- 27 Aralık 2014
- 101
- 56
- 103
- 32
Slmlar yeniden
Sabah elma
Ogle
4 kasik bulgur pil
4 kasik yesil fasulye
Ayran
Bir lt su icildi
2 fincan yesilcay icildi
Slmlar yeniden
Sabah elma
Ogle
4 kasik bulgur pil
4 kasik yesil fasulye
Ayran
Bir lt su icildi
2 fincan yesilcay icildi
İyi akşamlar hemen listemi yazıyorum
sabah:haşlanmış yumurta 3 çatal peynir,ceviz,yerli muz
öğlen birkaç çatal sucuklu yumurta,kıymalı pırasa,2 adet hurma
akşam:etli kurufasulye salata azıcık ceviz antepfıstığı,yerfıstığı
su iki lt olmadı daha çay içiyorum tabiki şekersiz
Çiğneme eylemini bitirdim içmeye devam içelim coşalım lavaboda buluşalım güftesini mırıldanıyorum kış kıyamet sürekli lavabo zor iş emeğimize değsin lütfen hafifleyelim yükümüz azalsın
Biz bu gidişle uzun hava da söyleyebiliriz bir uzun havada kaç gel git olur acep merak ettimHahah içelim çoşalım lavaboya koşalım da olabilir. Şahsen yaşam stilim bu benim şu ara.Süpermiş. :)
harbi soğukta şu içmek de ayrı dert Tuvalete gitmekte :) ama bunlar hep yaza incecik girmek için :)Hahah içelim çoşalım lavaboya koşalım da olabilir. Şahsen yaşam stilim bu benim şu ara.Süpermiş. :)
Merhaba malesef yarışımız başlamıştır daha üye dahil edemiyoruzBen yeni üyeyim. Ben de yarışa katılmak istiyorum. Dezavantajlı olarak da olsa ben de katılabilir miyim? Boy 163 kilo 82.
canım ya :) olsun takma kafana regl halindeyken bende kendimi tanıyamıyorumVurun beni kızlar.
İnsana regli iken pasta uzatırsan ne olur? Yer! Hem de frambuazlı. Allah'tan ince dilimdi yoksa mahvolurdum ya. :) Akşam limitim iyice düştü. Boool bool yağsız tavada sebze yiyeceğim artık. Sıfır kaloriye yakın.
Olan oldu. Şöyle 1 hafta abur cubur hiç bir şey yemeyeceğim inşallah. Gerekirse yemek ye ama abur cubur yeme cat! Bu kadar basit.
Günah çıkarmam bittiğine göre gidebilirim.
Şu anda yine gözüm dönmeye başladı ama tutuyorum kendimi. Ya sabııır! :)canım ya :) olsun takma kafana regl halindeyken bende kendimi tanıyamıyorum
inşallah kurtulacaksın canım sağlığınada dikkat et aynı zamanda üzülmeee sende istediğin kiloya kavuşacaksın elbet yeterki isteKızlar morelim çok çok bozuk. Bugün ygs başvuruları başladı mağlum . Ve başvurularda boy kilo soruyor. Ve giriş belgesi yani kağıttada kilo yazılıyor ve tamda dikkat çekilecek şekilde ortaya yazılıyor. Çok mutsuzum. Oraya 72 yazılsın istemiyorum. Sınıf arkadaşlarım zayıfken özellikleAma ygs ye marta kadar zayıflamakta var işin ucunda. Yarından itibaren 2 hafta boyunca sadece çorba ve yoğurttan başka birsey yemeyeceğim. Tabi çorba farklı çesitler olmaz üzere. Lütfen bana dua edin marta kadar kurtulayım şu kilolardan
bence yine iyi dayanıyorsun ben ilk günlerde 5 dkda 1 çikolata yiyorum :) yiyodum. yiyemicemŞu anda yine gözüm dönmeye başladı ama tutuyorum kendimi. Ya sabııır! :)
Yoğurt kürünü anlatabilir misinAn itibariyle yoğurt kürünü yiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?