Bende pazartesi bi gidip baktırıcam cok korktum dün gece baya kötüydü cünkü hapşurdum annem ve eşim bile korktu bağırdım resmen acısındanBende de oluyo her zaman değil ama arada elimle ağrıyan yere bastiriyorum o anda o zaman olmuyor.doktrumada söyledim basınç oluyordur dedi.ama yinede ultrasonla ağrıyan yere baktı.bir sıkıntı yok dedi.
Aynen canim baktir benimde agri anlik oluyo ama acisi fazlaBende pazartesi bi gidip baktırıcam cok korktum dün gece baya kötüydü cünkü hapşurdum annem ve eşim bile korktu bağırdım resmen acısından
Hayrlı olsun ama daha bizden test yaptıran tek bir kişi var onun da sonuçlarının çıkmasına daha var,siz kasım anneleri gruplarına bakarsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.hayrlı Kandil'lerMerhaba kizlar ben size birsey danismak istiyorm ben 2 li tarama testi yaptrdim hepsi cok iyi çıktı 3 lü teste bile gerek yok dedi doktor ayrintili ultrasynda bütün ölçümleri yapti organlara bakti hepsi ii cikti snra baska doktora gittim oda bir uyluk kemigi digerine göre 1 2 hafta digerine göre önde gidiyor dedi kafam karisti ya cok sters ediyorum
Pzt ben yaptiracam canım heycanlıyımmm. Yarın da sınavım varHayrlı olsun ama daha bizden test yaptıran tek bir kişi var onun da sonuçlarının çıkmasına daha var,siz kasım anneleri gruplarına bakarsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.hayrlı Kandil'ler
Sakin ol canım Sınavı'nda iyi geçer testinde şimdi sınava odaklan testi unut kandil bugün dua et bol bolPzt ben yaptiracam canım heycanlıyımmm. Yarın da sınavım varhiç hazır değilim
Hmm ozaman 1 haziran günü konuşuruz bakalım nasıl geçtiğiyle ilgili. Benim randevumda 14:20 senden çok sonra. İnşallah memnun kalırsın.Benimde 1 haziran 10.20 de bikac kez gorustum zaten doktor hanimla iyi insallah guzel gotururuz bu durumu
Senin kacta randevun ?
Canım test için şimdi çok heycanlanma ilk önce ultrasonla bakılıyo ense kalınlığına bakılıyo sonra kan testi veriyosun bizim burda 3 haftada çıkıyomuş, istanbulda acıbadem hastanesine gönderiliyomuş, malum uzak olunca sürede uzuyo. Kan testiyle ultrasonda çıkan sonuca göre risk oranı belli oluyomuş. Umarım sonuçlarımız iyi çıkar. Ama unutmamak gerek kötü çıksa sağlıklı olabilir, çok iyi çıksa da down sendromlu olabilir, onun için kendini rahat bırak. Ama iyi çıkması duamız inşallahPzt ben yaptiracam canım heycanlıyımmm. Yarın da sınavım varhiç hazır değilim
Çok geçmiş olsun canım, ben de uykusuzlardanım. Geçenlerde şiddetli baş ağrısı oldu uyku düzenimi altüst etti hala böyleyim uyuyamıyorumNe güzel hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuz, eşimde yanımda uyuyo. Bense iki burun deliğim tıkanmış vaziyette 3 yastık üstüste kafamda sıcak su torbasıyla afal afal internette geziyorumbu hastalık bitsin istiyorum yaaaa, uyumak istiyorum bu 3 gece. Hepinize Allah rahatlık versin
Sağol csnım yaaa uykun olup uyuyamamak ne zormuş meğerrÇok geçmiş olsun canım, ben de uykusuzlardanım. Geçenlerde şiddetli baş ağrısı oldu uyku düzenimi altüst etti hala böyleyim uyuyamıyorum
