- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Canim bugun kacirdim biraz ama yarin cok daha iyi olacak insallah :)Bir şişeye ya da sürahiye doldurup gözünün önüne koyabilirsin, gördükçe yudum yudum iç. Bittikçe de doldur. Hem ne kadar içtiğini takip etmen de kolaylaşır. Ama zamanla alışkanlık edinirsin bunu o yüzden pes etmeden devam et. :)
Reçelin miktarını bilmiyorum ancak yemekle çok iyi etmişsiniz. :) Akşam yiyeceğiniz bir tatlıdan katbekat iyidir. Simit de haftada ya da iki hafta bir bu şekilde yenilmesinde hiçbir sıkıntı yok diye biliyorum. Akşam biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama umarım yeşilliği boldur.
Aynen herkes bu pazartesiyi bekliyor. Yarından itibaren çok daha iyi olacağız inşallah. :)Canim bugun kacirdim biraz ama yarin cok daha iyi olacak insallah :)
1.900kilo ne kadar merak ettim
Bende eskiden öyleydim. Ama bilinçli zorlayarak içtim sonra da canim istemeye basladi. Böbreklerin sagligi bozulur içmelisin. Ben emziriyorum su icmeyi unutuyorum bu aralar böbreğime sanci vuruyoYa kızlar ben su içemiyorum ya ciddi anlamda 1 hafta su içmediğim oluyor ne yapmam gerek
Canim zorla kendimiYa kızlar ben su içemiyorum ya ciddi anlamda 1 hafta su içmediğim oluyor ne yapmam gerek
Canım suyun içine limon kat tadını beğenmiyorsan.. Ya da telefonuna 2 saatte 1 su diye alarm kur. Susamasan da iç. Sonra alışacaksın zaten. Ama su çok önemli mutlaka içYa kızlar ben su içemiyorum ya ciddi anlamda 1 hafta su içmediğim oluyor ne yapmam gerek
Ara 10.30Günaydınn.
Sabaha yarım litre suyumla başladım.
Kahvaltı 7.45
2 yk yulaf ezmesi
1 çay bard. süt ile :)
Su şimdiden toplamda 1 litre oldu, erken kalkınca su miktarı iyi oluyor. :)
. Canım sen zaten az az yemişsin ama aklıma gelen bir bilgiyi paylaşmak istedim. Ben geçen sene düğünümden önce diyetisyene gitmiştim. O bana öyle liste falan vermedi. Yemekleri 6 yemek kaşığından fazla yeme dedi. Bir de mercimek ya da ezogelin çorbası içiyorsan o gün pilav ya da makarna yeme dedi. Sen zaten azcık yemişsin ama bilgin olsun diye paylaşmak istedim canım. Ama menüm güzelmiş. Az az hepsinden yemişsin ben beğendimAra 10.30
10 frambuaz
Öğle 12.00
Yarım kepçe mercimek çorbası
Fırında tavuk butu 1 adet
3 yk pirinç pilavı
2 yk buğday salatası ve biraz kırmızı lahana
Ardından 30 gr bitter çikolata yedim. Regl çanları çalıyor!! Aklımdan bin türlü şey geçti, fırında sütlaç mı yesem suffle mi yesem diyeSonuç olarak tek şekerli Türk kahvesi içtim şu an ve sakinim.
Akşama karbonhidratsız bir öğün yapmam lazım zira öğlen yeterince yedim. :)
Suyu takip edemedim 2 litreyi falan geçmiştir önümde bardak bittikçe dolduruyorum..
Canım telefonuna 2 saatte 1 alarm kur. Bir de böyle güzel şişeler var ya ondan al çalışıyorsan masana evdeysen görebileceğin bir yere koy. Hani alarm çaldığında üşenme diye:) 2 hafya alarmla içersin sonra alışırsın.. Biz böyle kabızlık bile tedavi ediyoruz. Alışkanlık kazanmak çok önemliSu içemiyoruuuummmmmmmmm unutuyorummmm ya o kadar bağımsızki hayatımdan... aslında bir farketsek bir çoğumuz su yu hayatımıza bi eklenti olarak gördüğümüzden böyle kiloluyuz... aslında hayatımızın parçası olmalı... napcam ben böle bilmiyorum...
Haklısın zaten mercimek de karbonhidrat aslında ama cazibesine kapıldım pilavın. :)) her zaman yemem zaten bugün böyle oldu, akşama halledicem inş. Teşekkür ederim güzel bilgiler için.. Canım sen zaten az az yemişsin ama aklıma gelen bir bilgiyi paylaşmak istedim. Ben geçen sene düğünümden önce diyetisyene gitmiştim. O bana öyle liste falan vermedi. Yemekleri 6 yemek kaşığından fazla yeme dedi. Bir de mercimek ya da ezogelin çorbası içiyorsan o gün pilav ya da makarna yeme dedi. Sen zaten azcık yemişsin ama bilgin olsun diye paylaşmak istedim canım. Ama menüm güzelmiş. Az az hepsinden yemişsin ben beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?