hamilelikte 10'nun üstünde oluyor progesteron, şimdiye kadar şükür bu haftaya kadar geldiysen herşey yolunda demektir.alttaki mesajlarda da yazmışşsın yanlış bakmışım diye. 5-6. haftalarda bile 25-30 üzeri oluyormuş değeri. inşlh iydir sonuçların
Valla bakalim bende hic tutamasam basinda ortasinda sonunda tutarim o zaman kurtlar kuslar bile tutuyo cunku kalp rahatsizligimdan dolayi zaten yasak bana ama tutuyodum genede kalmiyodum yerimden bi sekilde tutuyoduma ama bakalim bu sene napcaz
Canım dondurulmuş gıdaları doktorlar önermiyor hele ki dondurma çok zararlı içinde her türlü mikroorganizma bakteri olabilir.Ben bir tek buna dikkat ediyorum desem yeridir çünkü gıda teknikeriyim,yememeye çalış
Canım dondurulmuş gıdaları doktorlar önermiyor hele ki dondurma çok zararlı içinde her türlü mikroorganizma bakteri olabilir.Ben bir tek buna dikkat ediyorum desem yeridir çünkü gıda teknikeriyim,yememeye çalış
canchu daha önce desene gıda teknikeri olduğunu valla ben bilmediğimden neredeyse her gün yiyodum dondurmaa ve hiç zararı olduğunu düşünmemiştim sadece şekerli diye çok yersem şekeri zarar verir diye düşünmüştüm teşekkürlerr
canchu daha önce desene gıda teknikeri olduğunu valla ben bilmediğimden neredeyse her gün yiyodum dondurmaa ve hiç zararı olduğunu düşünmemiştim sadece şekerli diye çok yersem şekeri zarar verir diye düşünmüştüm teşekkürlerr
Valla aklıma gelmedi hiç ,yendiğini yazdığını okuyunca yazdım.Bu arada geğirmeye birşey buldum İzmir'de çorçill derler ,sade maden suyu tuz ve bir limon suyu karıştır iç hem mideyi rahatlatıyor hem de ferahlık veriyor ama tuzunu fazla atmayın şişirir yoksa bu arada maden suyunun en kalitelisinin Kızılay markası olduğunu söylemeliyim içtiklerin içinde en iyisi çünkü
Canim mitral kapak sarkmasi var bide minimum yetmezlik ama ilac kullanmiyorum cok sukur kalp damarlarimda genislemede vardi eps operasyonu ile yaktilar damarlarimi cok sukur iyiyim ya rabbim sanada acil sifalar versin emi
korkmaaa bir şey olmaz doğal yollarla iyileştirmeye çalışır vitamin vs geç iyileşirsin belki çok dinlenip su içersin atlatırsın rahat ol bol bol dinlen su iç rahat ol