5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Noldu canim hayirdir. Herkese gunaydin hayirli kandiller
Eşim ailesini aramam için beni zorluyor sürekli tartışıyoruz onların yüzünden.Onlar beni ne arar ne sorarlar halimi hatrımı umurlarında değil,zaten yaptıkları kötülükler yüzünden görüşmek istemiyorum ama eşime anlatamıyorum bıktım valla ne yapacağımı şaşırdım artık

Ayy ayy ben aynisini ben anneler gununde yasadim ilk anneler gunumu zehir etti bana ah ahh annemi aramadin diye

Ayy ayy ben aynisini ben anneler gununde yasadim ilk anneler gunumu zehir etti bana ah ahh annemi aramadin diye
Nedir bu saf kocalardan çektiğimiz,onlar Allah tan korkup bizi korusalar ezdirmeseler ailelerine o kadar yüz vermeseler herşey ne kadar da adil olacak ama yapmıyorlar

Canim sonunda bende aldim randevu Fadime hanim sukur insallah iptal olmaz

Bazi devletteki doktorlar 5 den sonra da muayne aciyor canim arastir bulundugun ilde

Nedir bu saf kocalardan çektiğimiz,onlar Allah tan korkup bizi korusalar ezdirmeseler ailelerine o kadar yüz vermeseler herşey ne kadar da adil olacak ama yapmıyorlar
Aynen canim bide mesaj attim yani illa onun istedigi olacak cok duskunler ailelerine guzel ben diyorum benimde cocuklarim babasina benzesin bir dedigini iki etmez yufka yureklidir ama denge kuramiyor o sıkıntı biktiriyor

Kıyamam canım aynı dert bende de vardı uzun süre görüşmedim telden falan engellemiştim sonrasında hatalarını anladılar bebek haberini de alınca çok değiştiler daha yeni yeni aramaya başladım ben de. Eşinin desteği çok önemli bu süreçte, erkekler hep ''ne yaparsa yapsınlar onlar benim ailem'' modunda sanki biz ailesi değiliz.. Evliliğe alışmaları lazım galiba, inşallah düzelir her şey.

Yazık valla üzülüyorum sonra hiç sesini de çıkarmıyor sonra da ona üzülüyorum

Allah kolaylik versin Canim hepimize.
Dene derim baska bi ilaç eger cok sikayetciysen kabizliktan.ayrica bende bu zofran işe yaramadı pek
Her gün çıkıyorum canım tuvalete ama zor yapıyorum Pzt kontrolum var çok heyecanlıyım o zaman söylerim bakalım zaten soruyordu kabızlık var mı diye de o zamn yoktu

Aynısı ama esim pek zorlamaz beni. Ama hep bi onları sevimli gösterme çabaları var. Ben biliyorum halbuki bana verdikleri değeri görebiliyorum fazlasını isteme işte böyle iyiyiz di mi sonuçta gorumcemle biraz problemlerim var benim de açık açık bi sorunumuz yok ama sinsice catısıyoruz sanki

Canim sonunda bende aldim randevu Fadime hanim sukur insallah iptal olmaz
Aa canım sevindim bakalım sen memnun kalıcakmısın?? Bende 2 li tarama test sonucuma baktırıcam. 3 hafta sonra gel demişlerdi haziranın birinde buldum randevu aldım. Sen nezaman gidiceksin??

Evet evliliğe hala alışamadı,2 sene olmasına rağmen ailem diye onlara diyor oysaki ne dinen ne de hükmen ailesi yalnızca benim onlar sadece anne ve baba,bunh hep söylüyorum ama anlamıyor.Kanına giriyor çünkü annesi namaz kılıyor bilmem ne kendisini iyi gösteriyor ama aslında değil.İnşallah değişirler Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzdeki murada kavuşmayı nasip eğlesin
Sevimli gösterme çabaları hep var zaten ,bu da kıskançlıktan kaynaklanıyor ne yazık ki Can'ım.bi senin ailene bakıyor bi kendi ailesine bir senin kardeşinle anlaşma şekline bakıyor bir kendisine bu sebeplerden ortaya kıskançlık çıkıyor ve bak görüyomusun benim ailem ne kadar da sempatik deme çalışmaları oluyor.Ne yazık ki kafaları böyle şeylere çalışıyor ama gereksiz bir çalışma...
Görümcesiyle takışma sende muhattap olma güzeli kudursun

Yazık valla üzülüyorum sonra hiç sesini de çıkarmıyor sonra da ona üzülüyorum
Yazık yaaa onlara valla, bende dün grip oldum yazık evi toplamalar falan, bide nerden duyduysa bitki çayı içme sakın bak zararlı diye tembihliyo beni, babam bitki çayı yapalım sana diye söylüyo yok baba o yasak diye atlıyoo çok araştırmıyo bile olsa bildikleri bana yetiyoo

Ya ameliyat oldum ya kadın bi kere bile gelmedi eşim onu görmeye gidiyo ablama bi gideyim ne zamandır görüşmüyoruz. Ben de kızdım o niye gelip bakmıyo bütün iş senin omzunda bana da sen bakıyorsun neden gelip bi şeye ihtiyacınız var mı diye sormuyo diye cıkıstım gelmiyorsa ben Napıyım napıcaksın sen de gitme işte kadın bana değer vermiyor sen de gidiyorsun beni görme gereği duymuyo! Tamam çok lazım değil ama bu sefer eşimin gitmesi zoruma gidiyor. Dese ki abla ben gelemiyorum eşimi yalnız bırakamam istersen sen gel dese tıpış tıpış gelecek. Sonra da benden bu kadınla iyi anlasmamı bekliyo. Kendimde ablanla gorusmeyecksın deme hakkını da göremiyorum yani kim ne derse desin. Ama şimdilik

Aa canım sevindim bakalım sen memnun kalıcakmısın?? Bende 2 li tarama test sonucuma baktırıcam. 3 hafta sonra gel demişlerdi haziranın birinde buldum randevu aldım. Sen nezaman gidiceksin??

Benimde 1 haziran 10.20 de bikac kez gorustum zaten doktor hanimla iyi insallah guzel gotururuz bu durumu

Senin kacta randevun ?

Kızlarla hapsuruk be öksürürken kasık ağrısı cekiyorum resmen doktora doran oldumu ?hiç durumu yaşayıp

hayırlı kandiller kızlarr eşlerin anne babasıyla ilgili konular geçmış tam okuyamadım ama benım eşim dün akşam gelip bizden birini görürse selam dahi verme dedi benımde eşim istemıyo anne baba kardeşlerini ben cok zorladım ama yok gitmıyo adam kalk gdelım oturmaya dıyorum yok şubattan beri hiç görmedım valla gitmedı adam bende bıraktım artık amaan kendı aılesı başka gelın olsa benım yerımde canına minnet ben nıye üzülüyorum dedım görüşmüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…