Allam nasıl eltiler nasıl insan bunlar ya benim eltiö benim hamile oldugumu duydugunda resmen bana sarılıp agladı bebişimiz olucak dieBenim eltim de kan tahlili gununu beklemis yaziyo hamile misin diye evet bebisimizi bekliyorum dedim hadi hayirlisi diyor. Hamile birine hadi hayirlisi denis mi yoksa hayirli olsun saglikli sihhatli nasiip etsin Allah vs mi denir bana cok manidar geldi haksiz miyim
Canım izin alabilirsen hemen al ve progestan iğne vurdur doktorların umrunda değil bekle diyorlar bilseler beklemenin ne kadar ızdırap olduğunu sen sırt üstü uzan ayaklarını yükseğe kaldır rabbim mucizeni sana bagislasin inş ıgneyi aksatmaSimdi aradim artarsa ogleden sonra yada yarin gel yoksa ctesiyi bekle dedi az once bisey yoktu ama yine de tedirgin oluyor insan biz 2 yildir istiyoruz bebek cok sukur Rabbim nasip etti.
Yarin aile hekiminden rapor isticem 3 gun cok ayakta durdum dun o mu yapti acaba
Ben onbir yıllık evliyim o yedi yıllık ilk hamile kaldığında gecenin evde test yapmış çıkmış gecenin bi yarısı kaynim gerizekalisi arayip karım hamile dedi çok heyecanlı evde duramiyo size gelecez dedi bizde gelin dedik beyin olsa diycek bunlar kaç yıldır çocuk için kendilerini perişan ettiler biz nasıl arayip soyliycez ama nerde ablamlar hamile kaliyodu karinlari çıkmayana kadar bana soylemiyolardi uzulmiyim diye ama benim beyinsiz eltim her iki hamileliginde karnını açıp bak bebek nasıl tekmeliyo diye gösteriyordu kızlar çok doluyum kusura bakmayinAllam nasıl eltiler nasıl insan bunlar ya benim eltiö benim hamile oldugumu duydugunda resmen bana sarılıp agladı bebişimiz olucak die
O eltiden bende istiyorumAllam nasıl eltiler nasıl insan bunlar ya benim eltiö benim hamile oldugumu duydugunda resmen bana sarılıp agladı bebişimiz olucak die
Benim de gorumcem duyduğunda hadi canim dedıAllam nasıl eltiler nasıl insan bunlar ya benim eltiö benim hamile oldugumu duydugunda resmen bana sarılıp agladı bebişimiz olucak die
Vereyim valla 2 tane var ikiside dünya iyisi insanlar seç begen al her doktora gidişimizde sıra ile bi aile üyesi geliyor bizle bi dahaki sıra küçük eltimde sabırsızlanıyor resmen beniş görcez die Allah korkusu olan insan zaten karşısındakine kötü davranmazO eltiden bende istiyorum
Ya sana da cektirmisler aynı durumdayız. Ben özellikle kV için eşimin yüzüne soyledım annen nasıl can verecek diye.biz de bir anadan dogduk insanda vicdan yoksa o insandan hersey beklenirBen onbir yıllık evliyim o yedi yıllık ilk hamile kaldığında gecenin evde test yapmış çıkmış gecenin bi yarısı kaynim gerizekalisi arayip karım hamile dedi çok heyecanlı evde duramiyo size gelecez dedi bizde gelin dedik beyin olsa diycek bunlar kaç yıldır çocuk için kendilerini perişan ettiler biz nasıl arayip soyliycez ama nerde ablamlar hamile kaliyodu karinlari çıkmayana kadar bana soylemiyolardi uzulmiyim diye ama benim beyinsiz eltim her iki hamileliginde karnını açıp bak bebek nasıl tekmeliyo diye gösteriyordu kızlar çok doluyum kusura bakmayin
Benim görümcem yok ben kendim görümceyim ilk yegenimi duydum havalara uctum bütün masraflarına ortak oldum ikinci yegenim kız oldu ismini ben koydum Ama Allah tan görümcem yokBenim de gorumcem duyduğunda hadi canim dedıhiç ihtimal vermemiş herhalde
Ne guzel canım agzinizin tadı hiç bozulmasın inş.biraz önce yazdım bir insanda vicdan yoksa o insandan hersey beklenirVereyim valla 2 tane var ikiside dünya iyisi insanlar seç begen al her doktora gidişimizde sıra ile bi aile üyesi geliyor bizle bi dahaki sıra küçük eltimde sabırsızlanıyor resmen beniş görcez die Allah korkusu olan insan zaten karşısındakine kötü davranmaz
