Eşim ailesini aramam için beni zorluyor sürekli tartışıyoruz onların yüzünden.Onlar beni ne arar ne sorarlar halimi hatrımı umurlarında değil,zaten yaptıkları kötülükler yüzünden görüşmek istemiyorum ama eşime anlatamıyorum bıktım valla ne yapacağımı şaşırdım artıkNoldu canim hayirdir. Herkese gunaydin hayirli kandiller
Ayy ayy ben aynisini ben anneler gununde yasadim ilk anneler gunumu zehir etti bana ah ahh annemi aramadin diyeEşim ailesini aramam için beni zorluyor sürekli tartışıyoruz onların yüzünden.Onlar beni ne arar ne sorarlar halimi hatrımı umurlarında değil,zaten yaptıkları kötülükler yüzünden görüşmek istemiyorum ama eşime anlatamıyorum bıktım valla ne yapacağımı şaşırdım artık
Nedir bu saf kocalardan çektiğimiz,onlar Allah tan korkup bizi korusalar ezdirmeseler ailelerine o kadar yüz vermeseler herşey ne kadar da adil olacak ama yapmıyorlarAyy ayy ben aynisini ben anneler gununde yasadim ilk anneler gunumu zehir etti bana ah ahh annemi aramadin diye
Canım ben devlete gidiyorum ve okadar memnununki doktorumdan, beni özel hissettiriyo. En çok hoşuma giden ise ultrasonla bakarken bu bebek çok tatlı maşşallah çok güzel bebk olucak görüyomusun hareketlerini yaramaza bak sen, falan diye konuşması bebeğime önem vermesi. Evet çok yoğun bi doktor ama kontrole gittiğimde kasık ağrım var deyince gel bi bakalım bebişine diye hemen bakması, kalp sesini en az 2 dk falan dinletmişti pıt pıt attığını gösterdi falan. Ne biliyim ben çok memnunum açıkçası. Bencede değiştir doktorunu.
değiştiricem canım her doktor aynı oolmuyor malesef devlette de cok iyi doktorlar vardır eminim bnm iş yerim bana sorun yarattıgı için sadece cumartesi olan bi doktor bulmam gerekiyor malesef araştırıcam tekrar artık 2-3 haftaya doktor bulmam gerekir :/
Bana tatlı yiyecek içecekler bulantı yapıyor
Günaydın canım Hayrlı Kandil'ler
Bugüne sinirle uyandım(
Aynen canim bide mesaj attim yani illa onun istedigi olacak cok duskunler ailelerine guzel ben diyorum benimde cocuklarim babasina benzesin bir dedigini iki etmez yufka yureklidir ama denge kuramiyor o sıkıntı biktiriyorNedir bu saf kocalardan çektiğimiz,onlar Allah tan korkup bizi korusalar ezdirmeseler ailelerine o kadar yüz vermeseler herşey ne kadar da adil olacak ama yapmıyorlar
Kıyamam canım aynı dert bende de vardı uzun süre görüşmedim telden falan engellemiştim sonrasında hatalarını anladılar bebek haberini de alınca çok değiştiler daha yeni yeni aramaya başladım ben de. Eşinin desteği çok önemli bu süreçte, erkekler hep ''ne yaparsa yapsınlar onlar benim ailem'' modunda sanki biz ailesi değiliz.. Evliliğe alışmaları lazım galiba, inşallah düzelir her şey.Eşim ailesini aramam için beni zorluyor sürekli tartışıyoruz onların yüzünden.Onlar beni ne arar ne sorarlar halimi hatrımı umurlarında değil,zaten yaptıkları kötülükler yüzünden görüşmek istemiyorum ama eşime anlatamıyorum bıktım valla ne yapacağımı şaşırdım artık
Yazık valla üzülüyorum sonra hiç sesini de çıkarmıyor sonra da ona üzülüyorumNe güzel en azından seni anlamaya yönelik bileyler araştırıyo ve soruşturuyo. Benimki pek öyle araştırmaz ama kayınvalidem onu uyarıyo bak şimdi o böyledir yardım et yalnız bırakma falan diye uyardığını biliyorum. Buna şükür. Sen 12.haftadasın galiba canım benimde ozaman pek yoktu yeni yeni çıktı ve bütün hamilelik boyuncada devam edebiliyomuş. İnşallah geçer bi an önce.
Her gün çıkıyorum canım tuvalete ama zor yapıyorum Pzt kontrolum var çok heyecanlıyım o zaman söylerim bakalım zaten soruyordu kabızlık var mı diye de o zamn yoktuAllah kolaylik versin Canim hepimize.
