- 10 Temmuz 2025
- 166
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi karanfil76
-
Korkma canım bende aynı durumdayım göremedim bekliyorumBen dayanamdm şimdi geldim bekliyorum sıramı içim içimi yiyor 6. Haftamdaym biliyorum acele etmemem gerekiyor ama en azından kese veya bebek varmı görsem biraz içim rahatlar çok korkuyorum gerçekten
Evet yararlı diyolar zararı yokmuşAma çok etkili ve bebeğiniz için çok önemli enfeksiyon olursa şase ya da başka fitil de verirler
Ne oldu canım yeni anladım gittiğini keseyi ve bebeği gördün mü gormussundur inşallahBen dayanamdm şimdi geldim bekliyorum sıramı içim içimi yiyor 6. Haftamdaym biliyorum acele etmemem gerekiyor ama en azından kese veya bebek varmı görsem biraz içim rahatlar çok korkuyorum gerçekten
Çok geçmiş olsun canım benimde kahverengi lekeleme olmustu düşün 27 Mayıs'ta 7 yada 8haftalik fwlandim galiba ve hala kullaniyoeum ve vajinal fitil olarak alıyorum korkma yani bend eilk kararsız kaldım vajinal alım daha etkili diye söylediler ve mümkün olduğunca yat kalkma dinlenNe oldu canım yeni anladım gittiğini keseyi ve bebeği gördün mü gormussundur inşallah
Ya ben gece koydum iki gündür lekem yoktu tuvalete kalktım pembe leke gelmiş fitil yapıyor sanırım tahriş ediyor çünkü lekem yoktu çok azdı fitilden iki saat sonra lavaboya gidiyorum pembe leke gelmiş normal mi ben fitilin tahriş ettiğini düşünüyorumÇok geçmiş olsun canım benimde kahverengi lekeleme olmustu düşün 27 Mayıs'ta 7 yada 8haftalik fwlandim galiba ve hala kullaniyoeum ve vajinal fitil olarak alıyorum korkma yani bend eilk kararsız kaldım vajinal alım daha etkili diye söylediler ve mümkün olduğunca yat kalkma dinlen
Bende tahriş felan birşey olmadı birde doktorlar kırmızı renkli kandan korkuyorlar kahve ve Pembe den değil de ben sabah akşam kullanıyorum senYa ben gece koydum iki gündür lekem yoktu tuvalete kalktım pembe leke gelmiş fitil yapıyor sanırım tahriş ediyor çünkü lekem yoktu çok azdı fitilden iki saat sonra lavaboya gidiyorum pembe leke gelmiş normal mi ben fitilin tahriş ettiğini düşünüyorum
Gece kullanıyorum bı defa ama bende azalmıştı kullandım gece iki saat sonra tuvalete gittim pembe leke olmuştu iccsamasirimBende tahriş felan birşey olmadı birde doktorlar kırmızı renkli kandan korkuyorlar kahve ve Pembe den değil de ben sabah akşam kullanıyorum sen
Bi dokforuna danış yani şey düşündüm kanama alanı tam bitmemiş de olabilirGece kullanıyorum bı defa ama bende azalmıştı kullandım gece iki saat sonra tuvalete gittim pembe leke olmuştu iccsamasirim
Kanama alanı yoktu bende beşinci haftada iki gün kahverengi leke gelmişti doktorumda progestan yazdı leke için gün içinde yok çok şükür fitili koyuyorum fitilden sonra lekeler oluyorBi dokforuna danış yani şey düşündüm kanama alanı tam bitmemiş de olabilir
Keseyi gördüm bebek henüz görünmedi 1 hafta sonra gidicem bakalım yaNe oldu canım yeni anladım gittiğini keseyi ve bebeği gördün mü gormussundur inşallah
Ne oldu canım yeni anladım gittiğini keseyi ve bebeği gördün mü gormussundur inşallah
EdeKeseyi gördüm bebek henüz görünmedi 1 hafta sonra gidicem bakalım ya
Çok şükür bende keseyi görmüştüm bana da bir hafta sonra demişti bebek için bende üç gün sonra gidicem işte bakalım insllah görülür boş gebelik değildirKeseyi gördüm bebek henüz görünmedi 1 hafta sonra gidicem bakalım ya
O zaman ağızdan al kuzum doktora gidince de soyle böyle böyle diyeKanama alanı yoktu bende beşinci haftada iki gün kahverengi leke gelmişti doktorumda progestan yazdı leke için gün içinde yok çok şükür fitili koyuyorum fitilden sonra lekeler oluyor
Evet soyliyecem ama üç gun sonra gidicem kese vardı bebek gorulmemisti bakalım insllaj bebeği de görürüm üç güne kadar da mecbur devam edicem fitile şimdi bırakamam kafama göre ama kullanmaya da korkar oldumO zaman ağızdan al kuzum doktora gidince de soyle böyle böyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?