- 10 Temmuz 2025
- 265
- 30
- 13
- 29
- Konu Sahibi karanfil76
-
Önceki dört aylık su gelişi suyum kalmadı gebelik sonlandırildi bu da boş gebelik işte canım çok üzgünüm yine kürtaj meselesi korkuyorumYaa kaç haftalık oluyordu inşallah görünür ya sıkma canını önceki niye kürtaj olmuştu
Çok geçmiş olsun 4 aylık olmuş baya olsun sıkma canını Allahın işi işte nasipte yoksa her türlü olmuyor duam o ki inşallah haftaya guzel sonuç alırsın olmasa da üzülme bak bende iki kaybım var beklemekten başka çaremiz yok ne yazık ki ve tabiki şer sandığımız şeylerde hayır olduğunu bilmek.Önceki dört aylık su gelişi suyum kalmadı gebelik sonlandırildi bu da boş gebelik işte canım çok üzgünüm yine kürtaj meselesi korkuyorum
Yolk saç varmıydıÖnceki dört aylık su gelişi suyum kalmadı gebelik sonlandırildi bu da boş gebelik işte canım çok üzgünüm yine kürtaj meselesi korkuyorum
8 haftalık olması lazım çoktan görünmesi gerekirdiyoYaa kaç haftalık oluyordu inşallah görünür ya sıkma canını önceki niye kürtaj olmuştu
Yok canımYolk saç varmıydı
İnşallah inan aileme ben daha gebelik haberini bile vermemiştim şimdi nasıl kürtaj olucam diyecem çok uzulecekler benxe bugun sürekli ağlıyorum başım o kadar ağrıyor kiÇok geçmiş olsun 4 aylık olmuş baya olsun sıkma canını Allahın işi işte nasipte yoksa her türlü olmuyor duam o ki inşallah haftaya guzel sonuç alırsın olmasa da üzülme bak bende iki kaybım var beklemekten başka çaremiz yok ne yazık ki ve tabiki şer sandığımız şeylerde hayır olduğunu bilmek.
Bende 3 ay önce kürtaj oldum bende çok korkuyorum ne olacak diye
Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah
Lütfen ağlama stresi sana zarar verir bu defa çok iyi anlıyorum seni son defa gidip bakarsn duruma göre tedaviye başlarlar hemen yine olur ama genetik test vs yaptırdıktan sonra tekrar düşün gebeliği riske atmaİnşallah inan aileme ben daha gebelik haberini bile vermemiştim şimdi nasıl kürtaj olucam diyecem çok uzulecekler benxe bugun sürekli ağlıyorum başım o kadar ağrıyor
Yok zaten artik uzun süre düşünmem bir yıl felanLütfen ağlama stresi sana zarar verir bu defa çok iyi anlıyorum seni son defa gidip bakarsn duruma göre tedaviye başlarlar hemen yine olur ama genetik test vs yaptırdıktan sonra tekrar düşün gebeliği riske atma
Progestan fitil sizce gelismi durdur mu ben başından beri fitil kullanıyorumLütfen ağlama stresi sana zarar verir bu defa çok iyi anlıyorum seni son defa gidip bakarsn duruma göre tedaviye başlarlar hemen yine olur ama genetik test vs yaptırdıktan sonra tekrar düşün gebeliği riske atma
Saglikla aldınız mı kucağınıza aynı durum bende de vargeçmiş olsun kırmızı kanamam olursa ağızdan kahve lekelenme gibi olursa fitil olarak kullanılıyor galiba,bende gebeliğimde kahve lekelenmede hep vajinal kullandım korkmayın inşallah bir zararı olmaz desek amaçlı verıyorlar sakın olup stres yapmamakta fayda var.6 haftada ik hafta kullanıp bırakmıstım sonra 12 haftada tekrar lekelenmem olunca yine aynı şekilde 2 hafta kullanıp bıraktım
Geçmiş olsun suanda 20. HaftadayımSaglikla aldınız mı kucağınıza aynı durum bende de var
Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza.Su an devam ediyor mu ,kullandığınız bir ilaç var mıydı bunun icinGeçmiş olsun suanda 20. Haftadayım
Hayır devam etmedi ilac kullandıgım gibi kesildiSağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza.Su an devam ediyor mu ,kullandığınız bir ilaç var mıydı bunun icin
Sanmıyorum ama isterseniz iki güne tekrarlayn kan testini oslaydi çıkardı bence kanama devam ediyorsa yoktur zatenKızlar doktor gebelikten şüphelendi rahim duvar kalın dedi kan testi negatif çıktı adet oldum yeni sizce gebelik kesesi mi görünen. Sağlık sorunum var ağır ilaçlar kullanıyorum kan değerini ilaçlar etkilemiş olabilir mi benzer durum yaşayan var mı
Sanmıyorum ya ben aksine işe yarıyor bu ilaç ondan olduğunu düşünmüyorumProgestan fitil sizce gelismi durdur mu ben başından beri fitil kullanıyorum
Öyle deme inan ki nasip böyle şeyler kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman düşünürsün Allah yardımcn olsun canmYok zaten artik uzun süre düşünmem bir yıl felan
Galiba ondan değildirSanmıyorum ya ben aksine işe yarıyor bu ilaç ondan olduğunu düşünmüyorum
Sağol canım sen ne yaptın pekiÖyle deme inan ki nasip böyle şeyler kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman düşünürsün Allah yardımcn olsun canm
Yarın kontrolüm var beklemedeyim bende ;(Sağol canım sen ne yaptın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?