Ne güzel en azından seni anlamaya yönelik bileyler araştırıyo ve soruşturuyo. Benimki pek öyle araştırmaz ama kayınvalidem onu uyarıyo bak şimdi o böyledir yardım et yalnız bırakma falan diye uyardığını biliyorum. Buna şükür. Sen 12.haftadasın galiba canım benimde ozaman pek yoktu yeni yeni çıktı ve bütün hamilelik boyuncada devam edebiliyomuş. İnşallah geçer bi an önce.Benım henüz öyle bi şeyim yok dışarı çıkamadığım için ama olucak herhaldeşimdilik eşimle uğraşıyorum. Onun da ofisinde 7 aylık bi asistan var hep ona soruyorum diyo napmam lazım bundan sonra ne olacak diye
Evet canim oylesine dedigine eminim cunku burda hepimiz bebegini daha dogmadan dusunen ona birsey olmasin diyr arastirip sorusturan ugrasan anneleriz. Insallah hepimiz cok guzel yetistiririz bidiklari.Yok canım benimhani insan çok sinir olduğunda gözünde canlandırır yaaa benim de ogün öyle canlandı yoksa benn kiimmm çocgüzel çarpmak kimm tabikide o çocukları sözümüzden çıkmasınlar hep bizi dinlesinler diye doğurmuyoruz. Birde ben çok sabırlıyımdır kii o günki çocuğun bağırması sanırım sabrımı zorladıki böyle düşündüm
Bende ıhlamuru içilebilir die biliyorum. Ammaannnn siyah çay yasak, kahve yasak, yeşil çay yasak, ilaç zaten kullanamıyoruz ee ne içicezzCanım
Ben sadece ıhlamuru biliyorum içilebilir. Doktorum demişti . Ben de hasta olunca kekik suyu içerdim kaynatıp ama o çok tehlıkelıymıs
Canim benimki cok guzel dinletmisti once kalbiningosterdi bak su mavi kirmizi yanan yer dedi sonra bi dinletti baska acidan tekrar dinletti sonra ben kalp atisinin kac oldugunu sorunca bide onu hesaplatirken dinletti 167.5 dedi baya dinletti cok hosuma gitmistiGünaydınn bende doktordan geldim şimdi ama keyfim kactı ilk kez kalp atısını duycaz eşim izn aldı işyerinden hevesli hevesli gittik 4 sn ye dinletmedi doktor genelde bu kdr kısa mı sürüyo toplam muaynemde 10 dk sürmedi ne oldugunu anlayamadım kollarımda alerji cıktı onu gösterdim dermotologa gidin diyo bana afam ay nasıl snir oldum şimdi bana yine domtor arama yolları gözüktü
:)) yok canıım yaaa öyle bişey kesinlikle yapamam ama aklıma gelir yaniiiEvet canim oylesine dedigine eminim cunku burda hepimiz bebegini daha dogmadan dusunen ona birsey olmasin diyr arastirip sorusturan ugrasan anneleriz. Insallah hepimiz cok guzel yetistiririz bidiklari.
Yani ben mi abartyrum acaba dedim önce eşimde sakindir ben cok fevriyim anlık cok cabuk kararlar alırım o bile dedi değiştir doktoru diye sonucta ben genel bi muamele istesem para vermem devlete giderim devletin doktorları da gayet iyi.Sen bi özel doktoruysan bi ayrıcalık varsa karsılıgını vermen gerekir cok snir oldum ya beklemiyordum böyle yogun kalabalık bi hastane belki cok hastası var sıkılmıs vs bnlarıda düşünyorum ama bnm problemim değil ben iyi hizmet alabilmek adına gidiyorum 100 vermem 150 veririm dha anlayıslı ilgli bi doktor bulurum kendimide üzmem sorcagım bir sürü sey vardı hepsini de unuttum cıktımBide ben doktoruma gozumle ilgili sorunum oldugunu goz doktorunun normal dogum sakincali olur dedigini dedim hwmwn aradi goz doktorunu ona sordu oda sıkıntı olacagini sanmam ama 30. Haftada muayene edelim dedi ilgisi cok hosuma gitti degistir bencede doktorunuapril1109 bu donemde insan kendini ozel hissetmek istiyor
Aman canım bidaha içme bari. Allah korusun bişicik olmasın onlaraCanım
Ben sadece ıhlamuru biliyorum içilebilir. Doktorum demişti . Ben de hasta olunca kekik suyu içerdim kaynatıp ama o çok tehlıkelıymıs
