5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın kızlar. Bebeğimi kaybettik çok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın. Tez zamanda tekrar evlat sevincini yaşarım inşallah. Allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın.

Günaydın kızlar. Bebeğimi kaybettik çok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın. Tez zamanda tekrar evlat sevincini yaşarım inşallah. Allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın.
Can'ım ne oldu ki çok üzüldüm Allah tez zamanda yeniden yaşatsın inşallah lütfen üzülme

Günaydın anneler, hastalara geçmiş olsun, geri de kalanlara da pozitif düşünmenizi öneriyorum kaç sayfa okudum bilmiyorum hepsinde negatif düşünceler , gereksiz pimpiriklenmeler :) o kadar sıkmayin kendinizi hamileliğin tadını çıkarmaya bakın sürekli bisey mi oldu diye düşünerek zaman geçmez, onlar sağlam yerde Allahin izniyle hiç bise olmaz, hapşurmak tıksırmakla bebegin kılına zarar gelmez Sağ salim kavusacagiz inşallah

Allah sabır versin, inşallah tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip olur ,demek hayırlısı böyleymiş, sağlıksız olan gebelik genelde bitermis (( o yüzden rabbim tekrar yüzünü güldürsün inşallah

Ben en son 6.haftada gitmiştim kese ve bebek göründü ancak kalp atışını bile daha duymadım, sabrediyorum biraz daha büyümüş olsun diye,git gel yapmak yoruyor insanı , Perşembe gitcem 9 hafta bitmiş oluyor Allahtan hayırlısı inşallah duyarız iyidir bebeğim, herşey dua tedbir ve gerisi Tevekkül

çok geçmiş olsun Rabim inşallah tez zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı bir bebek.

Can'ım ne oldu ki çok üzüldüm Allah tez zamanda yeniden yaşatsın inşallah lütfen üzülme

Ayın 11 de hafif bir kanamam olmuştu, doktorum istirahat verdi ve Proluton Depot diye bir iğne yazdı. 3 gün sonra kanamam arttı ve acile kaldırıldım. Hala bebeğim duruyordu bir sorun yoktu. ertesi günde yoğun bir kanama ile düşüğüm gerçekleşti ve kesem hala duruyordu fakat almak durumda kaldılar. Rabbim kimselere yaşatmasın cok zordu. Rabbim daha büyük acılardan korusun. Demekki böyle olması gerekiyormuş verende Allah alanda. İnşallah en kısa zamanda hamileliğimin haberini veririm.

Günaydın canım sanada bende hapşurmakla öksürmekle bebişe bişi olamz diye düşünüyodum ama sabah öksürürken kasıklarıma fena ağrı girdi bebişime bişey oldumu düşüncesine girmedim değil yanii. Korkuttu beni o ağrı. İnşallah Allahın izniyle bişey olmaz onlara

Canim cok gecmis olsun. Sagliksiz bebek dusermis derler Allah korusun bi sıkıntısı olacak olsa gunaha girip aldirmakta vicdan isi ama gercekten cok zor bu kadar heveslenmisken. Rabbim en kisa zamanda saglikli sihhatli bebek nasip etsin insallah

Neden? Nasıl oldu? Canim Hakkınız da hayırlısı inşallah en kisa surede yine hamile kalirsin

Günaydın kizlar
.. gece boyu uyumadım bogaz ağrısından, sabaha karşı uyuyakalmisim... tuzlu su gargara yaptım. .. taze portakal suyu içtim
Doktorumu aradım minoset al dedi bir de hafif antibyotik 500 luk verdi eğer kötüysen bunu da al dedi...
Benim bogaz ilac olmadan asla iyileşmez... dikkat edin kızar grip olmayın. .. ben normalde hiç olmam hassas değilim, şimdi nasıl oldu anlamadim

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm . Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz. Her şerde bir hayır vardır, doğru zaman değildi belki de. Hakkınızda hayırlısı olsun...

kızlar bugun sabah çok çok az kahve leke gelmiş normalmi bugun 9+4 yerleşme kanaması degildir herhalde ??? dün biraz yoruldum ondanmıdır acaba?

Ca
canım Rabbim aldıysa vardır bir hayır söylemesi kolay ama metanetli ol Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah Rabbim sana tez Zaman da sağlıklı bi gebelik nasip etsin

kızlar bugun sabah çok çok az kahve leke gelmiş normalmi bugun 9+4 yerleşme kanaması degildir herhalde ??? dün biraz yoruldum ondanmıdır acaba?

Canım alarm bu, dinlenmen gerekiyor... hatta hiç kalkma 3-4 gün... Bende de oldu doktorum dinlenmem gerektiğini kendimi çok yormus olabilecegimi söyledi. ... yine de doktorunu bilgilendirmelisin... takip et tekrar olursa iğne verebilir doktor... ben de tekrar edince vermişti. .. Sonra yine bir defa oldu ağrı olmazsa sorun olmaz dinlen demişti. .. geçmiş olsun canim

Kızlar doktordan geliyorum herşey çok şükür normal 2 ki test e gerek duymadı Ense kalınlığı normal dedi 1 ay sonra üçlü test yapacakmış bugün doktora gidecekler inşallah hepinizden böyle güzel haberler alırız Allah bebeklerimizi korusun artık hareket bile ediyor:)

canım doktora git ya durma evde içini ferah tut yine de
dr a ne diye gidicem ki gülüm kramp girdi desem bunun için mi geldin dicekler hele bide benim dr ama kabus gibiydi çok ağrım oldu o nasıl bir kramptı anlamadım ben hayatımda görmedim öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…