafa ya neyse. Konu fake bence yoksam bu insanlar iyice uçmuşlar.