5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Dediğin gibi bu ilaçlar hamilelere sıkıntı yaratmıyor zaten ki dayanabildigin kadar dayanmissin.aklına kötü bişey getirme.Allahın izniyle hiç biseycik olmaz bebisine annesi

Canım baş ağrısı bende de oluyo hamilelikte zaten oluyormuş.onun için patatesi soyup başıma tulbetle sardim rahatlatiyo dene istersen.boğaz agrin içinde bal zencefil karıştırıp ye.ihlamur zencefil yap yine iç.şifa olsun insallah.

Dediğin gibi bu ilaçlar hamilelere sıkıntı yaratmıyor zaten ki dayanabildigin kadar dayanmissin.aklına kötü bişey getirme.Allahın izniyle hiç biseycik olmaz bebisine annesi
İnşallah canım benim inşallah hiçbirimizin yavrularına kötü birşey olmasın,hep sağlıkla bizimle birlikte olsunlar inşallah

Rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsun. bişey olmaz inşallah çok sabretmişin nane yağı falan sürsen şakaklarına yada burnundan koklasan keskin ama rahatlatıyor baş ağrısını. inşallah bir an önce geçer

Biliyorum bu zamanlarda hissedilmesi imkansız gibi birşey ama bebeğini hisseden varmı ben hissediyorum sanki azda olsaa

Yok canim nerde zaten uzum kaar senin hissettigin ya plesantadir yada bagirsak hareketleri cunku arada cok katman var ve o suanda 4 gr dusunsene nasil hissetcen ki

İnşallah canım ,nane yağı yok şimdi evde sonra iyi olduğumda alırım çünkü biliyorum yine olacak,gebelikten önce ayda bir kere oluyordu şimdi ayda 4 kere çekiyorum üstelik bir kere tutunca 3 gün sürüyor hayatımı felç ediyor resmen.Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın,hele ki Can'ından can olan bir parça ile hiç sınamasın.Sakin kalmaya çalışıyorum ama bebeğime birşey olacak diye korkudan duramıyorum.Doktora gitsem aslında çok rahatlıcam,olmazsa biraz geçerse Ağrı'm gideyim yoksa içim içimi yiyecek şimdi doktorda ilaca kızacak

Kızlar hamileyken saç kestirme hakkında ne düşünüyorsunuz?
aynen ya kestirilmez dıyolar bebeğin ömrü kısa olurmus bende hamıle kaldıgımı öğrenmeden önce gitcem kestircem dıyıp duruyodum bı turlu vakıt bulamıyodum kırık dolu saclarım bıde uzun hamılelıkte daha hızlı uzucak çok sınırım bozluluyo bu konuya

dikkat et canım ya. sağlık zor tabiki. baş ağrısı da mide bulantısı yapar sende. Rabbim yardımcın olsun

geçmiş olsun canım ya. çok dikkat et kendine. bende ilk başlarda griptim sadece limonlu ıhlamur içiyordum doktor öyle demişti. sakın adaçayı falan içme düşüğe neden oluyormuş dikkat et
Sağol canım yaa sabah 8.30 da anca 3 yastık üstüste koyup uyuyabildim. Çok baş ağrım var.3 aydır gezmeye falan çıkmıyodum. Hadi dün eşim izinliyken Eskişehire gidelim dedik. Olan bana oldu Ihlamurla limon çok iyi geldi. Nebiliyim başka iyi gelen bişey varmı diye sorayım dedim. Yine içeyim barii. Adaçayını duymuştum canım zaten pek sevmem içmemde çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…