5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Nasıl yani bu yediklerinizden sonra bugün daha bir şey yemeyecek misiniz? Vücudunuza eziyet etmeseniz ama.. Böyle kıtlık sinyali verir vücudunuz. Az da olsa bir şeyler yiyin bence. :)
Haklisiniz tsk ederim. Fakat biraz motiveye ihtiyacim var iyi geliyor bazen yapiyorum.ama bu sefer kötü oldu

Ben de menümü yazayım
Oruçtum bugün
16.30
yağda yumurta
1kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Komşum da tavuklu pilav verdi 5-6 kaşık kadar yedim
2 tane de midye tatlısı

ve akşam sohbete gidecem ara yapabilirmiyim bilmiyorum. Eve gelince yaparım ya da

selam kızlar öncelikle hepinizin mevlid kandili mübarek olsun. bugün benim için çok zor bir gün eşim çok hastalandı hastaneye gittik 3 te anca geldik eve çok şükürki şimdi iyi. bugün sadece 1 tabak tarhana çorbası ve 2 dilim ekmek yiyebildim akşama ne yerim bilemiyorum.

2 ocak
sabah
yarım simit
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
taze sıkılmış portakal suyu 1 Şb
ara
Yeşil çay
çok az helva
öğle
haşlanmış tavuk yarım porsiyon
3 yk pilav
1 sb ayran
ara
yarım avuç kulu üzüm
akşam
bir büyük porsiyon salata
2 sb ayran
18 de Nescafe şekersiz içiçe ve günü kapatıcam hepinize iyi aksamlar

Seninde kandilin mübarek olsun abla. Abla diyorum ama sorun yoksa yaşım küçük :) Bu arada çok çok geçmiş olsun , umarım daha iyi olur eşin

Sabah kahvaltida;
1 haşlanmış yumurta
1,5 çavdar ekmeği
3 adet zeytin
öglen;
1 kepçe corba
çok az erişte
4 adet köfte
salata
Arada;
1 dilim Bihter cikolata

Seninde kandilin mübarek olsun abla. Abla diyorum ama sorun yoksa yaşım küçük :) Bu arada çok çok geçmiş olsun , umarım daha iyi olur eşin
sağol canımda senden çokta büyük olduğumu düşünmüyorum. kaç yaşındasın :) abla deyince de bir garip geldi

slm kızlar :)
menümü yazıyorum :)
Sabah
2haslanmıs yumurta
sekersiz sutlu kahve
Ara öğün
bitki çayı
bir avuç kuru meyve
aksam
bir tabak tavuk sote
bir kase yoğurt

bu saatten sonra bişey yemeyi düşünmüyorum. ama cok acıkırsam süt içicem :))

Aksam;
bi kepçe çorba
7 8 kasık pırasa
4 kasık eriste
braz yoğurt
Bu saatten sonrada bşey yemem

Sanırım ben hala diyette olduğumun farkında değilim çünkü çok fazla şey yedim
Sabah
Kızarmış patates
Peynir
Domates,salatalık
Çok az ekmeğe nutella ve tereyağı sürdüm

Öğlen
Nescafe
2dilim kek

Akşam
1 kepçe çorba
1 tabak makarna

Bugün menüm :)

sabah
1 dilim ekmek
1 tane haslanmış yumurta
2-3 dilim domates
ve dayanamadm ekmeğin 3 de 1yle tahin yedim

öğlen
2 dilim elma
2 dilim armut
1 tane muz

akşam
1 kepçe kuru fasulye
1 dilim ekmek
birde salatadan baya yedim :))

bu saatten sonra da en fazla tuzsuz yağsız patlamış mısır yerim ya da meyve :)

Kahvaltı 13,15
1 haşlanmış yumurta
20 gr beyaz peynir
4 siyah zeytin, 2 ev yapımı yeşil zeytin
1 tk acılı ezme
bol domates
1 dl kepek ekmeği
1 fincan çay

Ara 15,45
1 büyük fincan yeşil çay
3 tane form kepekli bisküvi

Akşam 19,15
4-5 yk sebzeli tavuk ( 1 tatlı kaşığı yağ ile koca bir vog tavada kırmızı biber, yeşil biber, kabak, mantar, tavuk göğsü. En son maydanoz koydum içine )
4 yk kepekli makarna (yağ vs yok tavukla karıştırıp yedim zaten)

1 saat sonra yeşil çay içerim, 21.00'a doğru da yoğurt kürünü yer günü tamamlarım. Su biraz az içtim tabi geç kalktığımdan, onu tamamlamam gerekiyor. :)

Haklisiniz tsk ederim. Fakat biraz motiveye ihtiyacim var iyi geliyor bazen yapiyorum.ama bu sefer kötü oldu
Dediğim gibi kendinize zarar verecek şekilde beslenmeyin lütfen. Sağlığınızdan önemli değil, yavaş yavaş verirsiniz ne olacak. :)
Ekmekleriniz beyaz ekmek mi acaba? Eğer öyleyse tam buğday ya da çavdar ekmeği ile değiştirirseniz vücudunuza daha faydası olur. :) Bir de midye tatlısı nedir merak ettim? Şerbetli bir şey ise biraz kaçırmışsınız sanki bugün menüyü. :))

Süper bir menü olmuş valla tebrikler.

Sabah kahvaltida;
1 haşlanmış yumurta
1,5 çavdar ekmeği
3 adet zeytin
öglen;
1 kepçe corba
çok az erişte
4 adet köfte
salata
Arada;
1 dilim Bihter cikolata

Bitter çikolata dozunda yenirse metabolizmayı hızlandırıyor. Güzel tercih. :) Menünüz de çok iyi.

Bir muhteşem menü dahaa.

Sabah kızartma olmasaymış daha iyiymiş, çünkü tereyağı ile zaten yağ kotası dolmuş sanki. :) Bu arada aslında kekte hiç bir sıkıntı yok ama sabah saatlerinde yenmesi daha iyi. Resimlerle sağlıklı beslenme :) isimli günlüğe biraz göz gezdirirsen anlarsın beni. :)

Yediğiniz o tahini hiç sıkıntı yapmayın. Yemeseydiniz belki de akşam saatlerinde başka bir şekilde tatlıya saldıracaktınız. Kısıtlama daha büyük patlamalara yol açabilir. O yüzden sıkmayın canınızı. Menünüz gayet iyi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…