5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

bu arada bayanlar benim bugünkü menüm çok karışık oldu tekrar yazayım.
sabah+öğle: 1 kase tarhana çorbası, 2 dilim ekmek
akşam 3 kaşık pilav az salata
çok şükür Allahıma eşim iyi :)

Çok çok geçmiş olsun hayırlı kandiller zor bir gün olmuş diyet listesini yarın kritik ederiz artık
Sadece akşama salataya tavuk göğsü yada peynir eklense daha mı iyi olurdu hem tok tutması hemde protein kas metebolizma üçlüsünü yağ yakmaya göndermek açısından
Evet bizi başlatıp kendini dışarda bırakmak olmaz ama daha miniciksin sen onlarıda yakarsın yarın daha dikkatli olur bol su içersen ekmek vb kıs hasarsız atlatırsın moral bozmak yok ama yarına güzel bir liste bekleriz
Bence uyumlu bir gün böyle devam etmeli bravo
Güzel bir gün başarılı geçirmişsiniz ben yarım litrelik bardaklardan aldım altı tane içince tamamlıyorum ama normalde suyu kışın çok az tükettiğim için resmen sudan midem bulanıyor

Güzel bir gün başarılı geçirmişsiniz ben yarım litrelik bardaklardan aldım altı tane içince tamamlıyorum ama normalde suyu kışın çok az tükettiğim için resmen sudan midem bulanıyor
Ben de yarım litrelik bardaklarla içiyorum :) ama daha bugün 3. deyim. En azından 4-5 bardak olsa iyi olacak. Bugün az oldu. :)

Gelelim bana
sabah :haşlanmış iki yumurta 10 adet yeşil zeytin 4 çatal peynir bir çay bardağı badem
öğlen :üç hurma yarım avuç kuru üzüm
iki fincan yeşil çay iki fincan süt
akşam:iki bardak ayran suçuklu(kasap sucuğu)yumurta yarım avuç badem
ve şuanda da çay (ama kızlar çayı boş içmek alışmaya çalıştığım bir eziyet çaydan tat alamıyorum ama olsun )
hepinize sevgiler zaten zaman çabuk geçiyor ilk haftayı atlatırsak gerisi gelir bakalım uyguladığımız bu kadar farklı listeden hangisi sonuca götürecek merakla bekliyorum

Ben de yarım litrelik bardaklarla içiyorum :) ama daha bugün 3. deyim. En azından 4-5 bardak olsa iyi olacak. Bugün az oldu. :)
Yarılamışın hem 2 lt geçmek te başarı yatana kadar da geçersin çok da zorlama

Yarılamışın hem 2 lt geçmek te başarı yatana kadar da geçersin çok da zorlama
Aynen bugünlük 2 litreye tamamlayayım da yarın daha iyi olur. :)

Çay konusu büyük sıkıntı. Türk aile yapısında var akşam çayının yanında pasta, börek, çörek hiçbir şey yoksa bisküvi... :) Buna karşı koyduğumuzda işin büyük bir kısmını halletmiş olacağız.

*** Ben 1,5 kandil simidi yedim geçmiş olsun. :)
15 dk sonra yeşil çay yapıp yoğurt kürümü yiyeceğim.

Kizlar merhaba bugun super gecti bol bol yurudum. ..
Yesil cay tukkettim
4 adept kuru pasta yedim
Bir yumurta
Aksamda salata. ...

Harikaaydi devam boyle

kizlar ben geldim :) bugun orucluydum malum kandil, gece 1 de saur niyetine birseyler yiyip yattim.

