5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Sağol canım amin cümlemizinki sağlıklı olur inşallah. 3 hafta sonra çıkıcak dediler sonucu. Devlet hastanesinde yaptırdım bu arada.
Bende devlete gidiyorum ama ne uzun zaman vermişler ya

Sen yaptırdınmı canım? Yada yaptırmayı düşünüyomusun? Bazı kişiler düşünmüyo yaptırmayı?
CANIM DEVLETTE NE KADARA YAPTIRDIN İKİLİ TESTİ BEN ÖZELE GİDİYORUM DOKTOR DEVLET YAPMAZ FAKÜLTE YAPAR ARASINDA 35 LİRA OYNAR VS DEDİ. KENDİ HASTANESİNDE YAPTIRMAMIZI İSTEDİ YANİ AMA DOĞRU MU SÖYLEDİ DİYE

Yok canım yaaa devlet para almıyoki. Doktor orda yaptırman için böyle bişi söylemiş bence. Devlette tabiki yapılıyo

Kızlar kendinizle bebekle ilgili kitap aldınız mı okumak için
Canım valla baktım ben baya kalın bi kitaptı, içinde çoğu bilgi var ama internet gibi bi bilgi ağımız varken kitap almaktan vazgeçtim açıkçası. Çünki aklıma biley takılsa hemen burdan yada google amcadan soruyorum, daha güzel bilgiler alabildiğimi düşünüyorum

Yok canım yaaa devlet para almıyoki. Doktor orda yaptırman için böyle bişi söylemiş bence. Devlette tabiki yapılıyo
hadi ya teşekkür ederim canım devlette yaptırayım doktora da ikili test yaptırmak istemiyorum diyim o zaman sorun çıkmazsa inşallah. doktorumuda çok sevdim kırmak istemiyorum. ;D

Arkadaslar benim 2 tane icmemde gecti kahvere gi akintilar cok mutlu oldum.
Bide dr m dedi 1 ay sona gel bebegin ense kalinligina boynuna bakicam bu bize cocukta down sendromu olup olmadigini gostercek bide bi kac test daha yapicam dedi

sen nerede yaşıyorsun canım demek ki benim doktorum biraz vurdum duymaz davranıyor aslında bana da doktorunu değiştir diyorlar..
klomen bittikten 2 gün sonra gittim belli olmuyor istediğim büyüklükte değil dedi sonra günlerden perşembe olduğu için yarın yine gel dedi bu sefer 13mm dedi gün aşırı ilişki diyip yolladı beni adet olsan da geciksen de gel dedi

Kızlar sizde de şişkinlik problemi varmı şu an 3 4 aylık gibi şiş karnım
aynen benimde aynı yaşıyorum sürekli acıkmada oluyor doktor normal dedi adette görmüyorsun dedi bebekte oluşuor artık dedi bide bazı insanlarda bizde mesala birden cıkıyormuş baszılarında 3 aydan sonra değişiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…