Ya kizlaR bende cok zor durumdayyim sabahtan beri hapsuruyorum bebegime bisi olur diye cok korkuyorum sol yanima ust uste.fazla hapsurunca agri giriyo. Bide ihlamur nane limonfilan ne yapmam gerek gripse eger bahar alerjisi de olabilir ama bahar alerjisi diip onlem almazsam cok hapsuruuorum ve korkuyorum
hayırlı kandiller kızlarr eşlerin anne babasıyla ilgili konular geçmış tam okuyamadım ama benım eşim dün akşam gelip bizden birini görürse selam dahi verme dedi benımde eşim istemıyo anne baba kardeşlerini ben cok zorladım ama yok gitmıyo adam kalk gdelım oturmaya dıyorum yok şubattan beri hiç görmedım valla gitmedı adam bende bıraktım artık amaan kendı aılesı başka gelın olsa benım yerımde canına minnet ben nıye üzülüyorum dedım görüşmüyoruz
Valla senden şanslımız yok herhalde :)) ben bahtsız Bedevi zaten nerde bi uğursuzluk gelir beni bulur.Kıymetini bil valla tadını çıkar keşke benimki de öyle olsa
Valla senden şanslımız yok herhalde :)) ben bahtsız Bedevi zaten nerde bi uğursuzluk gelir beni bulur.Kıymetini bil valla tadını çıkar keşke benimki de öyle olsa
ama bazen ihtiyaç duyuyorum aileye sonucta eşimi cok iyi tanıyo. güzel yanları da var tabii :) kaynanam gelır evi toplayım derdı yok kandilmiş doğum günüymüş anneler günüymüş arama derdi yok
Ya kizlaR bende cok zor durumdayyim sabahtan beri hapsuruyorum bebegime bisi olur diye cok korkuyorum sol yanima ust uste.fazla hapsurunca agri giriyo. Bide ihlamur nane limonfilan ne yapmam gerek gripse eger bahar alerjisi de olabilir ama bahar alerjisi diip onlem almazsam cok hapsuruuorum ve korkuyorum
arkadaşlar 2. mens zamanı karın ağrısı ve kasık ağrısı olabiliyormuş, yaşayan yada bilgisi olan var mı? benim bugun adet olcak gibi karın ağrım var, dinleniyorum da yorulcak bişeyde yapmadım
arkadaşlar 2. mens zamanı karın ağrısı ve kasık ağrısı olabiliyormuş, yaşayan yada bilgisi olan var mı? benim bugun adet olcak gibi karın ağrım var, dinleniyorum da yorulcak bişeyde yapmadım
Bende de oluyo her zaman değil ama arada elimle ağrıyan yere bastiriyorum o anda o zaman olmuyor.doktrumada söyledim basınç oluyordur dedi.ama yinede ultrasonla ağrıyan yere baktı.bir sıkıntı yok dedi.
Merhaba kizlar ben size birsey danismak istiyorm ben 2 li tarama testi yaptrdim hepsi cok iyi çıktı 3 lü teste bile gerek yok dedi doktor ayrintili ultrasynda bütün ölçümleri yapti organlara bakti hepsi ii cikti snra baska doktora gittim oda bir uyluk kemigi digerine göre 1 2 hafta digerine göre önde gidiyor dedi kafam karisti ya cok sters ediyorum