5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende biryerde okumuştum sonra kullandim gerçektende fena kabız olmuştum.zofer var bulanti ilaci onu denemedim acaba oda yaparmi bu deniycem .anacım bunlarda az pahali değil
Ya ben de her gün bi muz yiyordum onu bıraktım kabız yapıyo diye
Bende biryerde okumuştum sonra kullandim gerçektende fena kabız olmuştum.zofer var bulanti ilaci onu denemedim acaba oda yaparmi bu deniycem .anacım bunlarda az pahali değil
Yemiyorum artık. Bılmıyodum hiç okumadım da prospektüsünü. Can havliyle attım ağzıma valla o para bana koymuyo artık tüp bebekten çıktık malum

nanesini çok atma ama nane çayının fazla içince düşüğe sebep olduğunu tv de dinlemiştim dikkatli ol az at bence
Hım zaten cok katmadım ama naneyi ilk defa duydum doktorumda zararı olmaz iç demişti neyseki iyileştim gerek kalmadı

Hım zaten cok araştırma ama naneyi ilk defa duydum doktorumda zararı olmaz iç demişti neyseki iyileştim gerek kalmadı
Valla canim tv de duydum bi doktor diyodu ama bende baska yerde arasyirmadim cok icilmemeli demisti hhic icmeyin dememisti gecmis olsun sevindim gectigine dikkat et tekrar hastalanma insallah

Korbaykus canim sen tup bebek tedavisi nie gordun bende gordumde bi kez benim fsh 30 du dusuk yaptim ondan sonra cocugun olmaz dediler bi kez daha denicektik ki o ay hamile kaldim :)

Kızlarr dün duş alıp dışarı gezmeye çıktım. Tabi üşütmüşüm gece 2.30 dan beri burun tıkanıklığından uyuyamıyorum. Ihlamurun içine limon koydum öyle içiyorum. Başka ne iyi gelirkii?? Ve baş ağrısından ölücemm

Kizlar sali gunu bhcg bsktirmistim 4,8 cikmisti reglime 5 gun vardi bugun meraktan gidip yine yaptircam reglime 2 var ins. Artis vardir dua edin sonucu yazarim size DUA EDIN LUTFEN!!!

canım bende gıda teknikeriyim ama yapacak bişi yok ki midemi yatıştıran tek şey dondurma desem yeri var o derece yani

geçmiş olsun canım ya. çok dikkat et kendine. bende ilk başlarda griptim sadece limonlu ıhlamur içiyordum doktor öyle demişti. sakın adaçayı falan içme düşüğe neden oluyormuş dikkat et

Kizlar sali gunu bhcg bsktirmistim 4,8 cikmisti reglime 5 gun vardi bugun meraktan gidip yine yaptircam reglime 2 var ins. Artis vardir dua edin sonucu yazarim size DUA EDIN LUTFEN!!!
Yaz bakalım sonucunu inşallah vardır hayirlisiyla

Arkadaşlar çarşamba sabahından beri boğaz ağrısı vardı ama gribe çevirdi öksürük bas ağrısı hepsi ilerledi doktora gitmemek içinde sabrediyirum ama geçeceğine daha çok ilerliyor ne yapsam bilmiyorum bebeğime zarar verir diye korkuyorum. Bu arada mide bulantısı oluyor ama ögurme şeklinde sizinde böyle mi bude ne zaman geleceği belli olmuyor çıkan biside yok kafam karışık yaa

Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli migren hastasıyım.gebelikten bu yana hiç ilaç kullanmadım ama dün akşamdan beri korkunç baş Ağrı'm oldu,sabah uyandığımda hala şiddetle devam ediyordu,öyle ki sol gözüme vurmuş sular akmasına sebep oldu.Daha fazla dayanamayarak vermidon içtim,hamilelere minoset,parol ve vermidon öneriliyor ama yine de içmemek daha sağlıklı fakat dayanamadım artık biraz Ağrı'mı hafifletti ama içtikten yarım saat sonra karnımda biraz sancı oldu korkuyorum şimdi de vicdan azabı duyuyorum.inşallah bebeğime birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…