5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Pzt cıkıcam artık malum dışarı çıkmak da yasak bana kontrolden sonra yerim ben de oleyy

Haftaya gittiğimde soracagım gecen gittiğimdr ilaç falan istedim en azından bulantı için ama vermedi malesef

Selamlar sizinle aynı şekildeyim tamamen. Kusma falan hiç olmadı, biraz yanma oluyor... Ancak sürekli bir mide gazı geğirti isteği... Nasıl önlenir Acaba bilemiyorum...

Selamlar sizinle aynı şekildeyim tamamen. Kusma falan hiç olmadı, biraz yanma oluyor... Ancak sürekli bir mide gazı geğirti isteği... Nasıl önlenir Acaba bilemiyorum...
Aleykümselam ,Valla ben de bilmiyorum Can'ım benim pazartesi günü doktor kontrolüm var gittiğimde soracağım,sen de gidince sor belki daha farklı birşey söyler de kurtuluruz bundan

Haftaya gittiğimde soracagım gecen gittiğimdr ilaç falan istedim en azından bulantı için ama vermedi malesef
Bana bulantı için verdi ben yalnış bir şekilde anlattığım için bulantı olarak anladı,bulantım olmadığı için almadım ilacı da zaten özel bir ilaç devlet karşılamıyor

Bana bulantı için verdi ben yalnış bir şekilde anlattığım için bulantı olarak anladı,bulantım olmadığı için almadım ilacı da zaten özel bir ilaç devlet karşılamıyor
Bana şimdilik vermiyorum dedi keşke verse ben devletten bakınmoyorum banka çalışanıyım.folicasit içince bile midem bulanıyor

Valla bakalim bende hic tutamasam basinda ortasinda sonunda tutarim o zaman kurtlar kuslar bile tutuyo cunku kalp rahatsizligimdan dolayi zaten yasak bana ama tutuyodum genede kalmiyodum yerimden bi sekilde tutuyoduma ama bakalim bu sene napcaz
Allah yardimcimiz olur inşallah canım.aynen kıyısından köşesinden tutsak maneviyatimiz gūçlenir ama tabiiki sağlık herzaman önde.kalp rahatsizliğın tetijlemedi dimi hamilelikte.çūnkū hanilelikte kalpten daha fazla kan pompalanırya merak ettim.bende ilk haftalarda çok fena depresyon olmuştu

Aleykümselam ,Valla ben de bilmiyorum Can'ım benim pazartesi günü doktor kontrolüm var gittiğimde soracağım,sen de gidince sor belki daha farklı birşey söyler de kurtuluruz bundan
Ben aradım şimdi doktoru midedeki ph düştüğü için yediklerini zor öğütüyor dedi miden bulanmasada cok yemek 1 saat ara ile yavaş yava ye diyor 2 litrenin altınada su düşmesin dedi

Ben aradım şimdi doktoru midedeki ph düştüğü için yediklerini zor öğütüyor dedi miden bulanmasada cok yemek 1 saat ara ile yavaş yava ye diyor 2 litrenin altınada su düşmesin dedi
Allah razı olsun Canım,tamam aynen doktorunun dediği gibi yapacağım ama ne yesem ne içsem de oluyor azda da çokta da ,benim işim zor

Evde kendin yapmayı denesen en azından içinde ne olduğunu bilirsin canım. Benim de canım çekti hani olsa yerim modundayım ama içinde ki köfte beni çok düşündürüyor risk almazdım herhalde
Aynen saglıksız tüm yicekleri cekiyor canim kokorec ve big king olsa iki tane yerim sanki ne yapicaz bilmiyorum alinan kilo dersen hat safada

Kızlar günaydın öncelikle hepinizin 19 mayıs gençlik ve spor Bayram'ını kutluyorum .hepimizin pazartesi randevusu var gibi görünüyor bir birimize dua edelim güzel haberlerle dönelim inşallah

Kizlarr beta hcg niz kac?

Benim en son hastalik 12 nisan di.5 haftaligim di mi ,dogru yere geldim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…