Canim ben bi haftadır çekiyorum o çileyi hemen Dr git burdan kimse yardimci olmuyor malesef ben kaç gündür arastirmadigim kalmadı bebek canlı kalbi atiyor sa progestan verir ve yatak istirahati ama bekleme hemen gitSpor lam arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz 7 haftalık hamileyim cuma günü kahverengi leke geldi bir kere cumartesi akşamı da kırmızı leke bir kere daha birşey yok sizce dusuk mu devam etmemesi iyi birsey mi yaşayanlar var mı
Ben yurtdışında kalıyorum bir hafta sonra zaten randevum var özel bir doktora gidiyorum ama bir anda çoğalacak diye korkuyorum yarın arayıp soracam belki gel der başka acile gidebilirim sadece ama başka doktora guvenemem. Sen kaç haftaliksin ne dedi doktor sanaCanim ben bi haftadır çekiyorum o çileyi hemen Dr git burdan kimse yardimci olmuyor malesef ben kaç gündür arastirmadigim kalmadı bebek canlı kalbi atiyor sa progestan verir ve yatak istirahati ama bekleme hemen git
Spor lam arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz 7 haftalık hamileyim cuma günü kahverengi leke geldi bir kere cumartesi akşamı da kırmızı leke bir kere daha birşey yok sizce dusuk mu devam etmemesi iyi birsey mi yaşayanlar var mı
SagoSagl canım yarın arayıp soracagim iki kere oldu sadece devam etmiyor ama bianda olacak diye korkuyorum ağrı felan yok bir dusuk yaşadım o yüzden yüreğim ağzında heranCnm aynı şeyi bende 8 haftalıkken yaşadım kahverengi biraz kırmızıya dönük bi akıntım oldu hemen acile gittik doktor baktı kalp atışı var dedi bi gece yatış verdi o gün sabaha kadar bidaha bişey olmadı doktor bol su iç dinlen dedi çıktık eve geldik 2 gün devam etti kahverengi akıntı sadece sildikçe geliyodu sonra kendiliğinden kesildi çok şükür bide bnm tam adet günümdü ondan oldu galiba diyorum sende hemen bi doktora git yoğun kanama ve aşırı sancı olmadıkça düşük olmaz diyolar ama sen yinede tedbirini al Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın inş hiç bi sorun çıkmaz sağlıkla alırız kucağımza
SagoSagl canım yarın arayıp soracagim iki kere oldu sadece devam etmiyor ama bianda olacak diye korkuyorum ağrı felan yok bir dusuk yaşadım o yüzden yüreğim ağzında heran
Canım yok daha belli değil benim bebegimin eşi ondeHeralde cnm sizin cinsiyet belli olmuştur heralde bizimkide bi belli olsada cicilerimizi almaya başlasak ya hiç sabredemiyorm kendimi zor zaptediyorm
Eşimle bugün sohbet ederken dikkat ettim esimde aynı benim gibi hatta ona dedim ki acaba sagsaglim kucağımız da gorebilecekmiyizDemi( hergün gün sayıyoruz.Her sabah elhamdülillah diye uyandığım da Rabbim hayrlısıyla bugün de geçsin diye geçiriyorum içimden.İnstagramda yeni doğmuş bebeklere felan bakıyorum içim gidiyor Bir an önce geçsin gitsin bitsin hayrlısıyla
Amin inşallah olmazAllah korusun inşallah hiçbişey olmaz
Kıyamam ya geçmiş olsunKızlar çok fazla göğüslerimde kaşıntı var kaşısam yara oluyor kaşımasam beni delirtiyor sizde var mı böyle bi durum ?ayrıca bende huzursuz bacak sendromu var ve ben geceleri hiç uyuyamıyorum hamilelik tetiklermiş içinizde bu hastalığı olan ve buna bi çözüm bulan var mı çok zor durumdayım ya hiç uyku yok bende
Canım gogsun kasintisi büyüyor diye.Bebe yagi falan sur.bacagina nasıl oluyor canım ya ağrı falan miKızlar çok fazla göğüslerimde kaşıntı var kaşısam yara oluyor kaşımasam beni delirtiyor sizde var mı böyle bi durum ?ayrıca bende huzursuz bacak sendromu var ve ben geceleri hiç uyuyamıyorum hamilelik tetiklermiş içinizde bu hastalığı olan ve buna bi çözüm bulan var mı çok zor durumdayım ya hiç uyku yok bende
Canım göğüsten yeşilimsi sıvı ilk kez duyuyorum, başka bi problem olmasın?? Benim yumurtlamadan sonra göğüs uçlarım sadece çok acıdı ve rengi koyu kahveye döndü. Ve bel ağrım çok vardı. İstersen bu yeşil sıvıyla ilgili bi dr danış.Arkadaşlar hamilelik belirtinizi yazarmısınız . Adetime 5 gün var gögüslerimi sıktırınca az bı yeşilimsi sıvı geliyor ilk başta şeffaftı bu gebelik belirtisi olabılır.
Canım riskli olduğunu doktormu söyledi acaba? Umarım çok önemli bişey yokturYo
Canım yok daha belli değil benim bebegimin eşi ondebaya riskli suan cinsiyet umrumda bile değil. Hergun korku her wc ye gidisimde elim yüreğimde
Araştırdım canım olabılıyormuş bazen bazı kişilerde. Ama gebelikle ılgılıde olabılıyormus.o yüzden sordum aranızda bu durumu yaşayan varmı diye. Adet tarihimi beklicem ondan sonra doktora gözükmeyi düşünüyorum canımCanım göğüsten yeşilimsi sıvı ilk kez duyuyorum, başka bi problem olmasın?? Benim yumurtlamadan sonra göğüs uçlarım sadece çok acıdı ve rengi koyu kahveye döndü. Ve bel ağrım çok vardı. İstersen bu yeşil sıvıyla ilgili bi dr danış.
Bende ilk defa duydum başıma gelmediği içinde bilmiyorum hiç. İnşallah bebişin seninledir. Başka bi belirti hissediyomusun? Regline göre farklı bi durum?Araştırdım canım olabılıyormuş bazen bazı kişilerde. Ama gebelikle ılgılıde olabılıyormus.o yüzden sordum aranızda bu durumu yaşayan varmı diye. Adet tarihimi beklicem ondan sonra doktora gözükmeyi düşünüyorum canım
Göğuslerım herzamankınden şış sankı . Bazen sag kasıgımda sızlamalar oluyor. Ve karnımın ıcınde bir agırlık var sankı. Ayaklarım yorgun. Gözledigim bunlar var şımdılık :)Bende ilk defa duydum başıma gelmediği içinde bilmiyorum hiç. İnşallah bebişin seninledir. Başka bi belirti hissediyomusun? Regline göre farklı bi durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?