Pzt cıkıcam artık malum dışarı çıkmak da yasak banaValla canım,benim eşim işi dolayısıyla dünyayı gezdi,herşeyi araştırıyor hele ki hamileyim şimdi sağlıksız hiçbirşeyi Boğaz'ımdan geçirmez normalde de şimdi de ,hiç korkma.Sakınan göze çöp batarmış Allah korusun
Yani disarda yemek daha guzel olur hem degisiklik olur hava almis olursun ama cok canin cekerse eve getirti ver canini cektirdim diye uzuldum simdiPzt cıkıcam artık malum dışarı çıkmak da yasak banakontrolden sonra yerim ben de oleyy
Haftaya gittiğimde soracagım gecen gittiğimdr ilaç falan istedim en azından bulantı için ama vermedi malesefBen çıkarmıyorum Can'ım bulantımda yok,vermedim kilo sadece geğirme oluyor maalesef.birde gece 3 ve üzerinde tuvalete gidiyorum uykum bölündüğü içim de sabah 10 dan önce uyanamıyorum.Hala daha geğiriyorum valla bıktım,sen doktora gidersen sorarmısın bu neden oluyor Nasıl geçecek diye valla çok makbule geçer
Selamlar sizinle aynı şekildeyim tamamen. Kusma falan hiç olmadı, biraz yanma oluyor... Ancak sürekli bir mide gazı geğirti isteği...Ben çıkarmıyorum Can'ım bulantımda yok,vermedim kilo sadece geğirme oluyor maalesef.birde gece 3 ve üzerinde tuvalete gidiyorum uykum bölündüğü içim de sabah 10 dan önce uyanamıyorum.Hala daha geğiriyorum valla bıktım,sen doktora gidersen sorarmısın bu neden oluyor Nasıl geçecek diye valla çok makbule geçer
Yok Yok zaten istiyordu da engel olmaya çalışıyordum sağlıklı değil diye de gerek yokmuşYani disarda yemek daha guzel olur hem degisiklik olur hava almis olursun ama cok canin cekerse eve getirti ver canini cektirdim diye uzuldum simdi
Aleykümselam ,Valla ben de bilmiyorum Can'ım benim pazartesi günü doktor kontrolüm var gittiğimde soracağım,sen de gidince sor belki daha farklı birşey söyler de kurtuluruz bundanSelamlar sizinle aynı şekildeyim tamamen. Kusma falan hiç olmadı, biraz yanma oluyor... Ancak sürekli bir mide gazı geğirti isteği...Nasıl önlenir Acaba bilemiyorum...
Çok geçmiş olsunBenim rahim agzinda kanama varmis dr progestan verdi bi sure iliskiye girmeyin dedi.
Bana bulantı için verdi ben yalnış bir şekilde anlattığım için bulantı olarak anladı,bulantım olmadığı için almadım ilacı da zaten özel bir ilaç devlet karşılamıyorHaftaya gittiğimde soracagım gecen gittiğimdr ilaç falan istedim en azından bulantı için ama vermedi malesef
Sizede çok geçmiş olsunYumurtalıklarım çok büyük üzerinde kistler var bi de bu yuzden ameliyat oldum
Bana şimdilik vermiyorum dedi keşke verse ben devletten bakınmoyorum banka çalışanıyım.folicasit içince bile midem bulanıyorBana bulantı için verdi ben yalnış bir şekilde anlattığım için bulantı olarak anladı,bulantım olmadığı için almadım ilacı da zaten özel bir ilaç devlet karşılamıyor
Allah yardimcimiz olur inşallah canım.aynen kıyısından köşesinden tutsak maneviyatimiz gūçlenir ama tabiiki sağlık herzaman önde.kalp rahatsizliğın tetijlemedi dimi hamilelikte.çūnkū hanilelikte kalpten daha fazla kan pompalanırya merak ettim.bende ilk haftalarda çok fena depresyon olmuştuValla bakalim bende hic tutamasam basinda ortasinda sonunda tutarim o zaman kurtlar kuslar bile tutuyo cunku kalp rahatsizligimdan dolayi zaten yasak bana ama tutuyodum genede kalmiyodum yerimden bi sekilde tutuyoduma ama bakalim bu sene napcaz
Canim bulanti ilacı kullaniyosan zofran diye oda çok fena kabız yapiyo.kayisiyi sicak suda beklet sonra ye onu ve sutunuda iç bi deneKızlar ya kabızlık sorunjnu nasıl hallediyorsunuz ben rezene kayısı vs deniyorum ama artık fayda etmiyor
Ben aradım şimdi doktoru midedeki ph düştüğü için yediklerini zor öğütüyor dedi miden bulanmasada cok yemek 1 saat ara ile yavaş yava ye diyor 2 litrenin altınada su düşmesin dediAleykümselam ,Valla ben de bilmiyorum Can'ım benim pazartesi günü doktor kontrolüm var gittiğimde soracağım,sen de gidince sor belki daha farklı birşey söyler de kurtuluruz bundan
Vücudum kayısıya alıştı sanırım sütte içemiyorum midede gaz yapacak dieCanim bulanti ilacı kullaniyosan zofran diye oda çok fena kabız yapiyo.kayisiyi sicak suda beklet sonra ye onu ve sutunuda iç bi dene
Allah razı olsun Canım,tamam aynen doktorunun dediği gibi yapacağım ama ne yesem ne içsem de oluyor azda da çokta da ,benim işim zorBen aradım şimdi doktoru midedeki ph düştüğü için yediklerini zor öğütüyor dedi miden bulanmasada cok yemek 1 saat ara ile yavaş yava ye diyor 2 litrenin altınada su düşmesin dedi
Aynen saglıksız tüm yicekleri cekiyor canim kokorec ve big king olsa iki tane yerim sanki ne yapicaz bilmiyorum alinan kilo dersen hat safadaEvde kendin yapmayı denesen en azından içinde ne olduğunu bilirsin canım. Benim de canım çekti hani olsa yerim modundayım ama içinde ki köfte beni çok düşündürüyor risk almazdım herhalde
Konu başlığında bir sıkıntı var arkadaşım burda 5 haftalık yok,aralık anneleri varKizlarr beta hcg niz kac?
Benim en son hastalik 12 nisan di.5 haftaligim di mi ,dogru yere geldim inşallah
AA ben şimdi de ondan mı kabızım muzu suçlu bulmuştum halbukiCanim bulanti ilacı kullaniyosan zofran diye oda çok fena kabız yapiyo.kayisiyi sicak suda beklet sonra ye onu ve sutunuda iç bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?