5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Dün saat 1 den sonra yemin etmiştim. Bu sabaha kadar 1 lokma bile yemedim. Bugün de saat 3 ten sonrası için yemin edecem. Ama kahvaltilari iyi yapiyorum.. bu sabaha 800 gram kayipla başladım. Şöyle birşey biliyorum. Kilo en çok gece uykuda verilirmiş. Aç yatılınca depodaki yağlar yakılıyormuş buna inanıyorum
. Ne yağdan ne proteinden ne de tuzdan mahrum bırakmıyorum kendimi. 2013 aralikta 105 le doğum yaptım bu sabah 75.200 yavas ilerlemekten biktim yemin çok iyi oldu dün yemin etmeseydim yiyecek çok sey vardi benim iradem bu konuda zayif sıkılınca ne yapacağımı şaşırıyorum.
Sabah :
10 zeytin
1 yemek kaşığı keçiboynuzu özü
2 haşlanmış yumurta
1 tabak mayonezli tuzlu patates kizrtmsi
3 dilim peynir
yarim kase yoğurt

3 ten önce de 2 bardak keçiboynuzu tozlu süt içecem yemin edecem

selam kizlar :) ben geldim, sabah kahvaltimi 11:30 da ettim gec oldu baya, ama bugun de calisiyorum, is yerinde yemek yiyecegim icin ne kadar tok gidersem ise o kadar iyidir düsüncesindeyim. aksam 23 gibi gelir günlük ne yedigimi paylasirim görüsmek üzere iyi haftasonlarii

40 yaşındayım 3 erkek çocuk annesiyim en buyük 17 en küçük 1.5 yaşında doğum kilolarını verdim daha dageriye gitmeye karar verdim gecen yil kasımda 86 kilo ile başladım suan 71ile72 arasindayim uyguladığım yöntem sayarak zayıflama ayca kaya belki duymussunuzdur diyet değil yaşam tarzı elimden geldiği kadar uymaya calisiyorum hepimiz başarılı olup 5 haftada en az kilo veririz ins

Sayarak nasil yani canim

Hergün yedikleri sayıyorum 5 tahıl 3 et 3 meyve 3 süt 3de yağ hakkım var eğer daha fazla yersen ertesi gün dengeleme çalışıp daha az yiyorsun

Benim boy ve kilom a uygun sayılar bunlar kişiden kişiye degisiyor

Tam olarak kalori değil eğer çok yağlı şeyler tuketmesen bu sayılarla zaten alman gereken kadar kalori alıyorsun harcadiğin sa sana kalmış ne kadar çok harcarken okadar hızlı sonuç alirsin

Tam olarak kalori değil eğer çok yağlı şeyler tuketmesen bu sayılarla zaten alman gereken kadar kalori alıyorsun harcadiğin sa sana kalmış ne kadar çok harcarken okadar hızlı sonuç alirsin
Gercekten cok guzel kilo vermissiniz tebrik ederim :) darisi basimiza

Ben de 2 çocuk annesiyim. Kızım 4 yaşında sayılır. Oğlum da daha 5 aylık emziriyorum.
mesleğim ebe. Ama calismiyorum. Ev hanımı ve çocuklarımın annesi oldum. Yorucu olsa da mutluyum.

92.5 ile diyete başladım. 88.5 idim sizle devam ediyorum. 5 hafta sonra 82 lerde olmak istiyorum ve bunu da basaracagima inaniyorum kızlar.
68 e kadar yolum uzun ve kendimi bildim bileli 76 lardan hep....

zayıf incecik bir anne olmak istiyorum...
boyum da 171 di

Ben ce herkese uyan bir yöntem vardır araştırmak lazım uzunyillar diyet yaptim çok zordu hemde verdiklerini geri aldım ama galiba bu bana uyuyor

Insallah olursun canim. Bende zayif zarif dinç bir anne olmak istiyorum.giydiklerim yakışsın nefesim daralmasın çok terlemiyim istiyorum.yazın 82 kiloydum bu yazin insallah 60 olurum .sende Yaza en azindan 70 olmalisin zaten hedefin 68 . Be im.hedefim 54 ama belki yakışmazsa 60 ta kalırım boyum 164. Çok yazdim

Slmlar ogle yemegim
1 tabak tarhana corbasi
1 kase yogurt
1 galeta
yesillik

Aksami cok hafif kapaticam
yazarim aksama

Insallah canim bu yaz hepimizde
Hedef kilomuzda olalim

Merhaba kızlar bugün düne nazaran daha az şey yedim sanırım alışıyorum yavaş yavaş
Sabah
Çok az yumurta çok çok az ama
7-8 yeşil zeytin
Biraz peynir
Domates-salatalık

Öğlen
Nescafe-şekersiz

Akşam yani 16:30
3 adet milföy
Çay

Bu saatten sonrada birley yemeyi düşünmüyorum artık

Oruçumu açtım
16.30 da

7 yk bulgur pilavı
4 yk nohut susuz ama
yarım tabak pırasa
Salata
bunlar önceki günden kalma yemekler az azdı yedim bitti
yaptığım araları yazarım
yarın oruçlu olmayacagim o yüzden rahat ara yapamam

3 ocak
sabah
1 dilim tam tahlili ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
1 tk bal
şekersiz çay
ara
Yarım avuç badem
öğle
Yarım porsiyon kurufasulye
1 kase yogurt
1 dilim tam tahlili ekmek
1 adet hurma
ara
şekersiz Nescafe
1 elma
akşam
4 yk pilav
Az haşlanmış tavuk
2 sb ayran
1 adet hurma
18 de yeşil çay içip günü kapatıcam
buarada hergün en az yarım saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…