Aynen yatlım ama hiç merak etme baikasının mıtlulıgundan rahatsız olan insanlar emin ol mıtsuz ve yalnız insanlarNe guzel canım agzinizin tadı hiç bozulmasın inş.biraz önce yazdım bir insanda vicdan yoksa o insandan hersey beklenir
Canım izin alabilirsen hemen al ve progestan iğne vurdur doktorların umrunda değil bekle diyorlar bilseler beklemenin ne kadar ızdırap olduğunu sen sırt üstü uzan ayaklarını yükseğe kaldır rabbim mucizeni sana bagislasin inş ıgneyi aksatma
Canım benim rahmetli kayinbabam şimdi sevmesin çok seviyodu beni her zaman duâ ederdi rabbim bize hayırlı evlat versin diye kaynanamda çok seviyo beni eltim onun yeğeni o kadar sevmiyo onu dünya alem biliyo burda kaynanamin beni daha çok sevdiğini eltimde beni çekmiyor kiskaniyo bu yüzden beni hassas noktamdan vuruyor kaynanam gorumcemle hiç bir sorunum yok eltimle aram yok benim ona çok iyiligim dokundu ilk bebeginde düşük tehlikesi vardı bir hafta boyunca onunla hastanede kaldım ailesi urfada olduğu için gelmedi doguma yakın arkadaşlarımı topladım evini kökten temizledik doğum yaptı yatağını ben hazırladım ikinci bebeginde yine öyle yani neden çekmiyor beni anlamadım eşiyle arası bozuldugunda ben gidip baristiriyodumYa sana da cektirmisler aynı durumdayız. Ben özellikle kV için eşimin yüzüne soyledım annen nasıl can verecek diye.biz de bir anadan dogduk insanda vicdan yoksa o insandan hersey beklenir
Canım hap o kadar etkili değil iğne daha garantiSagol canim hap var onu iceyim o zaman igne vermedi simdiye kadar hic. 2 kutu progestan kullandim. Tek kalmis bi tane onu iceyim o zaman
Canım kanı sulandirmak için iğne veya hap kullaniyomusunSagol canim hap var onu iceyim o zaman igne vermedi simdiye kadar hic. 2 kutu progestan kullandim. Tek kalmis bi tane onu iceyim o zaman
Rabbim onada nasip etsin ins canım ben bunu çok iyi anladım biz ve bizim gibiler sabır imtihanindayiz rabbim bu imtihanı imanli ve sabırlı bir şekilde atlatmayi nasip etsin sakın onun önünde hamileliginden bahsetme çok üzülür hep dua et onaBenimde eltim maşallah allah bozmasin öyle iyi saf kalpliki çocuk gibi aynı icinde kötülük sıfır sanki kizsa bile çocuk gibi kızar benim hiç bi sıkıntım yok hatta ben isteyim oda bizim evde misafir beni bekliyor gidene kadar yemekleri yapıyor ama sen otur diyor. Dua edin oda çok bebek istiyor ben 9 aylık o 6 aylık evli daha yeni ama yinede istiyor duanizda unutmayın.
Bende farkediyoru. Demek istemiyorum bisi üzülse bile hemen belli oluyor kıskançlıgi hiç yok.bizden beklemiyordu duyunca şaşırdı üzüldü yani ama kendisi için başkası olsa fesatlandi derdim dememeye çalışıyorum bu ay ondan umutluyuz bakalım inşallah bikac güne müjdeli bir haber alırız. inşallah seninde bu ay olur.Rabbim onada nasip etsin ins canım ben bunu çok iyi anladım biz ve bizim gibiler sabır imtihanindayiz rabbim bu imtihanı imanli ve sabırlı bir şekilde atlatmayi nasip etsin sakın onun önünde hamileliginden bahsetme çok üzülür hep dua et ona
Ovulasyon testini denesin işe yarıyorBende farkediyoru. Demek istemiyorum bisi üzülse bile hemen belli oluyor kıskançlıgi hiç yok.bizden beklemiyordu duyunca şaşırdı üzüldü yani ama kendisi için başkası olsa fesatlandi derdim dememeye çalışıyorum bu ay ondan umutluyuz bakalım inşallah bikac güne müjdeli bir haber alırız. inşallah seninde bu ay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?