Ben de kaç gündür ilaçlarla rahattım tereddüt ettim ilaçların etkisi mi yoksa bi şey mi oldu niye bu kadar iyiyim diye bugün ilaç içmedim şu anda fenayım çok fenacanım bu seferde acaba sıkıntımı var diyorum ama o belirsizlikte çok zor
kızlar bu belirsizlik beni öldürüyor ya ne agrı ne bulantı ne halsizlik hiç bir şey yok ya bu seferde içime kuşku düşüyor acaba bir sıkıntımı var diye lütfen aynı durumda olanlar yazsınki rahatlayım biraz
Tam isabet arkadaşım yaptırma ne gelirse yaradandan ben bebegimin canına kiyipta evlat katili olamam Rabbim muhafaza sağlıkla hayırla gelsin dünyamıza diye dua ediyorum. yaptırman için ısrar edende olacaktır doktorun mesela kararını tam al ve net ol derimbende yaptırmıcam galiba. sonucta ne olursa olsun aldırmıcam. bi tamıdığımla konustum dün hamıleliği boyunca tüm doktorlar %90 down sendromlu demıs kızı 6 aylık maşşallah hıcbıseyı yok. hamılelığim mahvoldu dıyo kadın
eşimde yaptırma diye o net . bende kararımı verdım sanırımTam isabet arkadaşım yaptırma ne gelirse yaradandan ben bebegimin canına kiyipta evlat katili olamam Rabbim muhafaza sağlıkla hayırla gelsin dünyamıza diye dua ediyorum. yaptırman için ısrar edende olacaktır doktorun mesela kararını tam al ve net ol derim
Bende öyle kaldım ama daha alisamamistim ilk ay hemen kaldım şimdi yine biraktim ilişkiyi. Vajinal ultrason bile yaptiramiyorumKizlar ben vajinusmusu yenerek hamile kaldim. Dolayisiyla cok daha tedirginim. Ne yapmam gerekir nasil beslenmeliyim nelere dikkat etmeliyim. Tecrubeli bayanlar yardimci olablirlermi
kız 9 haftalıkken oynayabiliyormu ultrasonda bebiş cinsiyet için iyi erkenden tahminde bulunmuşlarmerhaba kizlarr..
doktordan geldim şükürler olsun bebegim cok saglikliymis hatta gelisimi bi hafta önde 10+5 hesapliyorduk bu seferki kontrolde 11+2 oldugumuzu ogrendik..
kipir kipirdi agzi burnu gorunuyodu minigimim..kendimi tutamadim agladim zaten ya mucizeyi yasiyorum resmen..
veeee doktor tabiki kesin olamaz henuz ama kiza benzettim dedi
ilk bebegimiz saglikli olsun bi onemi yok ama tahmin duymak bile cok mutlu etti bizi..
booooll boooll su meyve sebze yemelisin dedi doktorum..kansizlik baslamis kan ilaci verdi..Allahim hayirlisiyla dogdugu gunleri gormeyide nasip eder insallah hepimize..amin..
canım benim 8+1 iken 1,43 cm yazıyordu 15 mm normal sanırım takılmaoralara bencemerhaba arkadaşlarr =) bir sorum olacakta doktora gittim doktor kesemin boyutunun 15 mm olduğunu ama kalp atışı için 2 hafta sonrasına gel dedi 5 haftalıksın diyor ama bakıyorumda kese boyutu benim gibi olanlar 6 yada 7 haftada sizlerin nasıldı ??çok tedirginim acaba bebek yokmu kese içinde diye düşünüyorum
ayy canım allah razı olsun insan tedirgin oluyor ya ne bileyimCan'ım aynı durumdayız 4 ayrı doktora sordum ne Mutlu sana daha ne istiyorsun dediler hiç bir sorun yokmuş rahat ol
canım benim 8+1 iken 1,43 cm yazıyordu 15 mm normal sanırım takılmaoralara bence
canım inan olması taraftarı degilim ama olmayıncada insan acaba bir şey olmu diye düşünüyor ondan yoksa nazar degmesin maşallah iyiym çok şükür :)yat kalk dua et ne güzel ya maşallahın var benim zor geçiyor işten sonra sürekli yatıyorum yemek hak getire bulantım var önüme bişiler gelirse zorla yiyorum sonra felaket, mide yanması hiç geçmiyor. nazar etme kendine
canım önce kalp atışı sonra acaba kalp atışı devam ediyormu sonra acaba riskli dönem bittimi ikili tes 3 lü test derken bu 9 ay nasıl geçecek merak ediyorum :)inş öledir insan takılıyor işte merakta ediyorsun bi kalp atışını duysam =(
canım önce kalp atışı sonra acaba kalp atışı devam ediyormu sonra acaba riskli dönem bittimi ikili tes 3 lü test derken bu 9 ay nasıl geçecek merak ediyorum :)
bende yaptırmıcam galiba. sonucta ne olursa olsun aldırmıcam. bi tamıdığımla konustum dün hamıleliği boyunca tüm doktorlar %90 down sendromlu demıs kızı 6 aylık maşşallah hıcbıseyı yok. hamılelığim mahvoldu dıyo kadın
Canım bebeği ilk gördüğündede belli oluyo aslında cinsiyeti top seklindeyse kız fasulye seklindeyse erkek oluyokız 9 haftalıkken oynayabiliyormu ultrasonda bebiş cinsiyet için iyi erkenden tahminde bulunmuşlar
ikinci bebeğin mi ? ilkine risk var dediler bısey cıkmadı mı ? işte boyle seyleri duyunca yaptırmak ıstemıyorum. ayrıntılı ultrason ne zman yapılıyo
benim 6. haftamda 18mm idi kese. oyüzden normal seninki. sıkma canınıinş öledir insan takılıyor işte merakta ediyorsun bi kalp atışını duysam =(
Ben yaptıracagım eşim ısrar ediyor haftaya perşembeye gün aldık ben istemiyorum aslındaKizlar ikili test hakkinda ne dusunuyosunuz yaptircak misiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?