Bende biryerde okumuştum sonra kullandim gerçektende fena kabız olmuştum.zofer var bulanti ilaci onu denemedim acaba oda yaparmi bu deniycem .anacım bunlarda az pahali değil
Bende biryerde okumuştum sonra kullandim gerçektende fena kabız olmuştum.zofer var bulanti ilaci onu denemedim acaba oda yaparmi bu deniycem .anacım bunlarda az pahali değil
Valla canim tv de duydum bi doktor diyodu ama bende baska yerde arasyirmadim cok icilmemeli demisti hhic icmeyin dememisti gecmis olsun sevindim gectigine dikkat et tekrar hastalanma insallah
Korbaykus
canim sen tup bebek tedavisi nie gordun bende gordumde bi kez benim fsh 30 du dusuk yaptim ondan sonra cocugun olmaz dediler bi kez daha denicektik ki o ay hamile kaldim :)
Kızlarr dün duş alıp dışarı gezmeye çıktım. Tabi üşütmüşüm gece 2.30 dan beri burun tıkanıklığından uyuyamıyorum. Ihlamurun içine limon koydum öyle içiyorum. Başka ne iyi gelirkii?? Ve baş ağrısından ölücemm
Kizlar sali gunu bhcg bsktirmistim 4,8 cikmisti reglime 5 gun vardi bugun meraktan gidip yine yaptircam reglime 2 var ins. Artis vardir dua edin sonucu yazarim size DUA EDIN LUTFEN!!!
Canım dondurulmuş gıdaları doktorlar önermiyor hele ki dondurma çok zararlı içinde her türlü mikroorganizma bakteri olabilir.Ben bir tek buna dikkat ediyorum desem yeridir çünkü gıda teknikeriyim,yememeye çalış
Canim mitral kapak sarkmasi var bide minimum yetmezlik ama ilac kullanmiyorum cok sukur kalp damarlarimda genislemede vardi eps operasyonu ile yaktilar damarlarimi cok sukur iyiyim ya rabbim sanada acil sifalar versin emi
Kızlarr dün duş alıp dışarı gezmeye çıktım. Tabi üşütmüşüm gece 2.30 dan beri burun tıkanıklığından uyuyamıyorum. Ihlamurun içine limon koydum öyle içiyorum. Başka ne iyi gelirkii?? Ve baş ağrısından ölücemm
geçmiş olsun canım ya. çok dikkat et kendine. bende ilk başlarda griptim sadece limonlu ıhlamur içiyordum doktor öyle demişti. sakın adaçayı falan içme düşüğe neden oluyormuş dikkat et
Kizlar sali gunu bhcg bsktirmistim 4,8 cikmisti reglime 5 gun vardi bugun meraktan gidip yine yaptircam reglime 2 var ins. Artis vardir dua edin sonucu yazarim size DUA EDIN LUTFEN!!!
Arkadaşlar çarşamba sabahından beri boğaz ağrısı vardı ama gribe çevirdi öksürük bas ağrısı hepsi ilerledi doktora gitmemek içinde sabrediyirum ama geçeceğine daha çok ilerliyor ne yapsam bilmiyorum bebeğime zarar verir diye korkuyorum. Bu arada mide bulantısı oluyor ama ögurme şeklinde sizinde böyle mi bude ne zaman geleceği belli olmuyor çıkan biside yok kafam karışık yaa
Hayırlı cumalar Dualarimiz kabul olsun herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar gelsin inşallah, kız evlat isteyene kız, erkek isteyene erkek nasip etsin rabbimm
Korbaykus
canim sen tup bebek tedavisi nie gordun bende gordumde bi kez benim fsh 30 du dusuk yaptim ondan sonra cocugun olmaz dediler bi kez daha denicektik ki o ay hamile kaldim :)
Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli migren hastasıyım.gebelikten bu yana hiç ilaç kullanmadım ama dün akşamdan beri korkunç baş Ağrı'm oldu,sabah uyandığımda hala şiddetle devam ediyordu,öyle ki sol gözüme vurmuş sular akmasına sebep oldu.Daha fazla dayanamayarak vermidon içtim,hamilelere minoset,parol ve vermidon öneriliyor ama yine de içmemek daha sağlıklı fakat dayanamadım artık biraz Ağrı'mı hafifletti ama içtikten yarım saat sonra karnımda biraz sancı oldu korkuyorum şimdi de vicdan azabı duyuyorum.inşallah bebeğime birşey olmaz