Sayarak nasil yani canim40 yaşındayım 3 erkek çocuk annesiyim en buyük 17 en küçük 1.5 yaşında doğum kilolarını verdim daha dageriye gitmeye karar verdim gecen yil kasımda 86 kilo ile başladım suan 71ile72 arasindayim uyguladığım yöntem sayarak zayıflama ayca kaya belki duymussunuzdur diyet değil yaşam tarzı elimden geldiği kadar uymaya calisiyorum hepimiz başarılı olup 5 haftada en az kilo veririz ins
Kalori hesabi sanirm :)Sayarak nasil yani canim
Daha farkli biseymis :)Kalori hesabi sanirm :)
Gercekten cok guzel kilo vermissiniz tebrik ederim :) darisi basimizaTam olarak kalori değil eğer çok yağlı şeyler tuketmesen bu sayılarla zaten alman gereken kadar kalori alıyorsun harcadiğin sa sana kalmış ne kadar çok harcarken okadar hızlı sonuç alirsin
Insallah olursun canim. Bende zayif zarif dinç bir anne olmak istiyorum.giydiklerim yakışsın nefesim daralmasın çok terlemiyim istiyorum.yazın 82 kiloydum bu yazin insallah 60 olurum .sende Yaza en azindan 70 olmalisin zaten hedefin 68 . Be im.hedefim 54 ama belki yakışmazsa 60 ta kalırım boyum 164. Çok yazdimBen de 2 çocuk annesiyim. Kızım 4 yaşında sayılır. Oğlum da daha 5 aylık emziriyorum.
mesleğim ebe. Ama calismiyorum. Ev hanımı ve çocuklarımın annesi oldum. Yorucu olsa da mutluyum.
92.5 ile diyete başladım. 88.5 idim sizle devam ediyorum. 5 hafta sonra 82 lerde olmak istiyorum ve bunu da basaracagima inaniyorum kızlar.
68 e kadar yolum uzun ve kendimi bildim bileli 76 lardan hep....
zayıf incecik bir anne olmak istiyorum...
boyum da 171 di
Çok doğru bide istikrar önemli istikrar olmayinca sonuç alinamiyor :)Ben ce herkese uyan bir yöntem vardır araştırmak lazım uzunyillar diyet yaptim çok zordu hemde verdiklerini geri aldım ama galiba bu bana uyuyor
Insallah canim bu yaz hepimizdeBen de 2 çocuk annesiyim. Kızım 4 yaşında sayılır. Oğlum da daha 5 aylık emziriyorum.
mesleğim ebe. Ama calismiyorum. Ev hanımı ve çocuklarımın annesi oldum. Yorucu olsa da mutluyum.
92.5 ile diyete başladım. 88.5 idim sizle devam ediyorum. 5 hafta sonra 82 lerde olmak istiyorum ve bunu da basaracagima inaniyorum kızlar.
68 e kadar yolum uzun ve kendimi bildim bileli 76 lardan hep....
zayıf incecik bir anne olmak istiyorum...
boyum da 171 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?