5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

3.bebeğim şuan bende hastayım.birşey olmicağını biliyorum ama korkuyorum annelik iç güdüsü

dr a ne diye gidicem ki gülüm kramp girdi desem bunun için mi geldin dicekler hele bide benim dr ama kabus gibiydi çok ağrım oldu o nasıl bir kramptı anlamadım ben hayatımda görmedim öyle bişey
Kramp bu dönemlerde çok olur.rahim kasları geriliyor.hapşurma öksürme anında tüm kaslarımız gerildiği için daha fazla acı hissediyoruz.

Kızlar sanırım gece iç çamaşırı ma leke gibi bişey gelmiş şuan yok ama kramp girdiği sıra olmuş sanırım.bişey olmuş mudur acaba

Benim doktor papstya çayı içmemi söyledi.boğaz ağrım hafifledi ama hala gribim bir hafta oldu

Kramp bu dönemlerde çok olur.rahim kasları geriliyor.hapşurma öksürme anında tüm kaslarımız gerildiği için daha fazla acı hissediyoruz.
1 haftadir yer sofrasında oturamiyorum sürekli kramp giriyor ama gece ki beterdi

Bir şey olacağını sanmam ama lekede geldiyse mutlaka doktoruna söylemen gerek
Dr um devlette telden ulaşma imkanım yok ama özelde bir kontrol hakkım var devamı gelirse hemen giderim.hoş gitsem de progesteron kullanıyorsun yat dinlen dicek.pek bişey yapmıyor lar.

dr a ne diye gidicem ki gülüm kramp girdi desem bunun için mi geldin dicekler hele bide benim dr ama kabus gibiydi çok ağrım oldu o nasıl bir kramptı anlamadım ben hayatımda görmedim öyle bişey

canım leke de geldi demişin benim kramp hep var da sadece uykudan uyandırıyor beni leke gelmedi şükür
inşallah bişeyin yoktur canım ya

maşallah ya süper, inşallah bizde güzel haberler alırız

Evet öyle bana da oluyor ama gerilmeden olduğunu düşünüyorum öyle okumuştum, özellikle sabah kalkınca unutup geriniyorm birden bıçak saplanıyor resmen sağ kasığa, ama normal demek ki :) bide ikinci gebelik benim ondan galiba deneyimliyim daha bilinçli :)

canım leke de geldi demişin benim kramp hep var da sadece uykudan uyandırıyor beni leke gelmedi şükür
Nette baktım 2.tremester dönem de oluyormus zorladı beni büyük ihtimal ondan oldu.çok tedirgin im ama bekliyorum gün içinde ters durum olursa özelde ki Dr a giderim.ya çamaşırı ma bişey bulaşmış hani kahverengi değil ama iz var bariz belli koyu akıntı mi diye de düşünüyorum

akıntıdır inşallah canım ya icini ferah tut yine de bişi olmaz inşallah

Nette baktım 2.tremester dönem de oluyormus zorladı beni büyük ihtimal ondan oldu.çok tedirgin im ama bekliyorum gün içinde ters durum olursa özelde ki Dr a giderim.ya çamaşırı ma bişey bulaşmış hani kahverengi değil ama iz var bariz belli kou
akıntıdır inşallah canım ya icini ferah tut yine de bişi olmaz inşallah
İnşallah canım ya

Günaydın kızlar. Bebeğimi kaybettik çok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın. Tez zamanda tekrar evlat sevincini yaşarım inşallah. Allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın.
Rabbim tekrar hamile kalmanı nasip etsin inşallah

dilerim Allahtan hayırlısıyla tez zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirir mutlu bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

Dr um devlette telden ulaşma imkanım yok ama özelde bir kontrol hakkım var devamı gelirse hemen giderim.hoş gitsem de progesteron kullanıyorsun yat dinlen dicek.pek bişey yapmıyor lar.
Sol tarafına yatarak dinlen canım ozaman.lekenin devamı yoksa korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…