Merhaba canim bende grip olmuşum burnum tikali ya Üşüyorum ya yaniyorum hapsurup hapsurup korkuyorum toplam yarim saat uyumusumdur simdi saat 5 uyku yokNe güzel hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuz, eşimde yanımda uyuyo. Bense iki burun deliğim tıkanmış vaziyette 3 yastık üstüste kafamda sıcak su torbasıyla afal afal internette geziyorumbu hastalık bitsin istiyorum yaaaa, uyumak istiyorum bu 3 gece. Hepinize Allah rahatlık versin
Ne güzel hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuz, eşimde yanımda uyuyo. Bense iki burun deliğim tıkanmış vaziyette 3 yastık üstüste kafamda sıcak su torbasıyla afal afal internette geziyorumbu hastalık bitsin istiyorum yaaaa, uyumak istiyorum bu 3 gece. Hepinize Allah rahatlık versin
Çok geçmiş olsun canım, ben de uykusuzlardanım. Geçenlerde şiddetli baş ağrısı oldu uyku düzenimi altüst etti hala böyleyim uyuyamıyorum
Merhaba canim bende grip olmuşum burnum tikali ya Üşüyorum ya yaniyorum hapsurup hapsurup korkuyorum toplam yarim saat uyumusumdur simdi saat 5 uyku yok
Ayy geçmiş olsun canım sanada 3 gecedir aynı durumdayım, doktor tuzlu su çek burnuna dedi, normalde akşam açıktı bi yaptım kulaklarıma varana kadar tıkandım. Normaldede grip olunca tıkanırdım ama bukadar zorlanmamıştım. Oksijen 2 katı almamız lazım bu dönemde ama çok zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsun .Merhaba canim bende grip olmuşum burnum tikali ya Üşüyorum ya yaniyorum hapsurup hapsurup korkuyorum toplam yarim saat uyumusumdur simdi saat 5 uyku yok
Çok sağol canım hakikaten hamilelikte daha zormuş hasta olmak. Migren ağrısıda çok zor diyolar. Doktor parol iç dedi ama ben içmek istemiyorum ıhlamur limon bal pekmez geçiştirmeye çalışıcam inşallah geçer bi an önce. Allahım şifa versin herkesee. AmiiiinnnnÇok geçmiş olsun arkadaşlar( geçen gün benim de migrenim tuttuğunda öyleydim perişan oldum 2 gün,Rabbim şifa versin inşallah hamilelikte hastalık çok daha zor (
Bende 2 gün önce doktora gittiğimde bana da parol verdi ve zararı varmış diye sordum,parol plasentaya geçemeyen tek ilaçmış.yani bebeğe hiçbir zararı yok,birtek midene zarar verebilir Dedi bunun içinde ağrı başladığını hissettiğin an bir tane al Dedi.Korkma yani iç bence çünkü bu ağrı çekilecek dert değil Allah yardımcımız olsunÇok sağol canım hakikaten hamilelikte daha zormuş hasta olmak. Migren ağrısıda çok zor diyolar. Doktor parol iç dedi ama ben içmek istemiyorum ıhlamur limon bal pekmez geçiştirmeye çalışıcam inşallah geçer bi an önce. Allahım şifa versin herkesee. Amiiiinnnn
Sağol canım benim yaaa, olmazsa bugün içeyim, normaldede çok ilaç içen biri değilim, kendiliğinden geçsin diye sabrederim ama bu ilaçsız geçmicek gibi görünüyo. Bugün içeyim bari sağol bilgilendirdiğin içinBende 2 gün önce doktora gittiğimde bana da parol verdi ve zararı varmış diye sordum,parol plasentaya geçemeyen tek ilaçmış.yani bebeğe hiçbir zararı yok,birtek midene zarar verebilir Dedi bunun içinde ağrı başladığını hissettiğin an bir tane al Dedi.Korkma yani iç bence çünkü bu ağrı çekilecek dert değil Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?