Aynen öyle :)
canım çok teşekkürler
bende 21 canım :) abla demene gerek yok kendimi çok yaşlı hissediyorum17 yim :)
Çok çok geçmiş olsun hayırlı kandiller zor bir gün olmuş diyet listesini yarın kritik ederiz artıkselam kızlar öncelikle hepinizin mevlid kandili mübarek olsun. bugün benim için çok zor bir gün eşim çok hastalandı hastaneye gittik 3 te anca geldik eveçok şükürki şimdi iyi. bugün sadece 1 tabak tarhana çorbası ve 2 dilim ekmek yiyebildim akşama ne yerim bilemiyorum.
Sadece akşama salataya tavuk göğsü yada peynir eklense daha mı iyi olurdu hem tok tutması hemde protein kas metebolizma üçlüsünü yağ yakmaya göndermek açısından2 ocak
sabah
yarım simit
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
taze sıkılmış portakal suyu 1 Şb
ara
Yeşil çay
çok az helva
öğle
haşlanmış tavuk yarım porsiyon
3 yk pilav
1 sb ayran
ara
yarım avuç kulu üzüm
akşam
bir büyük porsiyon salata
2 sb ayran
18 de Nescafe şekersiz içiçe ve günü kapatıcam hepinize iyi aksamlar
Evet bizi başlatıp kendini dışarda bırakmak olmaz ama daha miniciksin sen onlarıda yakarsın yarın daha dikkatli olur bol su içersen ekmek vb kıs hasarsız atlatırsın moral bozmak yok ama yarına güzel bir liste beklerizSanırım ben hala diyette olduğumun farkında değilim çünkü çok fazla şey yedim
Sabah
Kızarmış patates
Peynir
Domates,salatalık
Çok az ekmeğe nutella ve tereyağı sürdüm
Öğlen
Nescafe
2dilim kek
Akşam
1 kepçe çorba
1 tabak makarna
Bence uyumlu bir gün böyle devam etmeli bravoBugün menüm :)
sabah
1 dilim ekmek
1 tane haslanmış yumurta
2-3 dilim domates
ve dayanamadm ekmeğin 3 de 1yle tahin yedim
öğlen
2 dilim elma
2 dilim armut
1 tane muz
akşam
1 kepçe kuru fasulye
1 dilim ekmek
birde salatadan baya yedim :))
bu saatten sonra da en fazla tuzsuz yağsız patlamış mısır yerim ya da meyve :)
Güzel bir gün başarılı geçirmişsiniz ben yarım litrelik bardaklardan aldım altı tane içince tamamlıyorum ama normalde suyu kışın çok az tükettiğim için resmen sudan midem bulanıyorAra 15,45
1 büyük fincan yeşil çay
3 tane form kepekli bisküvi
Akşam 19,15
4-5 yk sebzeli tavuk ( 1 tatlı kaşığı yağ ile koca bir vog tavada kırmızı biber, yeşil biber, kabak, mantar, tavuk göğsü. En son maydanoz koydum içine )
4 yk kepekli makarna (yağ vs yok tavukla karıştırıp yedim zaten)
1 saat sonra yeşil çay içerim, 21.00'a doğru da yoğurt kürünü yer günü tamamlarım. Su biraz az içtim tabi geç kalktığımdan, onu tamamlamam gerekiyor. :)
Ben de yarım litrelik bardaklarla içiyorum :) ama daha bugün 3. deyim. En azından 4-5 bardak olsa iyi olacak. Bugün az oldu. :)Güzel bir gün başarılı geçirmişsiniz ben yarım litrelik bardaklardan aldım altı tane içince tamamlıyorum ama normalde suyu kışın çok az tükettiğim için resmen sudan midem bulanıyor
Yarılamışın hem 2 lt geçmek te başarı yatana kadar da geçersin çok da zorlamaBen de yarım litrelik bardaklarla içiyorum :) ama daha bugün 3. deyim. En azından 4-5 bardak olsa iyi olacak. Bugün az oldu. :)
Aynen bugünlük 2 litreye tamamlayayım da yarın daha iyi olur. :)Yarılamışın hem 2 lt geçmek te başarı yatana kadar da geçersin çok da zorlama
