5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Kilom. 66.3
Yani 200 gr gitmis gorunuyo
Ama ben yilbasindan once tarti lip
Sonrasinda yilbasi ve sonrasi cok yedigimden 67 yi gormustum
o yuzden yinede iyidir diyorum

Hafta ya daha iyi olacak kizlar soz

71.0 bu hafta amacım 69.8 idi dönemsel bir durum var sabah karın ağrıları için de uyandım ama bu da benim için yeterli sayılır haftaya sonuç çok daha iyi olur inşallah herkese hayırlı olsun bir hafta geride kaldı önümüzde 4 hafta daha var

Cok gecmis olsun canim
Kızlar hepinize çook teşekkür ederimm bugün de aynı çorbaya talim

Bu arada ben tartıldım 60.5 çıktım ama dünden beri hem midem hem bağırsaklarım bozuk. Çorba hariç bir şey yemiyorum yedikten sonra da çok afedersiniz çıkarıyorum. Bence benimki saylanmaz bu sebeple. Ama iyileşince haber vericem tartılıp. Bu arada yattığıö için nete giremiyorum. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim. Veremeyenler de azimle diyete devam!! Yılmak yok.. Daha 4 haftamız vaaarr

55.1 kızlar. Ama geçen hafta tartıldığımda çıkan 56.4'te ödem vardı bence. Çünkü haftaiçi bigün tartılmıştım 55.5 civarı bir şey çıkmıştı. Neyse aynen devam :)

Klasik olarak suyumla başladım güne.

Sabah 8.40
1 simit (içi çıkarıldı)
1 küçük pınar beyaz (peynir)

Öğle 12.45
4 tane kıymalı sarma
2 yk yoğurt
1-2 küçük parça brokoli
2 küçük mandalina

O değil de simit nasıl güzel bir şeydir ya. Arada sabah kahvaltım bu şekilde olur benim. Özlüyorum resmen.

Şuan da kahvaltı + öğlen yemeği eşliğinde size keyifle yazıyorm kızlar... Çok mutsuz ve umutsuzdum sabah öyle tuvalete falan çıkamadm ve regl olduğmdanda çok çok şiş hissediyorum.bide pis boaz durmadı tüm hafta ama ona rağmen Kilom 93.6

Başlangıç: 95
1. Hafta : 93.6

Hedef koymadm kendime ama 90 ın altını görsem yeter bana

Evet kızlar dun akşam yediğimi yazmadm ama eve geldim makarna ve bezelye vardı

Bir tabağın ortası kadar bezelye etli
4 5kaşık makarna sade az zeytinyağlı

Bugün

Sabah+öğlen

4 dilim kızarmış ekmek
1 kibrt kutusu peynir
Domates
3 4 çatal ton balığı
5 zeytin
Ihlamur

Bugün izin gunm olduğundan ve kilo vermenin keyfiyle azcık abarttm ama az sonra bu soukta dışarı çıkıcam sanırım eritirim yediklerimi

Gunaydin :)
Kilom artik 56 :) tam tamina bir kilo :) cok sevindm :)
Tebrikler kilonuz düşük olmasına rağmen güzel vermişsiniz
Perişan etti hastalık umarım kısa sürede düzelirsiniz
Bende 90 altına düşsem büyük moral olacak bıkmadan devam edecek sabrı hepimize diliyorum tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Ya arkadaşlar bu altta bi kilometre gibi bişi çıkıodu o nasıl oluyor bilen varmı

T
Tesekkur ederim canim :) insallah cok daha iyi sonuclar aliriz beraber :)

Haftanın birincisi kim belli oldumu ben değilim o kesin de km merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…