Göğuslerım herzamankınden şış sankı . Bazen sag kasıgımda sızlamalar oluyor. Ve karnımın ıcınde bir agırlık var sankı. Ayaklarım yorgun. Gözledigim bunlar var şımdılık :)
Dr um riskli bir şey bebegin ağırlığı artınca eşi yukarı çıkması lazım takip edicez dedi.nette arastirdim gerçekten çok riskli bir durum.Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah
Kızlar çok fazla göğüslerimde kaşıntı var kaşısam yara oluyor kaşımasam beni delirtiyor sizde var mı böyle bi durum ?ayrıca bende huzursuz bacak sendromu var ve ben geceleri hiç uyuyamıyorum hamilelik tetiklermiş içinizde bu hastalığı olan ve buna bi çözüm bulan var mı çok zor durumdayım ya hiç uyku yok bende
Arkadaşlar hamilelik belirtinizi yazarmısınız . Adetime 5 gün var gögüslerimi sıktırınca az bı yeşilimsi sıvı geliyor ilk başta şeffaftı bu gebelik belirtisi olabılır.
Dr um riskli bir şey bebegin ağırlığı artınca eşi yukarı çıkması lazım takip edicez dedi.nette arastirdim gerçekten çok riskli bir durum.Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah
Yok sigara kullanmıyorum. Daha önce hiç böyle olmamıştı . Zaten sıktırınca gelıyor. Yoksa kendıllıgınden gelmiyor. Gebelikten şüphelenıyorum hayırlısı...
Yok sigara kullanmıyorum. Daha önce hiç böyle olmamıştı . Zaten sıktırınca gelıyor. Yoksa kendıllıgınden gelmiyor. Gebelikten şüphelenıyorum hayırlısı...
Kızlar ilk defa yağsız süt içtim bugün az önce feci şekilde midem bulanmaya başladı süt bayat da değildi acaba yağsız olduğu için mi böyle oldu anlamadım
Göğuslerım herzamankınden şış sankı . Bazen sag kasıgımda sızlamalar oluyor. Ve karnımın ıcınde bir agırlık var sankı. Ayaklarım yorgun. Gözledigim bunlar var şımdılık :)
Canim ben hamike kaldigim xaman karnimda sislik degil aksine dumduzdu karnim adet olmayacagim o kadar belliydi ki adet olacagim zaman karnim siser bunda icim tertemiz gibiydi hamilelikte bir anda sismez ki karin
Dr um riskli bir şey bebegin ağırlıtut artınca eşi yukarı çıkması lazım takip edicez dedi.nette arastirdim gerçekten çok riskli bir durum.Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah
Günaydın kızlar gece bacagimin kasik tarafina yakın kramp girdi kramp girmesiyle kasik ağrısı felaket oldu hüngür hüngür ağladım bebegime bişey oldu diye çok kötüydü