- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
Şimdi bunun bir kaç farklı uygulaması var. Bazıları birkaç kaşık yoğurda bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı zencefil koyup her öğünden önce yiyorlar. Ancak bu baharatların fazlası zararlı olabiliyor. Ben bu üç baharatı bir kavanozda karıştırdım aynı oranda. 3-4 yk ev yoğurduna 1 tk atıyorum, uyumadan 2-3 saat önce yiyorum. :) Göbek yağlarını eritmeye ve metabolizmayı hızlandırmaya faydası var imiş. :)Yoğurt kürünü anlatabilir misin
Teşekkür ederim ayy ben bu saydığım hiç bir baharatı sevmiyorum ama deniycem yine deŞimdi bunun bir kaç farklı uygulaması var. Bazıları birkaç kaşık yoğurda bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı zencefil koyup her öğünden önce yiyorlar. Ancak bu baharatların fazlası zararlı olabiliyor. Ben bu üç baharatı bir kavanozda karıştırdım aynı oranda. 3-4 yk ev yoğurduna 1 tk atıyorum, uyumadan 2-3 saat önce yiyorum. :) Göbek yağlarını eritmeye ve metabolizmayı hızlandırmaya faydası var imiş. :)
Açıkcası ben de bayılmıyorum, öyle umursamamaya çalışarak yutuyorum. Hatta annem dehşet dolu gözlerle bakıyor.Teşekkür ederim ayy ben bu saydığım hiç bir baharatı sevmiyorum ama deniycem yine de
Slm kizlar ben menuleri perşembe den beri hep tatlılar süsledi ama pazartesi itibariyle silkelendim ve karatay a bildiğim kadarı ile başlamaya karar verdim
sabah
11 de 3 kuru erik ve su
13.00 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
havuç sote
peynir
ceviz
1 kase yoğurt
ara yapmıyorum
akşam
hamsi fırında yağsız
közlenmiş patlıcan salatası
Bu arada şu 3 lt oldu dahada içerim severek iciyorum zaten
bugün 2 ywni şey deniyorum
Suyum a limon sıkıp içtim hep ve yeşilçay da yatarken icecegim artık. Bakalim ne olacak
benim 20 nisan da 68 olmam lazım yaa
Himm citir olma yolunda her sey mubahharbi soğukta şu içmek de ayrı dert Tuvalete gitmekte :) ama bunlar hep yaza incecik girmek için :)
Canim bende karatayvari bir seyler yapiyorum ve ara ogunum yok
Cunku kilo vermek icin salgilanan leptin hormonu 4 5 saat acliktan sonra salgilaniyor
benim kuruyemisle pek aram yok ama arada tost harici ekmek yemiyorum ve meyveyi cok az yiyorum
Bence dogru bir tercih yapmissin
Hosbulduk tatlim:)Hoş geldin caanim
Canim ya ne guzel dusunmussun bizleri motive etmek icin. Bunlara bakarken düşündüm bende kendi gobegimin resmini ceksem muthis bi motive olur kızlar fazla yiyemez aman boyle olmayalim diyeBOL BOL MOTİVASYON
Yok est. ya. Zaten manken gibi olsak ne işimiz var burada :) Ama en azından her gün bir tık daha ileriye gideriz inş. :)Canim ya ne guzel dusunmussun bizleri motive etmek icin. Bunlara bakarken düşündüm bende kendi gobegimin resmini ceksem muthis bi motive olur kızlar fazla yiyemez aman boyle olmayalim diye
Sesli guldum yaa :) tek hayalim birgun sabah kalktigi.da artik gobegimin olmamasiCanim ya ne guzel dusunmussun bizleri motive etmek icin. Bunlara bakarken düşündüm bende kendi gobegimin resmini ceksem muthis bi motive olur kızlar fazla yiyemez aman boyle olmayalim diye
bu arada sabah gene azıttım kahvaltıda tost yicektim güya kepekli bulamadım...
sabah
1 adet peynirli poğaça
çay
kahvaltı sonrası arkadaş gazabına uğradım ve ufak bir parça şu şam tatlısı varya irmikten yapılan ondan yedim çok pişmanım...
ara
az sütle yapılmış nescafe( 3 te 1 süt gerisi sıcak su)
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 orta boy meyve tabağı kadar salata az yağlı
yemek sonrası 1 bardak çay
bu arada içtiğim tüm çaylar şekersiz... içeceklerimde zaten şeker kullanmadığım için yazma gereği duymuyorum...
akşama bakalm allah kerim ama su içmem lazm su suuuu...
Olacağız tabi. :) onun için çabalıyoruz..Ilk resme bittim
Bende Aynen boyle olucam
Burdan sentli soz
Neden olmasın??Sesli guldum yaa :) tek hayalim birgun sabah kalktigi.da artik gobegimin olmamasi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?