- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
Aslında bulgur pilavı ölçüsünü kaçırmadığınız takdirde çok da sıkıntı değil. Ama sabah kahvaltısında eğer mümkünse daha besleyici şeyler yemenizi öneririm. :)dün öğlenden sonra ara olarak önce sütle yapılmış nescafe içtim
akşam 4 gibi 5 adet altınbaşak bisküvi yedim...
akşam kendimden nefret ettim bulgur pilavı ve fasulye yapılmıştı malsefki ondan yedim akşam...
ndn bu kadar dayanamadığımı anlayamıyorum belki şuan regl halindendir ama genede tutmam lazım kendimi ya
bu sabah ta
1 adet poğaça yedim yanında çay...
az sonra kayısılı form çayı içicem çnkü akşam yediklerimi sindirmem lazm...
İnsallah canim :)Neden olmasın??
Günaydıın!
Yarım litre su ile başladım güne.
Kahvaltı 7.40
Çok az tereyağında 1 yumurta
4 zeytin
10 gr beyaz peynir
3 küçük domates
1 dl tam buğday ekmeği
Su içmeye tam gaz devaamm. :)
Aslında bulgur pilavı ölçüsünü kaçırmadığınız takdirde çok da sıkıntı değil. Ama sabah kahvaltısında eğer mümkünse daha besleyici şeyler yemenizi öneririm. :)
Supersin cnm yaa pudingi elinin tersinle ittin helal olsun sana sekersiz icersen turk kahvesi tokluk hissi veriyor hem :))Saat 10.00 1 fincan yeşil çay
Öğle 12.00
1 tabak tavuk-patates yemeğinin tavukları
3 yk pilav
3 yk zeytinyağlı taze fasülye
Küçük boy pizzanın 1 diliminin yarısı, tadımlık yani
1 portakal ( çilekli pudinge tercih edildi)
Saat 14.00de sade Türk kahvesi içerim. Aslında tek şekerli içiyorum ama günde 1 küp şeker, haftada 7, ayda 30 küp şeker abooow.
Sade Türk kahvesi iyidir iyi.
Evet çok haklısın poğaça yemem çok çok çok büyük hata yanlız işe gitmek için çok erken kalkıyorum... iş yerinde kepekli tost yaptırma imkanım var ancak ay sonu geldi ticket falan bitti diye alamadım 2 gün falan halbuki ilk günler iyi başladm... neyse yarından sonra düzelcek inşallah o da... bu sabah poğaça yerine altın ekmek alayım dedim hem kepekli hem besleyici diye ama o da halk ekmek kapalydı olmadı neyse artık bugünümde böle gitti...
öğlen yemeğimde çok besleyici olamadı malesef aynı sebeplerden dolayı
öğlen menüm
simit çay
şu saat itibariyle karbonhidrat sokmamalıyım bünyeme
Saat 10.00 1 fincan yeşil çay
Öğle 12.00
1 tabak tavuk-patates yemeğinin tavukları
3 yk pilav
3 yk zeytinyağlı taze fasülye
Küçük boy pizzanın 1 diliminin yarısı, tadımlık yani
1 portakal ( çilekli pudinge tercih edildi)
Saat 14.00de sade Türk kahvesi içerim. Aslında tek şekerli içiyorum ama günde 1 küp şeker, haftada 7, ayda 30 küp şeker abooow.
Sade Türk kahvesi iyidir iyi.
Afiyet olsun mantıya sabrettiyseniz neredeyse her şeye sabredersiniz bravoSaat 14.00
Sade Türk kahvesi :)
Saat 16.30
1 elma-tarçınlı wasa
1/3 simit
Akşam 20.20
2 ince dilim tavuk göğsü yağsız tavada
Aynı tavada domatesleri azıcık pişirdim
1 yk mantı
1 küçük mandalina
Eki Görüntüle 1364313
Yani evde ana yemek mantı iken bir kaşık da yiyeyim ama değil miii :))
Belki 1-2 saat sonra 1 çb salep içerim. Çok şekerli olduğu için fazlasına gerek yok, tadımlık olacak. Su oranı muazzam :) klasik işte yeşil çay ve yoğurt kürü ile devam.
Arkadaşların önerisi gibi akşamdan sandviç hazırlamak iyi fikir. Mesela ben de arada sırada sabahları simit- peynir yapıyorum ancak dengelemek lazım işte. Neyse imkanlar dahilinde bugün böyle olmuş. Önümüze bakacağız artık, afiyet olsun.Evet çok haklısın poğaça yemem çok çok çok büyük hata yanlız işe gitmek için çok erken kalkıyorum... iş yerinde kepekli tost yaptırma imkanım var ancak ay sonu geldi ticket falan bitti diye alamadım 2 gün falan halbuki ilk günler iyi başladm... neyse yarından sonra düzelcek inşallah o da... bu sabah poğaça yerine altın ekmek alayım dedim hem kepekli hem besleyici diye ama o da halk ekmek kapalydı olmadı neyse artık bugünümde böle gitti...
öğlen yemeğimde çok besleyici olamadı malesef aynı sebeplerden dolayı
öğlen menüm
simit çay
şu saat itibariyle karbonhidrat sokmamalıyım bünyeme
Valla şöyle bir gözüm kaydı. Ne olur ki yesem dedim. Sonra portakalı güzelce soyduumm..Supersin cnm yaa pudingi elinin tersinle ittin helal olsun sana sekersiz icersen turk kahvesi tokluk hissi veriyor hem :))
Zor oldu ama oldu bugün çok şükür ya. :)Iyi tercihler yapmissin canim tebrikler
Ayy bende hayir demeyi ogrenmeliyim
Akşam yemeğiniz çok güzel. Bu şekilde makarna yiyeceğinizde kepekli makarna da tercih edebilirsiniz güzel oluyor. :)Akşam da yağsız makarna haşladım çok az ton balığı katıp yedim.. İradeniz çok iyi kızlar
Ahh şöyle yoğurdu dökeyim, yağı dökeyim de yiyeyim dedim ama nefsimi köreltmekle yetindim çok şükür. :)Afiyet olsun mantıya sabrettiyseniz neredeyse her şeye sabredersiniz bravo
Menüm
sabah:tereyağında 2 yumurta birkaç çatal peynir
öğlen:bulgur pilavı,yoğurt
akşam:kurufas,ıspanak ,yoğurt
2lt su 3 fincan yeşil çay ,2 fincan süt ve bol çay
Eksiğiyle gediğiyle gün böyle geçti hareket pek yok bakalım artık tembelliği bırakıp kendimi ne zaman yollara vuracağım
"Canınız uzun kış geceleri tuzlu birseyler yemek istediginde yagsız , baharatlı ( pul biberli) patlamıs mısır yiyebilirsiniz..."
AYnen canim yaSesli guldum yaa :) tek hayalim birgun sabah kalktigi.da artik gobegimin olmamasi(
Insaallah amiinnnYok est. ya. Zaten manken gibi olsak ne işimiz var burada :) Ama en azından her gün bir tık daha ileriye gideriz inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?