Canım bende gece 2.30 dan beri baş ve boğaz ağrısı çekiyorum. Zencefilin bi zararı yok demi?? Dayanamıcam ağrıdan artık,Canım baş ağrısı bende de oluyo hamilelikte zaten oluyormuş.onun için patatesi soyup başıma tulbetle sardim rahatlatiyo dene istersen.boğaz agrin içinde bal zencefil karıştırıp ye.ihlamur zencefil yap yine iç.şifa olsun insallah.
ben zencefilin hamile bulantısına da iyi geldiğini okumuştum. ama bazı arkadaşlarda zararı var diyor sanırımCanım bende gece 2.30 dan beri baş ve boğaz ağrısı çekiyorum. Zencefilin bi zararı yok demi?? Dayanamıcam ağrıdan artık,
Valla zencefille ilgili bi bilgim yok. Bi araştırayım baride riske atmekta istemiyorum. Ihlamur en iyisi heralde. Sağol canımben zencefilin hamile bulantısına da iyi geldiğini okumuştum. ama bazı arkadaşlarda zararı var diyor sanırım
Teşekkürler canimvideoyu izlemenizi tavsiye ederim.
Canım geçen sene arkadaşım hamile kaldığında diyaneti arayıp sordu, KESİNLİKLE ÖYLE BİŞEY YOK , dediler ve kestirdi. Dediğin gibi Rabbim bizim saçımıza göremi hayat uzunluğunu belirlicek?? Batıl inanışş. Tabi herkesin kendi bileceği iş.bence de saçla çocuk ömrünün alakası olamaz. Allah çocuğumuzun ömrünü bizim saç kestirmemize göre belirleyecek değil ya. kestirmesi gerekenler kestirsin bence. ben ocakta kestirip bir yıl kestirmicem uzasın demiştim kendim kestirmicem ama kestirmem gerekse kestirirdim
Canım ben kullandım ama bazı arkadaşlar dusuge sebep olabilir dediler sende bir arastir istersenCanım bende gece 2.30 dan beri baş ve boğaz ağrısı çekiyorum. Zencefilin bi zararı yok demi?? Dayanamıcam ağrıdan artık,
Tamm canım sağol bi bakayım şimdi.Canım ben kullandım ama bazı arkadaşlar dusuge sebep olabilir dediler sende bir arastir istersen
yani canım mantıklı değil. mesela boya yapılmamlı bu son derece mantıklı kimyasal var saç derini bile tahriş ediyo deriden emiliyor bebeğe zarar verebilir çok çok mantıklı ama saç kestirmek doğal her zaman yapılan bişi. Allahtan hamileyken ağda yapılmamalı vs gibi şeyler söylememişler yoksa halimiz harap olurduCanım geçen sene arkadaşım hamile kaldığında diyaneti arayıp sordu, KESİNLİKLE ÖYLE BİŞEY YOK , dediler ve kestirdi. Dediğin gibi Rabbim bizim saçımıza göremi hayat uzunluğunu belirlicek?? Batıl inanışş. Tabi herkesin kendi bileceği iş.
Ayyy düşünemiyorum ozamanyani canım mantıklı değil. mesela boya yapılmamlı bu son derece mantıklı kimyasal var saç derini bile tahriş ediyo deriden emiliyor bebeğe zarar verebilir çok çok mantıklı ama saç kestirmek doğal her zaman yapılan bişi. Allahtan hamileyken ağda yapılmamalı vs gibi şeyler söylememişler yoksa halimiz harap olurdu
Sağol canım yaa sabah 8.30 da anca 3 yastık üstüste koyup uyuyabildim. Çok baş ağrım var.3 aydır gezmeye falan çıkmıyodum. Hadi dün eşim izinliyken Eskişehire gidelim dedik. Olan bana olduIhlamurla limon çok iyi geldi. Nebiliyim başka iyi gelen bişey varmı diye sorayım dedim. Yine içeyim barii. Adaçayını duymuştum canım zaten pek sevmem içmemde çok sağol.
sanırım benzer durumdayız dün oturdum ağladım çok sıkıldım yoruldum diye. hem sigarayı bir anda bıraktım, bir anda sanki rejime başlamış gibi yemeyi içmeyi kıstım o sağlıksız bu sağlıksız diye, istemediğim şeyleri yemeye kendimi zorladım, mide bulantıları bi ayrı dert. analık zor annenin hakkı ödenmez anne olunca anlarsın derlerdi ya. daha en başından yorgun düştük ama bi kucağımıza alalım da tüm çektiklerimizin mukafatını. bi öpelim koklayalım onu inşallah doya doya.hayırlı cumalar kızlar. iki haftadır çok kötüydüm miğde bulantısı halsizlik depresyonkonusmak dahi istemiyordum çalıştıgım içinde oda ayrı bir yol ve iş yorgunluğu... çarşamba günü dr aradım. premesis diye bir ilaç verdi az rahatlattı beni şükür miğdem yine rahat degil ama önceki gibi de degilim. dün gece saat 3,30 du hala uyanıktım sabahta 7 de kalktım şimdi de çok uykum var tabi :) karnımda ve miğdemde gaz var ve iki günden beri nedense ara ara kulaklarım tıkanıyor sizede oluyormu ? şu günler biran önce geçsin istiyorum daha basında çok yoruldum Rabbim cümlemize sağlık sıhat mutluluk versin, hayırlısıyla yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah.
Benim troidim vardı zaten ilaç kullanıyordum doktorum dozunu arttırdı.artık her ay kan veriyorum takip ediyor dahiliye doktorum.kızlar merhaba hamilelikte guatrı cıkan var mı bnm 2 hafta önceki sonucmda yüksek cıktı yarın randevum varr tekrar test yapılıcak biraz geriliyorum ilaç vd kullanmam gerekirse diye
sanırım benzer durumdayız dün oturdum ağladım çok sıkıldım yoruldum diye. hem sigarayı bir anda bıraktım, bir anda sanki rejime başlamış gibi yemeyi içmeyi kıstım o sağlıksız bu sağlıksız diye, istemediğim şeyleri yemeye kendimi zorladım, mide bulantıları bi ayrı dert. analık zor annenin hakkı ödenmez anne olunca anlarsın derlerdi ya. daha en başından yorgun düştük ama bi kucağımıza alalım da tüm çektiklerimizin mukafatını. bi öpelim koklayalım onu inşallah doya doya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?