5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Yoğurt kürünü anlatabilir misin
Şimdi bunun bir kaç farklı uygulaması var. Bazıları birkaç kaşık yoğurda bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı zencefil koyup her öğünden önce yiyorlar. Ancak bu baharatların fazlası zararlı olabiliyor. Ben bu üç baharatı bir kavanozda karıştırdım aynı oranda. 3-4 yk ev yoğurduna 1 tk atıyorum, uyumadan 2-3 saat önce yiyorum. :) Göbek yağlarını eritmeye ve metabolizmayı hızlandırmaya faydası var imiş. :)

Teşekkür ederim ayy ben bu saydığım hiç bir baharatı sevmiyorum ama deniycem yine de

Canim bende karatayvari bir seyler yapiyorum ve ara ogunum yok
Cunku kilo vermek icin salgilanan leptin hormonu 4 5 saat acliktan sonra salgilaniyor
benim kuruyemisle pek aram yok ama arada tost harici ekmek yemiyorum ve meyveyi cok az yiyorum
Bence dogru bir tercih yapmissin

Gelmisken yazayim
Hiç yapmadigim bir sey yaptim bugun
Ne mi yaptim
SPor
35 dk hoplama ziplama ve birazda kizimla bogusma
Insallah devami gelr

Benim için de ekmek tatlı dayanabilirim onlara ama meyve ye biraz zor gibi

Bugünkü Menüm

13:00 haslanmis yumurta çay

16:30 tavuk göğsü ve sosis

21;00 mısır

Az yemeye çalışıyorum ki gectigimiz günlerin acısı çıksın.

Selam kizlar . Berbat bi menuydu bugun yazamicam utancimdan ama yarin guzel bi menu yazarim insaallah persembe sabahi tek gormek istedigim 79.9

Günaydıın!
Yarım litre su ile başladım güne.

Kahvaltı 7.40
Çok az tereyağında 1 yumurta
4 zeytin
10 gr beyaz peynir
3 küçük domates
1 dl tam buğday ekmeği

Su içmeye tam gaz devaamm. :)

Canim ya ne guzel dusunmussun bizleri motive etmek icin. Bunlara bakarken düşündüm bende kendi gobegimin resmini ceksem muthis bi motive olur kızlar fazla yiyemez aman boyle olmayalim diye
Yok est. ya. Zaten manken gibi olsak ne işimiz var burada :) Ama en azından her gün bir tık daha ileriye gideriz inş. :)

Dün akşam 1 elma yedim bşey Yemicem dedim ama dayanamadim çok açıkmıştim.
Bugün kahvaltida;
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim tam tahilli ekmek
4 adet zeytin
Küçük bir dilim b.peynir

Gunaydin
uyaninca 2 bard su
Kahvaltim
Tavada 2 yumurta findik kadar tereyaginda seramikte pistils
2 catal peynir
Salatalik ve marul

Oglenide evden getirdim
Daginik menu olmasin diye yazayim
4 kasik yogurtlu patlican
1 kase corba

Canim ya ne guzel dusunmussun bizleri motive etmek icin. Bunlara bakarken düşündüm bende kendi gobegimin resmini ceksem muthis bi motive olur kızlar fazla yiyemez aman boyle olmayalim diye
Sesli guldum yaa :) tek hayalim birgun sabah kalktigi.da artik gobegimin olmamasi (

Son düzenleme:

dün öğlenden sonra ara olarak önce sütle yapılmış nescafe içtim

akşam 4 gibi 5 adet altınbaşak bisküvi yedim...

akşam kendimden nefret ettim bulgur pilavı ve fasulye yapılmıştı malsefki ondan yedim akşam...

ndn bu kadar dayanamadığımı anlayamıyorum belki şuan regl halindendir ama genede tutmam lazım kendimi ya

bu sabah ta

1 adet poğaça yedim yanında çay...

az sonra kayısılı form çayı içicem çnkü akşam yediklerimi sindirmem lazm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…