Dene derim baska bi ilaç eger cok sikayetciysen kabizliktan.ayrica bende bu zofran işe yaramadı pek
Aynısı ama esim pek zorlamaz beni. Ama hep bi onları sevimli gösterme çabaları var. Ben biliyorum halbuki bana verdikleri değeri görebiliyorum fazlasını isteme işte böyle iyiyiz di mi sonuçtaEşim ailesini aramam için beni zorluyor sürekli tartışıyoruz onların yüzünden.Onlar beni ne arar ne sorarlar halimi hatrımı umurlarında değil,zaten yaptıkları kötülükler yüzünden görüşmek istemiyorum ama eşime anlatamıyorum bıktım valla ne yapacağımı şaşırdım artık
Aa canım sevindim bakalım sen memnun kalıcakmısın?? Bende 2 li tarama test sonucuma baktırıcam. 3 hafta sonra gel demişlerdi haziranın birinde buldum randevu aldım. Sen nezaman gidiceksin??Canim sonunda bende aldim randevu Fadime hanim sukur insallah iptal olmaz
Evet evliliğe hala alışamadı,2 sene olmasına rağmen ailem diye onlara diyor oysaki ne dinen ne de hükmen ailesi yalnızca benim onlar sadece anne ve baba,bunh hep söylüyorum ama anlamıyor.Kanına giriyor çünkü annesi namaz kılıyor bilmem ne kendisini iyi gösteriyor ama aslında değil.İnşallah değişirler Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzdeki murada kavuşmayı nasip eğlesinKıyamam canım aynı dert bende de vardı uzun süre görüşmedim telden falan engellemiştim sonrasında hatalarını anladılar bebek haberini de alınca çok değiştiler daha yeni yeni aramaya başladım ben de. Eşinin desteği çok önemli bu süreçte, erkekler hep ''ne yaparsa yapsınlar onlar benim ailem'' modunda sanki biz ailesi değiliz.. Evliliğe alışmaları lazım galiba, inşallah düzelir her şey.
Sevimli gösterme çabaları hep var zaten ,bu da kıskançlıktan kaynaklanıyor ne yazık ki Can'ım.bi senin ailene bakıyor bi kendi ailesine bir senin kardeşinle anlaşma şekline bakıyor bir kendisine bu sebeplerden ortaya kıskançlık çıkıyor ve bak görüyomusun benim ailem ne kadar da sempatik deme çalışmaları oluyor.Ne yazık ki kafaları böyle şeylere çalışıyor ama gereksiz bir çalışma...Aynısı ama esim pek zorlamaz beni. Ama hep bi onları sevimli gösterme çabaları var. Ben biliyorum halbuki bana verdikleri değeri görebiliyorum fazlasını isteme işte böyle iyiyiz di mi sonuçtagorumcemle biraz problemlerim var benim de açık açık bi sorunumuz yok ama sinsice catısıyoruz sanki
Yazık yaaa onlara valla, bende dün grip oldum yazık evi toplamalar falan, bide nerden duyduysa bitki çayı içme sakın bak zararlı diye tembihliyo beni, babam bitki çayı yapalım sana diye söylüyo yok baba o yasak diye atlıyooYazık valla üzülüyorum sonra hiç sesini de çıkarmıyor sonra da ona üzülüyorum
Ya ameliyat oldum ya kadın bi kere bile gelmedi eşim onu görmeye gidiyo ablama bi gideyim ne zamandır görüşmüyoruz. Ben de kızdım o niye gelip bakmıyo bütün iş senin omzunda bana da sen bakıyorsun neden gelip bi şeye ihtiyacınız var mı diye sormuyo diye cıkıstım gelmiyorsa ben Napıyım napıcaksın sen de gitme işte kadın bana değer vermiyor sen de gidiyorsun beni görme gereği duymuyo! Tamam çok lazım değil ama bu sefer eşimin gitmesi zoruma gidiyor. Dese ki abla ben gelemiyorum eşimi yalnız bırakamam istersen sen gel dese tıpış tıpış gelecek. Sonra da benden bu kadınla iyi anlasmamı bekliyo. Kendimde ablanla gorusmeyecksın deme hakkını da göremiyorum yani kim ne derse desin. Ama şimdilikEvet evliliğe hala alışamadı,2 sene olmasına rağmen ailem diye onlara diyor oysaki ne dinen ne de hükmen ailesi yalnızca benim onlar sadece anne ve baba,bunh hep söylüyorum ama anlamıyor.Kanına giriyor çünkü annesi namaz kılıyor bilmem ne kendisini iyi gösteriyor ama aslında değil.İnşallah değişirler Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzdeki murada kavuşmayı nasip eğlesin
Sevimli gösterme çabaları hep var zaten ,bu da kıskançlıktan kaynaklanıyor ne yazık ki Can'ım.bi senin ailene bakıyor bi kendi ailesine bir senin kardeşinle anlaşma şekline bakıyor bir kendisine bu sebeplerden ortaya kıskançlık çıkıyor ve bak görüyomusun benim ailem ne kadar da sempatik deme çalışmaları oluyor.Ne yazık ki kafaları böyle şeylere çalışıyor ama gereksiz bir çalışma...
Görümcesiyle takışma sende muhattap olma güzeli kudursun
Aa canım sevindim bakalım sen memnun kalıcakmısın?? Bende 2 li tarama test sonucuma baktırıcam. 3 hafta sonra gel demişlerdi haziranın birinde buldum randevu aldım. Sen nezaman gidiceksin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?