5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Kızlar ben bugun menü bildirimi yyapmayacağım ama yarın bomba gibi döneceğim aranıza.
5 haftanın sonunda eskilerde olmak istiyorum

Canim bugun kacirdim biraz ama yarin cok daha iyi olacak insallah :)

Iyi geceler mustakbel citirlar
Aksam yemegim
4 kasik bulgur pilavi
6 kasik yesil fasulye
2 kasik yogurt

Az once de sutlu kahve

2.5 lt sure
2 fincan da bitki cayi

Yarin yeni bir hafta
Insallah daha guzel olacak
Sahsen ben iste daha dikkatliyim

Neyse kizlar optum hepinizi iyi ki varsiniz

Selam arkadaşlar :)
Yılbaşı beni fena bozdu, diye miyet kalmadı.
Inşallah yarın sıkı diyete başlıyorum, bildirime de ozaman başlarım. Kusura bakmayin lütfen. Iyi Aksamlar

Ya kızlar ben su içemiyorum ya ciddi anlamda 1 hafta su içmediğim oluyor ne yapmam gerek
Bende eskiden öyleydim. Ama bilinçli zorlayarak içtim sonra da canim istemeye basladi. Böbreklerin sagligi bozulur içmelisin. Ben emziriyorum su icmeyi unutuyorum bu aralar böbreğime sanci vuruyo

Sabah
1 kaşarlı tost cay

Öğlen

1 kase ezo gelin
5 6kuşbaşı tavuk
2 yk pilav

Ara

Sutlu nescafe

Akşam 2 dilim pizza
Yarım bardak kola

Tatlı krizlerindym şu günlerde 1 saat önce 1 bardak sıck çikolata içtim...

Günaydınn.

Sabaha yarım litre suyumla başladım.
Kahvaltı 7.45
2 yk yulaf ezmesi
1 çay bard. süt ile :)

Su şimdiden toplamda 1 litre oldu, erken kalkınca su miktarı iyi oluyor. :)

Gunaydin kizlar
Yeni hafta basladi
Insallah guzel ve bol kilo vermeli gecer
Kahvaltim
Bu sabah gec kaldigim icin
Elma yedim ve bol su ictim

Oglen yemegimi evden getirdim
Koyde calistigim icin hep Boyle olacak
Ogleni de yedikten sonra yazarim

Neyse kizlar herkese Mutlu sabahlar

Slmlar yeniden

Ogle
4 kasik bulgur pil
4 kasik yesil fasulye
Ayran

Bir lt su icildi
2 fincan yesilcay icildi

Ya kızlar ben su içemiyorum ya ciddi anlamda 1 hafta su içmediğim oluyor ne yapmam gerek
Canım suyun içine limon kat tadını beğenmiyorsan.. Ya da telefonuna 2 saatte 1 su diye alarm kur. Susamasan da iç. Sonra alışacaksın zaten. Ama su çok önemli mutlaka iç

Kızlaar öncelikle hepinize teşekkür ederim güzel bi yolculuk geçti tabi anca uyandım. Şimdi kepek ekmeğine 1 adet yağsız kaşarlı tost yapıyorum. Yanında da 1 bardak yağsız süt içicem. Bu sabah öğle karışık olacak akşama da fırında tavuk planlıyorum ama akşama net yediğimi atarım

Günaydınn.

Sabaha yarım litre suyumla başladım.
Kahvaltı 7.45
2 yk yulaf ezmesi
1 çay bard. süt ile :)

Su şimdiden toplamda 1 litre oldu, erken kalkınca su miktarı iyi oluyor. :)
Ara 10.30
10 frambuaz

Öğle 12.00
Yarım kepçe mercimek çorbası
Fırında tavuk butu 1 adet
3 yk pirinç pilavı
2 yk buğday salatası ve biraz kırmızı lahana
Ardından 30 gr bitter çikolata yedim. Regl çanları çalıyor!! Aklımdan bin türlü şey geçti, fırında sütlaç mı yesem suffle mi yesem diye Sonuç olarak tek şekerli Türk kahvesi içtim şu an ve sakinim.

Akşama karbonhidratsız bir öğün yapmam lazım zira öğlen yeterince yedim. :)

Suyu takip edemedim 2 litreyi falan geçmiştir önümde bardak bittikçe dolduruyorum..

. Canım sen zaten az az yemişsin ama aklıma gelen bir bilgiyi paylaşmak istedim. Ben geçen sene düğünümden önce diyetisyene gitmiştim. O bana öyle liste falan vermedi. Yemekleri 6 yemek kaşığından fazla yeme dedi. Bir de mercimek ya da ezogelin çorbası içiyorsan o gün pilav ya da makarna yeme dedi. Sen zaten azcık yemişsin ama bilgin olsun diye paylaşmak istedim canım. Ama menüm güzelmiş. Az az hepsinden yemişsin ben beğendim

Su içemiyoruuuummmmmmmmm unutuyorummmm ya o kadar bağımsızki hayatımdan... aslında bir farketsek bir çoğumuz su yu hayatımıza bi eklenti olarak gördüğümüzden böyle kiloluyuz... aslında hayatımızın parçası olmalı... napcam ben böle bilmiyorum...

Canım telefonuna 2 saatte 1 alarm kur. Bir de böyle güzel şişeler var ya ondan al çalışıyorsan masana evdeysen görebileceğin bir yere koy. Hani alarm çaldığında üşenme diye:) 2 hafya alarmla içersin sonra alışırsın.. Biz böyle kabızlık bile tedavi ediyoruz. Alışkanlık kazanmak çok önemli

bu arada sabah gene azıttım kahvaltıda tost yicektim güya kepekli bulamadım...

sabah

1 adet peynirli poğaça
çay

kahvaltı sonrası arkadaş gazabına uğradım ve ufak bir parça şu şam tatlısı varya irmikten yapılan ondan yedim çok pişmanım...

ara
az sütle yapılmış nescafe( 3 te 1 süt gerisi sıcak su)

öğlen

1 kase mercimek çorbası
1 orta boy meyve tabağı kadar salata az yağlı
yemek sonrası 1 bardak çay

bu arada içtiğim tüm çaylar şekersiz... içeceklerimde zaten şeker kullanmadığım için yazma gereği duymuyorum...

akşama bakalm allah kerim ama su içmem lazm su suuuu...

Haklısın zaten mercimek de karbonhidrat aslında ama cazibesine kapıldım pilavın. :)) her zaman yemem zaten bugün böyle oldu, akşama halledicem inş. Teşekkür ederim güzel bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…