5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Göğuslerım herzamankınden şış sankı . Bazen sag kasıgımda sızlamalar oluyor. Ve karnımın ıcınde bir agırlık var sankı. Ayaklarım yorgun. Gözledigim bunlar var şımdılık :)
Hadi balkalım inşallah vardır bebişin seninledir. Herkesin belirtisi farklıdır. Regl günün geçince testini yaparsın umarım pozitifi görürsün.

Canım riskli olduğunu doktormu söyledi acaba? Umarım çok önemli bişey yoktur
Dr um riskli bir şey bebegin ağırlığı artınca eşi yukarı çıkması lazım takip edicez dedi.nette arastirdim gerçekten çok riskli bir durum.Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah

Magnezyum kullanman gerek.göğüslerini de kaşıma canım.bebek yağı sür kaşındıkca

Arkadaşlar hamilelik belirtinizi yazarmısınız . Adetime 5 gün var gögüslerimi sıktırınca az bı yeşilimsi sıvı geliyor ilk başta şeffaftı bu gebelik belirtisi olabılır.
Göğüsten gelen sıvı için genel cerraha gitöen gerek.muhtemelen sigara kullanıyorsun.süt kanallarında iltihap olabilir.aynı şeyi yaşadım.

Dr um riskli bir şey bebegin ağırlığı artınca eşi yukarı çıkması lazım takip edicez dedi.nette arastirdim gerçekten çok riskli bir durum.Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah
Rabbim korusun canım ikinizide. İnşallah yukarı çıkar.

Göğüsten gelen sıvı için genel cerraha gitöen gerek.muhtemelen sigara kullanıyorsun.süt kanallarında iltihap olabilir.aynı şeyi yaşadım.
Yok sigara kullanmıyorum. Daha önce hiç böyle olmamıştı . Zaten sıktırınca gelıyor. Yoksa kendıllıgınden gelmiyor. Gebelikten şüphelenıyorum hayırlısı...

Kızlar ilk defa yağsız süt içtim bugün az önce feci şekilde midem bulanmaya başladı süt bayat da değildi acaba yağsız olduğu için mi böyle oldu anlamadım

Gozumun Nuru89 .!.:
Göğuslerım herzamankınden şış sankı . Bazen sag kasıgımda sızlamalar oluyor. Ve karnımın ıcınde bir agırlık var sankı. Ayaklarım yorgun. Gözledigim bunlar var şımdılık :)
Canim ben hamike kaldigim xaman karnimda sislik degil aksine dumduzdu karnim adet olmayacagim o kadar belliydi ki adet olacagim zaman karnim siser bunda icim tertemiz gibiydi hamilelikte bir anda sismez ki karin

Dr um riskli bir şey bebegin ağırlıtut artınca eşi yukarı çıkması lazım takip edicez dedi.nette arastirdim gerçekten çok riskli bir durum.Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah
Ay ccanim Allah bebegini size bagislasin insallah Rabbim korusun onu yuregini ferah tut inşallah

Günaydın kızlar gece bacagimin kasik tarafina yakın kramp girdi kramp girmesiyle kasik ağrısı felaket oldu hüngür hüngür ağladım bebegime bişey oldu diye çok kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…