- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Alışma sürecini neredeyse tamamlamışsın sakın bırakma senden güç alacağız
Karatay ısrarla çiğ dediği için zorladım ama gideri yok
Çok geçmiş olsun
Akşam :ızgara köfte ,közlenmiş biber,turp,ayran,bir kasede bamya zeytinyağlı
suya devam yeşil çay içmeyi unuttum bugün çok yoğunum işler arttı
Kızlar hepinize çook teşekkür ederimm bugün de aynı çorbaya talimCok gecmis olsun canim
Mukemmelsin canim harika bir sonucGeçen hafta 88.5
bu hafta 86.5
fark 2 kg
5 hafta sonundaki hedef 82
Mukemmelsin canim harika bir sonuc
Tebrikler
Tebrikler kilonuz düşük olmasına rağmen güzel vermişsinizGunaydin :)
Kilom artik 56 :) tam tamina bir kilo :) cok sevindm :)
Perişan etti hastalık umarım kısa sürede düzelirsinizBu arada ben tartıldım 60.5 çıktım ama dünden beri hem midem hem bağırsaklarım bozuk. Çorba hariç bir şey yemiyorum yedikten sonra da çok afedersiniz çıkarıyorum. Bence benimki saylanmaz bu sebeple. Ama iyileşince haber vericem tartılıp. Bu arada yattığıö için nete giremiyorum. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim. Veremeyenler de azimle diyete devam!! Yılmak yok.. Daha 4 haftamız vaaarr
Bende 90 altına düşsem büyük moral olacak bıkmadan devam edecek sabrı hepimize diliyorum tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumŞuan da kahvaltı + öğlen yemeği eşliğinde size keyifle yazıyorm kızlar... Çok mutsuz ve umutsuzdum sabah öyle tuvalete falan çıkamadm ve regl olduğmdanda çok çok şiş hissediyorum.bide pis boaz durmadı tüm hafta ama ona rağmen Kilom 93.6
Başlangıç: 95
1. Hafta : 93.6
Hedef koymadm kendime ama 90 ın altını görsem yeter bana
Tesekkur ederim canim :) insallah cok daha iyi sonuclar aliriz beraber :)Tebrikler kilonuz düşük olmasına rağmen güzel vermişsiniz
Perişan etti hastalık umarım kısa sürede düzelirsiniz
Bende 90 altına düşsem büyük moral olacak bıkmadan devam edecek sabrı hepimize diliyorum tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
supersin canim sonunda 83 leri gordun ay insallah haftaya bende 85 olurum. Buyuk mucadele vercem kizlar....1 Ocak 85.5
8 ocak 83.8
-1.7
Pes etme canim ama kesinlikleBende hiç bir degişiklik yok hala 75,8 kg.
Sabah: yoğurt
Öglen: çorba +2 dilim ekmek
Aksam: yogurt, bulgur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?