3.bebeğim şuan bende hastayım.birşey olmicağını biliyorum ama korkuyorum annelik iç güdüsüGünaydın canım sanada bende hapşurmakla öksürmekle bebişe bişi olamz diye düşünüyodum ama sabah öksürürken kasıklarıma fena ağrı girdi bebişime bişey oldumu düşüncesine girmedim değil yanii. Korkuttu beni o ağrı. İnşallah Allahın izniyle bişey olmaz onlara
Kramp bu dönemlerde çok olur.rahim kasları geriliyor.hapşurma öksürme anında tüm kaslarımız gerildiği için daha fazla acı hissediyoruz.dr a ne diye gidicem ki gülüm kramp girdi desem bunun için mi geldin dicekler hele bide benim drama kabus gibiydi çok ağrım oldu o nasıl bir kramptı anlamadım ben hayatımda görmedim öyle bişey
Benim doktor papstya çayı içmemi söyledi.boğaz ağrım hafifledi ama hala gribim bir hafta olduGünaydın kizlar
.. gece boyu uyumadım bogaz ağrısından, sabaha karşı uyuyakalmisim... tuzlu su gargara yaptım. .. taze portakal suyu içtim
Doktorumu aradım minoset al dedi bir de hafif antibyotik 500 luk verdi eğer kötüysen bunu da al dedi...
Benim bogaz ilac olmadan asla iyileşmez... dikkat edin kızar grip olmayın. .. ben normalde hiç olmam hassas değilim, şimdi nasıl oldu anlamadim
1 haftadir yer sofrasında oturamiyorum sürekli kramp giriyor ama gece ki beterdiKramp bu dönemlerde çok olur.rahim kasları geriliyor.hapşurma öksürme anında tüm kaslarımız gerildiği için daha fazla acı hissediyoruz.
Bir şey olacağını sanmam ama lekede geldiyse mutlaka doktoruna söylemen gerekKızlar sanırım gece iç çamaşırı ma leke gibi bişey gelmiş şuan yok ama kramp girdiği sıra olmuş sanırım.bişey olmuş mudur acaba
Dr um devlette telden ulaşma imkanım yok ama özelde bir kontrol hakkım var devamı gelirse hemen giderim.hoş gitsem de progesteron kullanıyorsun yat dinlen dicek.pek bişey yapmıyor lar.Bir şey olacağını sanmam ama lekede geldiyse mutlaka doktoruna söylemen gerek
dr a ne diye gidicem ki gülüm kramp girdi desem bunun için mi geldin dicekler hele bide benim drama kabus gibiydi çok ağrım oldu o nasıl bir kramptı anlamadım ben hayatımda görmedim öyle bişey
Kızlar doktordan geliyorum herşey çok şükür normal 2 ki test e gerek duymadı Ense kalınlığı normal dedi 1 ay sonra üçlü test yapacakmış bugün doktora gidecekler inşallah hepinizden böyle güzel haberler alırız Allah bebeklerimizi korusun artık hareket bile ediyor:)
Günaydın canım sanada bende hapşurmakla öksürmekle bebişe bişi olamz diye düşünüyodum ama sabah öksürürken kasıklarıma fena ağrı girdi bebişime bişey oldumu düşüncesine girmedim değil yanii. Korkuttu beni o ağrı. İnşallah Allahın izniyle bişey olmaz onlara
Günaydın canım, inşallah çabucak geçerde iyileşirim yaa yine doktora gidiyorum
Nette baktım 2.tremester dönem de oluyormus zorladı beni büyük ihtimal ondan oldu.çok tedirgin im ama bekliyorum gün içinde ters durum olursa özelde ki Dr a giderim.ya çamaşırı ma bişey bulaşmış hani kahverengi değil ama iz var bariz belli koyu akıntı mi diye de düşünüyorumcanım leke de geldi demişin benim kramp hep var da sadece uykudan uyandırıyor beni leke gelmedi şükür
inşallah bişeyin yoktur canım ya
Nette baktım 2.tremester dönem de oluyormus zorladı beni büyük ihtimal ondan oldu.çok tedirgin im ama bekliyorum gün içinde ters durum olursa özelde ki Dr a giderim.ya çamaşırı ma bişey bulaşmış hani kahverengi değil ama iz var bariz belli koyu akıntı mi diye de düşünüyorum
Nette baktım 2.tremester dönem de oluyormus zorladı beni büyük ihtimal ondan oldu.çok tedirgin im ama bekliyorum gün içinde ters durum olursa özelde ki Dr a giderim.ya çamaşırı ma bişey bulaşmış hani kahverengi değil ama iz var bariz belli koucanım leke de geldi demişin benim kramp hep var da sadece uykudan uyandırıyor beni leke gelmedi şükür
inşallah bişeyin yoktur canım ya
İnşallah canım yaakıntıdır inşallah canım ya icini ferah tut yine de bişi olmaz inşallah
Rabbim tekrar hamile kalmanı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar. Bebeğimi kaybettikçok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın. Tez zamanda tekrar evlat sevincini yaşarım inşallah. Allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın.
Günaydın kızlar. Bebeğimi kaybettikçok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın. Tez zamanda tekrar evlat sevincini yaşarım inşallah. Allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın.
dilerim Allahtan hayırlısıyla tez zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirir mutlu bir şekilde bebeğini kucağına alırsınAyın 11 de hafif bir kanamam olmuştu, doktorum istirahat verdi ve Proluton Depot diye bir iğne yazdı. 3 gün sonra kanamam arttı ve acile kaldırıldım. Hala bebeğim duruyordu bir sorun yoktu. ertesi günde yoğun bir kanama ile düşüğüm gerçekleşti ve kesem hala duruyordu fakat almak durumda kaldılar. Rabbim kimselere yaşatmasın cok zordu. Rabbim daha büyük acılardan korusun. Demekki böyle olması gerekiyormuş verende Allah alanda. İnşallah en kısa zamanda hamileliğimin haberini veririm.
Sol tarafına yatarak dinlen canım ozaman.lekenin devamı yoksa korkmaDr um devlette telden ulaşma imkanım yok ama özelde bir kontrol hakkım var devamı gelirse hemen giderim.hoş gitsem de progesteron kullanıyorsun yat dinlen dicek.pek bişey yapmıyor lar.
cok üzüldüm neden ki noldu ???Günaydın kızlar. Bebeğimi kaybettikçok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın. Tez zamanda tekrar evlat sevincini yaşarım inşallah. Allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?