Sahur(01:00)

1 bardak domatesli cabuk corba,
4 dl cok tailli ekmek,
1 yk sürülebilir lor peyniri,
1 tatli kasigi sarelle bitter.

iftar(17:00)

1 kase tavuk suyu corbasi,
1 dl ekmek,
3 yk pilav,
izgara tavuk gögsü,
1 bardak ayran
4 tane elma dillim patates.
2 yk un elvasi.

saat(23:00)

4 tane cig köfte (azcik marulla)
5 lokma helva bu olmadi biliyorum canim cok istedi bu saatte. yarindan itibaren cok daa dikkatli olarak devam edicem yoluma. ben yasak koyarak diyet yapamiyorum. sadece erseyi ölcülü olarak yiyerek kilo verebiliyorum. bundan sonraki kurallarimi da yazayim isterseniz, günde 3 dl ekmegi gecmemeye calisicam. günlük 4 yk pilav, yagsizda 8 yk makarnayi gecemeye calisicam. yurtta kaliyorum o yüzden yemek skintim oluyor her istedigimi yiyemiyorum, kizartmayla pek aram yoktur, fast food da pek sevmem. en sevdigim sey cigköftedir, bir de tatli düskünüyüm o yüzden saba kavlatilarinda mutlaka bitter sarelle yerim 1 yada 2 tatli kasigi. günlük tatli itiyacimi karsilamak adina. haftada 3 gün calisiyorum, 3 günde okula gidiyorum. sadece 1 günü+m bos. spor yapmayi düsünmüyorum bu siralar.

Selam kızlar bugün sabah biraz abarttım ben maalesef
Sabah 15.00 gibi 2 cevizli lokum
Akşam 19.30 yarım porsiyon bezelye yemeği
Çok fazla su içemedim zaten çok az içebiliyorum .
Adım sayarım bozuldu ne kadar yürüdüğümü bilmiyorum ama hava çok soğuktu yarım saat düşük tempo anca yürümüşümdür .

Selam herkese
bende menumu yazayım hemen
25 gr Kaşar
27 gr peynir
5 zeytin
1 yumurta
127 gr tm tahilli ekmek ( kendim yaptım )
20 gr gül reçeli
domates salata

155 gr tarçınlı yağsız ev yoğurdu
1 havuç
97 gr baget
60 gr patates
250 ml tarhana
100 gr bulgur pilavı

1 elma 1 dilim armut 1 portakal 250 ml yağsız süt

Yaklaşık 1900 cal az sonra da spora gideceğim 100 cal tempolu yürüyüş

Canım evet Şerbetli tatlı kendisi oruç olmam ve emziren anne olmama dayanarak biraz rahat bırakıyorum kendimi galiba ama daha dikkatli olurum ve ekmeği de dönüşümlü olarak kullanıyorum. Önce tam buğday di şimdi ise beyaz ekmek

Gunaydinlar
Dun aksam
2 kasik firinda karnabahar uzerine yogurt
4 kasik eriste

Normalde aksamlari khidrat tuketmeyi cok tercih etmiyorum
Ana annemin olunca mecbur oldu
Bir De diyete adapte sureci benim icin

Bu arada kizlar kisaca kendimizi tanitsak en azindan fikir sahibi oluruz kopukluk da olmaz

Ben baslayayim hatta
29 yasindayim evliyim
3 yasinda bir kizim var ve ogretmenim
kilolarimla hamilelik ve sonrasinda tanistim 80 lere dayanmisti kilom
ara ara diyetlerle 63 lere kadar dustum
gecen haftalarda burdan bir arkadasin topiginde devam ediyordum ama kimse gelmeyince bende biraktim artik toparlanmaliyim burdan umutluyum
guzel olacak
hepimizin amacina ulasmasi dilegiyle

Kahvaltimi yazmayi unutmusum
2 haslanmis yumurta
2 catal peynir
Yesillik
Ve cay
Ve bir cay kasigi nutella
Artik Nutella yok vedalastim bugunden

Simdi De beyaz cay icicem
Mutlu gunler herkese

Tatlim menun fena degil
Ancak gece yedigin 4 dilim ekmek fazla geldi bana ki orucmussun
Normalde dikkat edersin olur biter
Bu arada cigkofteye bende bayilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…