- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
aksam yarim kase tavuklu corba
1 bard ayran
Tursu
ama ama ama bu sabah berbat bir kahvalti yaptim
disaridaydik tutamadim kendimi
Off bir adapte olamadim
Neyse ogle yemek yok
Aksamda en hafif sekilde olacak bana ceza olsun
Bencede canim ceza yerine yuruyus mekik tarzi seyler yapabilirsin :)Sabah berbat kahvaltı yaptınız diye gün içinde kendinizi cezalandırma psikolojisi ile yemek yemeyip ya da az yeme yoluna giderseniz iradenize sahip olamayıp daha çok yiyebilirsiniz. Onun yerine bu sabah gayette farkında olarak, canınız istediği için olması gerekenden biraz fazla yediğinizi ama gün içinde bunu telafi edebileceğinizi düşünürseniz sizin için daha kolay olur diye düşünüyorum. Naçizane tavsiyem. :)
Sabah berbat kahvaltı yaptınız diye gün içinde kendinizi cezalandırma psikolojisi ile yemek yemeyip ya da az yeme yoluna giderseniz iradenize sahip olamayıp daha çok yiyebilirsiniz. Onun yerine bu sabah gayette farkında olarak, canınız istediği için olması gerekenden biraz fazla yediğinizi ama gün içinde bunu telafi edebileceğinizi düşünürseniz sizin için daha kolay olur diye düşünüyorum. Naçizane tavsiyem. :)
Bencede canim ceza yerine yuruyus mekik tarzi seyler yapabilirsin :)
Aynen oyle canim
Simdi basliyorum
100 mekik beni bekler[/Q
Masallah canim ne kadar iyi vermissin :)Sabah
bir kase kiymali ispanak
5 tane lahana sarması
Iki parça petnirli börek
iki parça galetali tavuk göğsü
yarım haşlama yumurta
Saat 12 de
2 bardak süt
Saat 3 te
3 parça tavuk göğsü
çay sınırsız
Bugünüde böyle bitirdim ama bu sefer yemin etmiyorum. Çünkü dün açlıktan gözüm ağrıdı.. iki günde toplam 1 kilo 900 gram verdim. Fakat amacim burda birinci olmak degil sadece motive olmak.yazilarimin okunmasi basarimin takip edildigini hissettiriyor ve gaza geliyorum
Sağol canim motivem artsin diyr iki gün baya mücadele verdim ama şimdi biraz gevşettim :)) bu hafta bu kiloyu koruyacam bu hafta kilo vermeyecem dahaMasallah canim ne kadar iyi vermissin :)
kilo ne kadar merak ettimSağol canim motivem artsin diyr iki gün baya mücadele verdim ama şimdi biraz gevşettim :)) bu hafta bu kiloyu koruyacam bu hafta kilo vermeyecem daha
Bir şişeye ya da sürahiye doldurup gözünün önüne koyabilirsin, gördükçe yudum yudum iç. Bittikçe de doldur. Hem ne kadar içtiğini takip etmen de kolaylaşır. Ama zamanla alışkanlık edinirsin bunu o yüzden pes etmeden devam et. :)Ya kızlar ben su içemiyorum ya ciddi anlamda 1 hafta su içmediğim oluyor ne yapmam gerek
Kizlarrr
Menumu paylasiyorum
Sabah
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Cilek receli (canim cok cekti napim)
Bir dilim kepekli ekmek
Ceyrek simit (olmasaydi iyiydi )
Ara ogun
Bir kase yogurt
Aksam
Bir durum cigkofte
Ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?