5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

aksam yarim kase tavuklu corba
1 bard ayran
Tursu

ama ama ama bu sabah berbat bir kahvalti yaptim
disaridaydik tutamadim kendimi
Off bir adapte olamadim
Neyse ogle yemek yok
Aksamda en hafif sekilde olacak bana ceza olsun

Sabah berbat kahvaltı yaptınız diye gün içinde kendinizi cezalandırma psikolojisi ile yemek yemeyip ya da az yeme yoluna giderseniz iradenize sahip olamayıp daha çok yiyebilirsiniz. Onun yerine bu sabah gayette farkında olarak, canınız istediği için olması gerekenden biraz fazla yediğinizi ama gün içinde bunu telafi edebileceğinizi düşünürseniz sizin için daha kolay olur diye düşünüyorum. Naçizane tavsiyem. :)

Bencede canim ceza yerine yuruyus mekik tarzi seyler yapabilirsin :)

Sabah kahvaltıda fazla kaçırmış olabilirsin öğle hicbirsey yemek akşam yada yarın iştah patlamasına neden olur bence bugün öğle ve akşam sabahi dengelicek şekilde bol salata yogurt yada ayran çok az karbonhidratyiyerek ve yeşil çay içerek hem kendini psikolojik olarak rahatlatmis hemde günü zararsız kapatmış olürsun akşam 17 yada 18 den so nra hiç birşey yememek 0 kalorili şeyler içmek çok önemli

Sabah
bir kase kiymali ispanak
5 tane lahana sarması
Iki parça petnirli börek
iki parça galetali tavuk göğsü
yarım haşlama yumurta

Saat 12 de
2 bardak süt

Saat 3 te
3 parça tavuk göğsü
çay sınırsız

Bugünüde böyle bitirdim ama bu sefer yemin etmiyorum. Çünkü dün açlıktan gözüm ağrıdı.. iki günde toplam 1 kilo 900 gram verdim. Fakat amacim burda birinci olmak degil sadece motive olmak. yazilarimin okunmasi basarimin takip edildigini hissettiriyor ve gaza geliyorum

Haklisin Tatlim
Cezada olmadi o kadar yemisimki hala acikmadim
Evet az yemek fazlasiyla yoldan cikarabiliyor

Simdi De portakalli beyaz cay iciyorum
Aksama saglikli menumle burlarda olurum
Herkese Mutlu gunler

Kızlar merhaba ) daha önce de dediğim gibi hafta sonunu yolda geçirdim. Şuan da yoldayım. En yakın arkadaşımın düğünü olduğu için hep ayak üstü yedim. E oynadık da malum yakmışımdır herhalde bugün de yola çıkmadan 2 dilim ekmeğim arasına beyaz peynir koydum. Mola olunca çorba içmeyi planlıyorum. Gece 1 de ineceğim için de akşam yiyemem. Böyle saçma bir menü olacak bu. Ben açlığa tahammül ediyorum da.. Günde 3 bardak nescafe içemeZsem başım ağrır. Onu da 3 ü 1 arada içiyorum! Kalorisi çok fazla! Ona çözüm bulmam lazım! Ah şekersiz ve sade içmeye bir alışsam.. Kızlar yazamayabilirim bugün. Yoldayım ya sarjım Az. Yarın görüşürüz.. Hepiniz öpüldünüz

Aynen oyle canim
Simdi basliyorum
100 mekik beni bekler[/Q
Masallah canim ne kadar iyi vermissin :)

4 ocak
sabah
1 dilim tam tahlili ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 ince dilim peynir
1 tk bal
şekersiz çay
ara
şekersiz Nescafe
1 elma
öğle
Yarım porsiyon kurufasulye
2 sb ayran
1 kase salata
ara
1 adam hurma
akşam
1 kase çorba
1 kase yogurt
1 adet hurma
hurma tatlı isteğimi bastırıyor 18 de yeşil çay ve günümü kapaticam

Bende hurmayla tatlı ihtiyacını gidermeye çalışıyorum gelelim bugün yediklerime
sabah:iki haşlanmış yumurta,peynir 10 yeşil zeytin yarım avuç badem ,1 yerli muz
öğlen :bir tabak kıymalı pırasa iki hurma
akşam:fırında balık ,salata yarım avuç badem ,3 tane hurma
an itibariyle 2.5 lt su ,3 fincan yeşil çay,bir fincan sütlü kahve çaya devam ama çiğneme eğlemi bitti.

Ya kızlar ben su içemiyorum ya ciddi anlamda 1 hafta su içmediğim oluyor ne yapmam gerek

Kizlarrr
Menumu paylasiyorum
Sabah
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Cilek receli (canim cok cekti napim )
Bir dilim kepekli ekmek
Ceyrek simit (olmasaydi iyiydi )
Ara ogun
Bir kase yogurt
Aksam
Bir durum cigkofte
Ayran

Ara 17.15
1 tk ayva reçeli
1 kocaman kase yağsız tuzsuz patlamış mısır
1 fincan yeşil çay

Akşam 19.30
Yağsız tavada tavuk göğsü
4 küçük domates (aynı tavada biraz kızartıldı)
2 yk ev yoğurdu

Su 1,5 litreyi buldu bugün çok şükür. 2'yi geçer yatana kadar. Yeşil çay ve yoğurt kürü ile günü kapatırım. :)

Ya kızlar ben su içemiyorum ya ciddi anlamda 1 hafta su içmediğim oluyor ne yapmam gerek
Bir şişeye ya da sürahiye doldurup gözünün önüne koyabilirsin, gördükçe yudum yudum iç. Bittikçe de doldur. Hem ne kadar içtiğini takip etmen de kolaylaşır. Ama zamanla alışkanlık edinirsin bunu o yüzden pes etmeden devam et. :)
Kizlarrr
Menumu paylasiyorum
Sabah
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Cilek receli (canim cok cekti napim )
Bir dilim kepekli ekmek
Ceyrek simit (olmasaydi iyiydi )
Ara ogun
Bir kase yogurt
Aksam
Bir durum cigkofte
Ayran

Reçelin miktarını bilmiyorum ancak yemekle çok iyi etmişsiniz. :) Akşam yiyeceğiniz bir tatlıdan katbekat iyidir. Simit de haftada ya da iki hafta bir bu şekilde yenilmesinde hiçbir sıkıntı yok diye biliyorum. Akşam biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama umarım yeşilliği boldur.

Akşamları normal çay da içebiliyorum ancak şeker atmadığım için ne çaya ne kahveye sıkıntı olmuyor onlar. Yalnızca Türk kahvesine tek şeker. :))

Kahvalti;
1 haşlanmış yumurta
1 küçük dilim peynir
3 adet zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği
öğlen yok
aksamda çok erken yedim
1 kepçe çorba
2 dilim tavuk ızgara
bol salata
bugünkü menüm bu kadar çay harici bşey yiyip içmem cayada şeker atmiyorum hic

Ben yeni üyeyim. Ben de yarışa katılmak istiyorum. Dezavantajlı olarak da olsa ben de katılabilir miyim? Boy 163 kilo 82.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…