5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Gunaydin kizlar ☺ gebelik ile calismak cok zor.neyapacagiz aylar nasil gececek bilmiyorum

Gunaydin . Haklisin canim cok zor herkesin ayri derdi var senin hassasiyetin var. Zaten kokular falan. Buluttan nem kapiyorum ufak bi degisik koku olunca bulundugum yeri terk ediyorum. Evimi cok ozluyorum. Eve girip ustumu cikarip direk yataga giriyorum. 3 haftadir ocaga elimi surmuyorum. Rabbim yardimcisi olsun tum hamislerin

Kizlar gece pembe bi akintim geldi bisey yoktur di mi ? Ctesi randevum var doktoruma. O zamana kadar sabretsem mi

Bende de 2 elti var kizlar. Biri cok kiskanc. Her bir araya geldigimizde gozune geliyoz kadinin esimle kavga ediyoz her tatil zehir oluyor. Insallah bebek olunca oyle olmaz da rahatlariz az.
Rabbim bu konuda hepimize sabir versin yardimcisi olsun hepimizin

Aynen canim.memur olmasam bir dk durmam cikarim herhalde isten.oturup guzel guzel bebisimibuyuturum inan

Benim dr kahverengi sıkıntı değil ama açık renk olursa yani pembe kırmızı hemen gel randevu fln bekleme demişti cnm.

Simdi aradim artarsa ogleden sonra yada yarin gel yoksa ctesiyi bekle dedi az once bisey yoktu ama yine de tedirgin oluyor insan biz 2 yildir istiyoruz bebek cok sukur Rabbim nasip etti.
Yarin aile hekiminden rapor isticem 3 gun cok ayakta durdum dun o mu yapti acaba

Canım şuan var mı peki.gülüm suan kaç aylık tam çünkü adet zamanlarında lekelenme oluyormus benim geçen ay öyle olmustu

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. 10+0 bugün. Ve yine bulantı tiksinme iştahsızlık var. Son bikaç gündür hazımsızlık eklendi. Ve kabızlıkta var. Sürekli şikayet ediyorum gibi oluyor, Allahım affetsin. Ama çeken bilir. Yarın doktora gidiyorum, bu durumlar için. Senin kaçıncı haftada geçti bu kadar yoğunmuydu.

Canım ne mutlu ona darda olana yetişiyor dunyadayken ahiretini kazanıyor

Canım ben maalesef boş gebelik geçirdim cuma günü kürtaj oldum benim sekiz haftalik 25 mm di doktorum normal demişti

Cnm bende sen gibiyim cok bulantim var kusuorumda zorla iki lokma bisey yiyorum oda cikio yatana kadar bu bole arada serumla idare ediorum ins gecer tez zamanda ((
Sen kaç haftalıksın . Benim kusmam yok ama zaten çok bişey yiyemediğim için. Hayırlısıyla bir an önce bizde atlatsak inşallah.

Aynen canım bi bilseler bu dünyanın boş olduğunu ama nerde o beyin allaha havale ettim onu şimdide gorusmuyorum onunla ne eşim nede kaynanam hiç bir şekilde neden gorusmuyosun demiyo çünkü biliyolar benim yeterince hem yüreğim hem canım yanmış üstüme gelmiyolar

Olabilir cnm dinlen ayakları altına bir şey al uzan. Inşallah devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…