5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

yat kalk dua et ne güzel ya maşallahın var benim zor geçiyor işten sonra sürekli yatıyorum yemek hak getire bulantım var önüme bişiler gelirse zorla yiyorum sonra felaket, mide yanması hiç geçmiyor. nazar etme kendine

Tam isabet arkadaşım yaptırma ne gelirse yaradandan ben bebegimin canına kiyipta evlat katili olamam Rabbim muhafaza sağlıkla hayırla gelsin dünyamıza diye dua ediyorum. yaptırman için ısrar edende olacaktır doktorun mesela kararını tam al ve net ol derim

eşimde yaptırma diye o net . bende kararımı verdım sanırım

Kizlar ben vajinusmusu yenerek hamile kaldim. Dolayisiyla cok daha tedirginim. Ne yapmam gerekir nasil beslenmeliyim nelere dikkat etmeliyim. Tecrubeli bayanlar yardimci olablirlermi
Bende öyle kaldım ama daha alisamamistim ilk ay hemen kaldım şimdi yine biraktim ilişkiyi. Vajinal ultrason bile yaptiramiyorum

merhaba arkadaşlarr =) bir sorum olacakta doktora gittim doktor kesemin boyutunun 15 mm olduğunu ama kalp atışı için 2 hafta sonrasına gel dedi 5 haftalıksın diyor ama bakıyorumda kese boyutu benim gibi olanlar 6 yada 7 haftada sizlerin nasıldı ??çok tedirginim acaba bebek yokmu kese içinde diye düşünüyorum

kız 9 haftalıkken oynayabiliyormu ultrasonda bebiş cinsiyet için iyi erkenden tahminde bulunmuşlar

canım benim 8+1 iken 1,43 cm yazıyordu 15 mm normal sanırım takılmaoralara bence

canım inan olması taraftarı degilim ama olmayıncada insan acaba bir şey olmu diye düşünüyor ondan yoksa nazar degmesin maşallah iyiym çok şükür :)

canım önce kalp atışı sonra acaba kalp atışı devam ediyormu sonra acaba riskli dönem bittimi ikili tes 3 lü test derken bu 9 ay nasıl geçecek merak ediyorum :)

aynen ya bitmez ben böyle devam ederse 9 ay olur bana 90 ay =)) olsun şimdilik duysaydımm içim rahat ederdi bakalım bu pazar gidicez inş duyarız

İşte bahsettiğim yaşadığım bu benim de ,çok kötü bişey, hamile halimizle bunu kaldırmak çok zor

ikinci bebeğin mi ? ilkine risk var dediler bısey cıkmadı mı ? işte boyle seyleri duyunca yaptırmak ıstemıyorum. ayrıntılı ultrason ne zman yapılıyo

İlkin de evet oğlum şuan 3.5 yaşında sağlıklı çok şükür, ama o doktordan öyle net biliyor gibi bir cevap duyunca şok oldum ağlayarak çıktım hastane den, ve bir daha o hastaneye gitmemiştim, şimdi ikinci hamileliğim ve deneyimli olarak yaptırmak istemiyorum, 18-22 haftalar arasında oluyormuş ayrıntılı

ben non-invasif tarama testi var onu yaptıracagım. onu yaptırdığında ikili ve üçlü teste gerek kalmıyor ve %99,96 sonuç veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…