- 10 Temmuz 2025
- 121
- 15
- 13
- 29
- Konu Sahibi karanfil76
-
Kanamanız çok mu bende de lekelenme oldu kırmızı ama sadece peçete ile silince geliyordu çamaşıra değmıyor bende doktora gördündüm ilaç verdi cumartesi tekrar gel yerleşme kanaması olabilir dedi benimde 5 haftalık daha kese çok küçük dediMerhaba kizlar lütfen yardımcı olur musunuz bana bugün kese görüldü beş haftalık fakat kese yukarıdaymis biraz benim gibi durum yaşayan oldu mi acaba diş gebelik değil ama olması gereknden yukarıda iki gündür lekelenme var dedim progesteron fitil verdi eve geldim kırmızı leke gördüm aradım beta HCG sonuçlara bakacak artış olmuş mu duş mus mi bakalım gelişim Durmuş olabilir diyo ne yapacagim kizlar allah aşkına bişey diyin bide yani neden iki güne bir değerlerime bakılmadi ki umarım yüksektir sonuç kese yukarıda olması da zamanla büyüyüp yayılabilir deedi bakalım iki hafta sonra gel dedi ama ne yazikki kırmızı leke geldi eve gelince aradım beta HCG sonuçlara göre konuscagiz dedi
Evet leke gibi geldi ya bana progesteron yazdı fakat vajinal yazmış sorudm dedim ağızdan kullansam olur mu olur dedi ama anlayamadım ilaç hem ağız yolu hem vajinal mi oluyor bilemedimKanamanız çok mu bende de lekelenme oldu kırmızı ama sadece peçete ile silince geliyordu çamaşıra değmıyor bende doktora gördündüm ilaç verdi cumartesi tekrar gel yerleşme kanaması olabilir dedi benimde 5 haftalık daha kese çok küçük dedi
Onu bilmiyorum yaa ben ağızdan alıyorum leke gibiyse bekleyin artarsa gidersiniz tekrar bende cumartesiyi bekliyorum kontrol içinEvet leke gibi geldi ya bana progesteron yazdı fakat vajinal yazmış sorudm dedim ağızdan kullansam olur mu olur dedi ama anlayamadım ilaç hem ağız yolu hem vajinal mi oluyor bilemedim
Onu bilmiyorum yaa ben ağızdan alıyorum leke gibiyse bekleyin artarsa gidersiniz tekrar bende cumartesiyi bekliyorum kontrol için
Vajinal alırsanız emilimi daha iyi oluyor ağızdan baş dönmesi sersemlik yapıyor. Eğer kanama çoksa ağızdan alınır. Vajinal muayene yaptıysa kanama olabilirMerhaba kizlar lütfen yardımcı olur musunuz bana bugün kese görüldü beş haftalık fakat kese yukarıdaymis biraz benim gibi durum yaşayan oldu mi acaba diş gebelik değil ama olması gereknden yukarıda iki gündür lekelenme var dedim progesteron fitil verdi eve geldim kırmızı leke gördüm aradım beta HCG sonuçlara bakacak artış olmuş mu duş mus mi bakalım gelişim Durmuş olabilir diyo ne yapacagim kizlar allah aşkına bişey diyin bide yani neden iki güne bir değerlerime bakılmadi ki umarım yüksektir sonuç kese yukarıda olması da zamanla büyüyüp yayılabilir deedi bakalım iki hafta sonra gel dedi ama ne yazikki kırmızı leke geldi eve gelince aradım beta HCG sonuçlara göre konuscagiz dedi
Ama bu çok fitil gibi gelmedi bana kapsül diğer eriyen fitil forumda değil sankievet ilaç hem vajinal hem de ağızdan alınabiliyor. ağızdan alırsanız yan etkisi daha çok oluyor. ben 19.haftaya kadar vajinal olarak kullanmıştım
Vajinal muayne yapamadı lekelenme olduğunu söyledim vajinal fitil olarak yazmış bende ağızdan kullansam olur mu dedim fitil olarak kullanmaya korkuyorum doktorum da ağızdan da alabilirsin dedi vajinal fitil olarak değişik sanki kapsül gibi diğer eriyen fitillere benzemiyor hiçVajinal alırsanız emilimi daha iyi oluyor ağızdan baş dönmesi sersemlik yapıyor. Eğer kanama çoksa ağızdan alınır. Vajinal muayene yaptıysa kanama olabilir
evet aynısını kullandım 4 ay boyunca. fitil olarak da alınabilir. çok farketmiyor ama benim doktorum ağızdan alırsan mide bulantısı ve bel ağrısı vs yasarsın demişti.Sizin ilaç da böyle mi
Ama bu çok fitil gibi gelmedi bana kapsül diğer eriyen fitil forumda değil sanki
Siz kaçıncı haftda kullandiniz acaba birde lekelenme için mi verdi doktorunuzevet aynısını kullandım 4 ay boyunca. fitil olarak da alınabilir. çok farketmiyor ama benim doktorum ağızdan alırsan mide bulantısı ve bel ağrısı vs yasarsın demişti.
ben vajinal aldım. ilk 2-3 hafta yine bel ağrısı ve uyku hali yaptı ama sonrasında normale döndüm
bende 6+2 de kanama oldu. her sey yolunda görüldüğü için gerek duymadı başta. hatta yerleşme kanamasıdır belki dedi. sonrasında 8.haftamda sancım oldu, rahimde kasılma olabilir diyip progestan verdi. ben bi kutuyu bitirip bıraktım ilacı. bıraktıktan sonraki gün yine kanamam olunca doktorum o aksini söyleyene kadar kullanmamı söyledi. 19.haftada “bırak eğer kanama veya sancı olursa yeniden başla” dedi ama kanama da sancı da olmadı bir daha ondan sonraSiz kaçıncı haftda kullandiniz acaba birde lekelenme için mi verdi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?