5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Görebileceğin bir yere koca bir bardak su ya da şişe koy ve her gözün çarptığında iç. Ben evdeyken unutuyorum içmeyi ama işteyken 1 saat geçmeden bardak bitiyor. Zaten bir su dolduruyorum, bir tuvalete gidiyorum.

Haklısın zaten mercimek de karbonhidrat aslında ama cazibesine kapıldım pilavın. :)) her zaman yemem zaten bugün böyle oldu, akşama halledicem inş. Teşekkür ederim güzel bilgiler için.
Aynen canım akşama halledersin rica ederim bildiklerimizi paylaşmak için gruptayız

ne güzel şişeler aldım ineklimi baykuşlumu kedilimi emziklimi ama alarm iyi fikir birde onu deniyim bakalım çalsın hemen sarılayım suya :) teşekkür ederim HZLFTH ve catlaw...

Selamlar bu güne iyi başlanmış gibi abartmamışız öğlende iyi artık akşamıda kazasız atlatırsak ne mutlu bize
su şuana kadar 1lt oldu çay demledim içeceğim iki çeşit kek yaptım ama hiiiçççç canım çekmiyor
yeşil çay içmedim henüz

Kokusu yetmiştir sana zaten, yetmediyse de yetmeli!! :) yeşil çayı iyi hatırlattın ben de içeyim hemen.

He ya valla bende içeyim dur... gerçi bergamotlu biraz acı geliyor ama napalım :)

Ben de çayda bergamot aromasına bayılıyorum nefis bir koku

bol peynir uc top seklinde kepek ekmek doma
ne guzel irada supersin ben bu ara zorlaniyorum tatli istiyo canim. bu istegi meyve bastirmiyo nedense ne yapsam bilemedim

kahvalti tost cay
1. ara tuzlu iki biskuvu
oglen mercimek makarna yogurt
2. ara muz findik yedim
aksam tarhana corbasi kofte yicem fazlasini kacirmamam gerekiyo

5 ocak
sabah
1 tam tahilli peynirli yağsız tost
1 tk bal
domates
şekersiz çay
ara
Nescafe şekersiz
1 küçük kare bitter cikolata
Öğle
1 opsiyon Kıymalı ıspanak
2 yk yogurt
1 tam tahlili ekmek
ara
2 adet hurma
akşam
1 lahmacun
bol yağsız yeşillik
1 sb ayran
1 küçük kare bitter
18 de yeşil çay tatlı biraz fazla oldu gibi ama elimden geldiği kadar az yemeğe çalıştım

kızlar nasılsınız bikaçgündür giremediim kusura bakmayın final haftamda proje ödevim vardı :)
hemen menümü paylaşayım
dün:
sabah: biraz beyaz peynir, 2 haş. yumurta, domates, zeytin ve 1 dilim ekmek
öğle: 1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmek
akşam: 7 kaşık kadar taze fasulye yemeği çok az pilav, yoğurt.
gece: 1 şekersiz türk kahvesi
2 lt su birde sabahtan akşama kadar ayaktaydım
bugün:
sabah: 1 dilim ekmek, domates, peynir, zeytin, 1 elma
öğle: yok malesef okuldaydım
akşam: ıspanak yemeği ve mantı yapmayı düşünüyorum
veee tabiki çaaayyyyy

Vurun beni kızlar.
İnsana regli iken pasta uzatırsan ne olur? Yer! Hem de frambuazlı. Allah'tan ince dilimdi yoksa mahvolurdum ya. :) Akşam limitim iyice düştü. Boool bool yağsız tavada sebze yiyeceğim artık. Sıfır kaloriye yakın.

Olan oldu. Şöyle 1 hafta abur cubur hiç bir şey yemeyeceğim inşallah. Gerekirse yemek ye ama abur cubur yeme cat! Bu kadar basit.

Günah çıkarmam bittiğine göre gidebilirim.

Tatlim en azindan aksam yememissin
Bosver bir sure caninda istemez artik
Onumuzdeki maclara bakicaz

bol peynir uc top seklinde kepek ekmek doma

ne guzel irada supersin ben bu ara zorlaniyorum tatli istiyo canim. bu istegi meyve bastirmiyo nedense ne yapsam bilemedim
Ben kuru hurma var onu yiyorum tatlı ihtiyacını neredeyse tamamen bitiriyor dene istersen

Kötü yapmışın neredeyse doymadan kısa kısa yiyip kalkıyoruz bu ikramlar bizi batırıyor keşke yemeseydin ama sakın bozma sonraki öğünlere dikkat

Tatlim en azindan aksam yememissin
Bosver bir sure caninda istemez artik
Onumuzdeki maclara bakicaz
Aynen öyle battı balık yan gider diye devam etmemek lazım. İşin açığı midem bulandı yedikten sonra, hani mide pek kaldırmıyor artık onu da farkettim yani...

Kötü yapmışın neredeyse doymadan kısa kısa yiyip kalkıyoruz bu ikramlar bizi batırıyor keşke yemeseydin ama sakın bozma sonraki öğünlere dikkat
Evet sürekli bir doğum günü, yok yüksek lisansı bitirdim baklava dağıtıyorum, yok bilmem ne oldu tatlı dağıtıyorum. İş yerinde sürekli bir ikram hali. Amaa yook! Kanmam artık, midemi mahvetti.

1 kabak, 1 kırmızı biber, 3 çarliston biber aldım. Azıcık su koyup buharda pişer gibi pişireceğim bunları. Biraz da domates kızartacağım yağsız tavada. Yoğurtla birlikte bunları yiyeceğim 1 saate kadar.

Kahvaltida;
1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
Küçük bir parca peynir
1,5 dilim tam tahilli ekmek
ara ögün;
1 bardak yarım yağlı süt
öglen;
2 parça ızgara tavuk
salata
ayran
Ara öğün;
3 4 bardak çay
2 lokma simit
aksam;
1 kepce nohut yemeği
5-6 kasık bulgur pilavı
yogurt
İlerleyen saatlerde 1 2 bardak şekersiz çay içer günü kapatırim.

Ben de sabah öğlen bir olmuştu tost yemiştim. Akşam da fırında tavuk yaptım yağsız. 1 dilim göğüs eti yedim. Doydum da mis gibi ohh )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…