5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlarla hapsuruk be öksürürken kasık ağrısı cekiyorum resmen doktora doran oldumu ?hiç durumu yaşayıp
Ya kizlaR bende cok zor durumdayyim sabahtan beri hapsuruyorum bebegime bisi olur diye cok korkuyorum sol yanima ust uste.fazla hapsurunca agri giriyo. Bide ihlamur nane limonfilan ne yapmam gerek gripse eger bahar alerjisi de olabilir ama bahar alerjisi diip onlem almazsam cok hapsuruuorum ve korkuyorum

Valla senden şanslımız yok herhalde :)) ben bahtsız Bedevi zaten nerde bi uğursuzluk gelir beni bulur.Kıymetini bil valla tadını çıkar keşke benimki de öyle olsa

Valla senden şanslımız yok herhalde :)) ben bahtsız Bedevi zaten nerde bi uğursuzluk gelir beni bulur.Kıymetini bil valla tadını çıkar keşke benimki de öyle olsa
ama bazen ihtiyaç duyuyorum aileye sonucta eşimi cok iyi tanıyo. güzel yanları da var tabii :) kaynanam gelır evi toplayım derdı yok kandilmiş doğum günüymüş anneler günüymüş arama derdi yok

Benim de göbek delıgım acıyo

Canım limonu at suya kaynat içinede bal cok iyi geliyor

arkadaşlar 2. mens zamanı karın ağrısı ve kasık ağrısı olabiliyormuş, yaşayan yada bilgisi olan var mı? benim bugun adet olcak gibi karın ağrım var, dinleniyorum da yorulcak bişeyde yapmadım

arkadaşlar 2. mens zamanı karın ağrısı ve kasık ağrısı olabiliyormuş, yaşayan yada bilgisi olan var mı? benim bugun adet olcak gibi karın ağrım var, dinleniyorum da yorulcak bişeyde yapmadım
benimde oluyo şu an öyle ağrım var mesela canım normalmiş

Kızlarla hapsuruk be öksürürken kasık ağrısı cekiyorum resmen doktora doran oldumu ?hiç durumu yaşayıp
Bende de oluyo her zaman değil ama arada elimle ağrıyan yere bastiriyorum o anda o zaman olmuyor.doktrumada söyledim basınç oluyordur dedi.ama yinede ultrasonla ağrıyan yere baktı.bir sıkıntı yok dedi.

çok korkmuştum kötü bişeyler oluyor diye , çok sağol canım. dinlenme gibi dikkat etmemiz gereken bişey var mı bu ağrılar olduğunda peki
onu bilmiyorum canım. ama zaten benım bıraz fazla olıuyo yatıyorum ama özellikle dinlenıyım demıyorum

s

hepimiz böyleyiz midemiz bulanıyo söylenıyoz bulanmıyo noldu bısey mı oldu nıye bulanmıyo dıyo söylenıyoz
benimde skntım kasık ağrımla. ağrıyo eyvah acaba bişey mi oluyo kanamam falan mı gelcek diyorum, ağrım olmasa içerde bebek gelişimi mi durdu acaba tık yok diyorum herşeyde korkuyoz ama inşlh sadece korkuda kalırda bişeycik olmaz hiçbirmize

Merhaba kizlar ben size birsey danismak istiyorm ben 2 li tarama testi yaptrdim hepsi cok iyi çıktı 3 lü teste bile gerek yok dedi doktor ayrintili ultrasynda bütün ölçümleri yapti organlara bakti hepsi ii cikti snra baska doktora gittim oda bir uyluk kemigi digerine göre 1 2 hafta digerine göre önde gidiyor dedi kafam karisti ya cok sters ediyorum

İnsallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…