- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
İki gündür falan böyle anca. Gerisini de getirebilirim diye umuyorum. :) Çok teşekkür ederim.Canim cok istikrarli goruyorum seni tebrikler
Menun cok iyi
Senin de menü süper :) Ben çok bir değişiklik yoktur diye düşünüyorum. İlk günler çok sapıtmıştım çünkü. Bir de hastalık bitmedi, etkiler mi bilmiyorum ama. Göreceğiz artık yarınOgle
1 kasik kahvaltilik sos
1 kk peynir
1 yumurta
Maydanoz
1 grisini
aksam
5 kasik etli bulgur pilavi
Bol yagsiz salata
1 kasik tarator
bugunde bitti sukur
Yarin tartiyi merak ediyorum
Pazartesi basladim diyete
Bu sabah 400 gr gitmisti bakalim yarin ne olacak
Olacaksınız da bence :)5 haftanın sonunda 82 olmak istiyorum.....
Ben de cok inaniyorumOlacaksınız da bence :)
Alışma sürecini neredeyse tamamlamışsın sakın bırakma senden güç alacağız2 gündür Jillian Michael'ın 30 Day Shred programına başladık, yine forumda bir yarışma. Daha önce de bir dönem yapmıştım ama devam ettiremedim maalesef. Bu sefer 30 güne tamamlayacağım inşallah. :)
İlk bir kaç gün adaptasyon sorunu yaşadım, akşamları yemekten sonra kaçamaklar oldu ama son bir kaç gün de iyi gidiyor gibiyim bunu da devam ettirebilirim umarım. :)
Karatay ısrarla çiğ dediği için zorladım ama gideri yokAyrıca sizin de menünüz çok iyi. :) Ama anlayamadım çiğ fıstık kötüyse neden yediniz?
Ben tuzsuz fıstık öneririm güzel bir ara öğün oluyor. :)
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba.. Fena grip oldum yutkunamıyorum sadece çorba (tarhana) içtim 3 öğün. Ben bugün daha giremem size iyi sohbetler
Cok gecmis olsun canimKızlar merhaba.. Fena grip oldum yutkunamıyorum sadece çorba (tarhana) içtim 3 öğün. Ben bugün daha giremem size iyi sohbetler
Selam kizlar
menum bugun oructtum
sahur 5-6kasik mercimek corb.
az ispanak 1muz ve kuru kayisi
iftar
1KASE çorba
2but
bi kac kasik bezelye ve patates yemegi
ara
1 elma
Yarim muz
Bir parca çikolata
Canim moralini hic bozma sabah tartilinca farkeder en dogrusu sabah tartildigindirKizlar moralim bozuk demin tartildim yarin gunduz giremiyecegim icin
kilom hala 80
Kizlar moralim bozuk demin tartildim yarin gunduz giremiyecegim icin
kilom hala 80
Canim moralini hic bozma sabah tartilinca farkeder en dogrusu sabah tartildigindir
Yarismanin sonuncusu simdiden belli:'Canim moralini hic bozma sabah tartilinca farkeder en dogrusu sabah tartildigindir
Ahhhh insaallah yaza kadar tek hayalim Rabbim hepimize yardim etsinEvet canim moral bozmak yok inatla devam edeceğiz bir hir gidecek kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?