- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
Görebileceğin bir yere koca bir bardak su ya da şişe koy ve her gözün çarptığında iç. Ben evdeyken unutuyorum içmeyi ama işteyken 1 saat geçmeden bardak bitiyor. Zaten bir su dolduruyorum, bir tuvalete gidiyorum.Su içemiyoruuuummmmmmmmm unutuyorummmm ya o kadar bağımsızki hayatımdan... aslında bir farketsek bir çoğumuz su yu hayatımıza bi eklenti olarak gördüğümüzden böyle kiloluyuz... aslında hayatımızın parçası olmalı... napcam ben böle bilmiyorum...
Aynen canım akşama halledersinHaklısın zaten mercimek de karbonhidrat aslında ama cazibesine kapıldım pilavın. :)) her zaman yemem zaten bugün böyle oldu, akşama halledicem inş. Teşekkür ederim güzel bilgiler için.
Rica ederiz sen yeter ki su iç:)ne güzel şişeler aldım ineklimi baykuşlumu kedilimi emziklimi ama alarm iyi fikir birde onu deniyim bakalım çalsın hemen sarılayım suya :) teşekkür ederim HZLFTH ve catlaw...
Kokusu yetmiştir sana zaten, yetmediyse de yetmeli!! :) yeşil çayı iyi hatırlattın ben de içeyim hemen.Selamlar bu güne iyi başlanmış gibi abartmamışız öğlende iyi artık akşamıda kazasız atlatırsak ne mutlu bize
su şuana kadar 1lt oldu çay demledim içeceğim iki çeşit kek yaptım ama hiiiçççç canım çekmiyor
yeşil çay içmedim henüz
ne guzel irada supersin ben bu ara zorlaniyorum tatli istiyo canim. bu istegi meyve bastirmiyo nedense ne yapsam bilemedimSelamlar bu güne iyi başlanmış gibi abartmamışız öğlende iyi artık akşamıda kazasız atlatırsak ne mutlu bize
su şuana kadar 1lt oldu çay demledim içeceğim iki çeşit kek yaptım ama hiiiçççç canım çekmiyor
yeşil çay içmedim henüz
Vurun beni kızlar.
İnsana regli iken pasta uzatırsan ne olur? Yer! Hem de frambuazlı. Allah'tan ince dilimdi yoksa mahvolurdum ya. :) Akşam limitim iyice düştü. Boool bool yağsız tavada sebze yiyeceğim artık. Sıfır kaloriye yakın.
Olan oldu. Şöyle 1 hafta abur cubur hiç bir şey yemeyeceğim inşallah. Gerekirse yemek ye ama abur cubur yeme cat! Bu kadar basit.
Günah çıkarmam bittiğine göre gidebilirim.
Ben kuru hurma var onu yiyorum tatlı ihtiyacını neredeyse tamamen bitiriyor dene istersenbol peynir uc top seklinde kepek ekmek doma
ne guzel irada supersin ben bu ara zorlaniyorum tatli istiyo canim. bu istegi meyve bastirmiyo nedense ne yapsam bilemedim
Kötü yapmışın neredeyse doymadan kısa kısa yiyip kalkıyoruz bu ikramlar bizi batırıyor keşke yemeseydin ama sakın bozma sonraki öğünlere dikkatVurun beni kızlar.
İnsana regli iken pasta uzatırsan ne olur? Yer! Hem de frambuazlı. Allah'tan ince dilimdi yoksa mahvolurdum ya. :) Akşam limitim iyice düştü. Boool bool yağsız tavada sebze yiyeceğim artık. Sıfır kaloriye yakın.
Olan oldu. Şöyle 1 hafta abur cubur hiç bir şey yemeyeceğim inşallah. Gerekirse yemek ye ama abur cubur yeme cat! Bu kadar basit.
Günah çıkarmam bittiğine göre gidebilirim.
Aynen öyle battı balık yan gider diye devam etmemek lazım. İşin açığı midem bulandı yedikten sonra, hani mide pek kaldırmıyor artık onu da farkettim yani...Tatlim en azindan aksam yememissin
Bosver bir sure caninda istemez artik
Onumuzdeki maclara bakicaz
Evet sürekli bir doğum günü, yok yüksek lisansı bitirdim baklava dağıtıyorum, yok bilmem ne oldu tatlı dağıtıyorum. İş yerinde sürekli bir ikram hali. Amaa yook! Kanmam artık, midemi mahvetti.Kötü yapmışın neredeyse doymadan kısa kısa yiyip kalkıyoruz bu ikramlar bizi batırıyor keşke yemeseydin ama sakın bozma sonraki öğünlere dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?