Çay konusu büyük sıkıntı. Türk aile yapısında var akşam çayının yanında pasta, börek, çörek hiçbir şey yoksa bisküvi... :) Buna karşı koyduğumuzda işin büyük bir kısmını halletmiş olacağız.Gelelim bana
sabah :haşlanmış iki yumurta 10 adet yeşil zeytin 4 çatal peynir bir çay bardağı badem
öğlen :üç hurma yarım avuç kuru üzüm
iki fincan yeşil çay iki fincan süt
akşam:iki bardak ayran suçuklu(kasap sucuğu)yumurta yarım avuç badem
ve şuanda da çay (ama kızlar çayı boş içmek alışmaya çalıştığım bir eziyet çaydan tat alamıyorum ama olsun )
hepinize sevgilerzaten zaman çabuk geçiyor ilk haftayı atlatırsak gerisi gelir bakalım uyguladığımız bu kadar farklı listeden hangisi sonuca götürecek merakla bekliyorum
Dediğim gibi kendinize zarar verecek şekilde beslenmeyin lütfen. Sağlığınızdan önemli değil, yavaş yavaş verirsiniz ne olacak. :)
Ekmekleriniz beyaz ekmek mi acaba? Eğer öyleyse tam buğday ya da çavdar ekmeği ile değiştirirseniz vücudunuza daha faydası olur. :) Bir de midye tatlısı nedir merak ettim? Şerbetli bir şey ise biraz kaçırmışsınız sanki bugün menüyü. :))
Süper bir menü olmuş valla tebrikler.
Bitter çikolata dozunda yenirse metabolizmayı hızlandırıyor. Güzel tercih. :) Menünüz de çok iyi.
Bir muhteşem menü dahaa.
Sabah kızartma olmasaymış daha iyiymiş, çünkü tereyağı ile zaten yağ kotası dolmuş sanki. :) Bu arada aslında kekte hiç bir sıkıntı yok ama sabah saatlerinde yenmesi daha iyi. Resimlerle sağlıklı beslenme :) isimli günlüğe biraz göz gezdirirsen anlarsın beni. :)
Yediğiniz o tahini hiç sıkıntı yapmayın. Yemeseydiniz belki de akşam saatlerinde başka bir şekilde tatlıya saldıracaktınız. Kısıtlama daha büyük patlamalara yol açabilir. O yüzden sıkmayın canınızı. Menünüz gayet iyi. :)
Tatlim menun fena degilkizlar ben geldim :) bugun orucluydum malum kandil, gece 1 de saur niyetine birseyler yiyip yattim.
Sahur(01:00)
1 bardak domatesli cabuk corba,
4 dl cok tailli ekmek,
1 yk sürülebilir lor peyniri,
1 tatli kasigi sarelle bitter.
iftar(17:00)
1 kase tavuk suyu corbasi,
1 dl ekmek,
3 yk pilav,
izgara tavuk gögsü,
1 bardak ayran
4 tane elma dillim patates.
2 yk un elvasi.
saat(23:00)
4 tane cig köfte (azcik marulla)
5 lokma helva bu olmadi biliyorum canim cok istedi bu saatte. yarindan itibaren cok daa dikkatli olarak devam edicem yoluma. ben yasak koyarak diyet yapamiyorum. sadece erseyi ölcülü olarak yiyerek kilo verebiliyorum. bundan sonraki kurallarimi da yazayim isterseniz, günde 3 dl ekmegi gecmemeye calisicam. günlük 4 yk pilav, yagsizda 8 yk makarnayi gecemeye calisicam. yurtta kaliyorum o yüzden yemek skintim oluyor her istedigimi yiyemiyorum, kizartmayla pek aram yoktur, fast food da pek sevmem. en sevdigim sey cigköftedir, bir de tatli düskünüyüm o yüzden saba kavlatilarinda mutlaka bitter sarelle yerim 1 yada 2 tatli kasigi. günlük tatli itiyacimi karsilamak adina. haftada 3 gün calisiyorum, 3 günde okula gidiyorum. sadece 1 günü+m bos. spor yapmayi düsünmüyorum bu siralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?