Canım ben devlete gidiyorum ve okadar memnununki doktorumdan, beni özel hissettiriyo. En çok hoşuma giden ise ultrasonla bakarken bu bebek çok tatlı maşşallah çok güzel bebk olucak görüyomusun hareketlerini yaramaza bak sen, falan diye konuşması bebeğime önem vermesi. Evet çok yoğun bi doktor ama kontrole gittiğimde kasık ağrım var deyince gel bi bakalım bebişine diye hemen bakması, kalp sesini en az 2 dk falan dinletmişti pıt pıt attığını gösterdi falan. Ne biliyim ben çok memnunum açıkçası. Bencede değiştir doktorunu.Yani ben mi abartyrum acaba dedim önce eşimde sakindir ben cok fevriyim anlık cok cabuk kararlar alırım o bile dedi değiştir doktoru diye sonucta ben genel bi muamele istesem para vermem devlete giderim devletin doktorları da gayet iyi.Sen bi özel doktoruysan bi ayrıcalık varsa karsılıgını vermen gerekir cok snir oldum ya beklemiyordum böyle yogun kalabalık bi hastane belki cok hastası var sıkılmıs vs bnlarıda düşünyorum ama bnm problemim değil ben iyi hizmet alabilmek adına gidiyorum 100 vermem 150 veririm dha anlayıslı ilgli bi doktor bulurum kendimide üzmem sorcagım bir sürü sey vardı hepsini de unuttum cıktımfolicasitim bitti dedim ne kullanıyosun dedi yazar sandım onu bile yazmamıs cok bişey değil kendim alıyorum zaten ama ne biliym insan biraz dha ilgli bekliyor bak senin doktorun ne kdr ilgliymiş ne güzel
değiştiricem canım her doktor aynı oolmuyor malesef devlette de cok iyi doktorlar vardır eminim bnm iş yerim bana sorun yarattıgı için sadece cumartesi olan bi doktor bulmam gerekiyor malesef araştırıcam tekrar artık 2-3 haftaya doktor bulmam gerekir :/Canım ben devlete gidiyorum ve okadar memnununki doktorumdan, beni özel hissettiriyo. En çok hoşuma giden ise ultrasonla bakarken bu bebek çok tatlı maşşallah çok güzel bebk olucak görüyomusun hareketlerini yaramaza bak sen, falan diye konuşması bebeğime önem vermesi. Evet çok yoğun bi doktor ama kontrole gittiğimde kasık ağrım var deyince gel bi bakalım bebişine diye hemen bakması, kalp sesini en az 2 dk falan dinletmişti pıt pıt attığını gösterdi falan. Ne biliyim ben çok memnunum açıkçası. Bencede değiştir doktorunu.
Alanlarimiz benziyo bende psikolojik danismanlik ve rehberlik okudum rehber ogretmenlik yapıyorum yanlis anne baba tutumlari gorunce mudahale ediyorum meslek icabı ama sen de cok iyi bilirsin zaten :) akildan oyle zaman zaman geciyo haklisin:)) yok canıım yaaa öyle bişey kesinlikyapmam ama aklıma gelir yaniiiBaşkasının çocuğuna insan kolay sinir olabiliyomuş ama kendi çocuğu söz konusu olunca insan bikere daha düşünüyomuş çevremden duyduğum kadarıyla. Sırf çocukları seviyorum diye çocuk gelişim okudum. Ücretli öğretmenlik yaptım ve hala velilerim yolda durdurur keşke hep sizinle devam etselerdi diye :)) ben çocuklara zaten kıyamam ama sinir olduğumdan aklımdan geçirmem değil yani ama yapamam. Allah öyle bişeyi zaten yaptırtmasın
yazıyor yazmıyor bende ayrıntısını bilmiyorum kendim almıştım gecen ay zaten alırım kac para bişey 10-20 lira doktorn yönlendirmemesi tavrı bütünüyle battı bgun bana normal olanı da anormal geldiDoktorlar folik asiti yaziyor mu ki ben yazmiyorlar diye biliyorum karsilamior zaten oduyoruz onu diye biliyorumapril1109 gerci ben 2 doktora gittim ikisinde de onceden folik asitim oldugu icin devam et demislerdi. Bana ebe yazdirmana gerek yok devlet odemez eczaneden al demisti
Günaydın canım Hayrlı Kandil'lerGunaydın annişler
Evet canim yonlendirmesi lazimdi isim filan verebilirdi yazardi gene devlet odemesede yaziyorlar haklusin bencedeyazıyor yazmıyor bende ayrıntısını bilmiyorum kendim almıştım gecen ay zaten alırım kac para bişey 10-20 lira doktorn yönlendirmemesi tavrı bütünüyle battı bgun bana normal olanı da anormal geldi
Noldu canim hayirdir. Herkese gunaydin hayirli kandillerGünaydın canım Hayrlı Kandil'ler
Bugüne sinirle uyandım(
Bana tatlı yiyecek içecekler bulantı yapıyorBende cok dondurma yiyorum midemi rahatlatiyor cunku
Allah kolaylik versin Canim hepimize.Ya ben de her gün bi muz yiyordum onu bıraktım kabız yapıyo diye
Yemiyorum artık. Bılmıyodum hiç okumadım da prospektüsünü. Can havliyle attım ağzımavalla o para bana koymuyo artık tüp bebekten çıktık malum
Hayirli kandiller canlarNoldu canim hayirdir. Herkese gunaydin hayirli kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?