- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Gunaydin kizlar ☺ gebelik ile calismak cok zor.neyapacagiz aylar nasil gececek bilmiyorum
Benim dr kahverengi sıkıntı değil ama açık renk olursa yani pembe kırmızı hemen gel randevu fln bekleme demişti cnm.Kizlar gece pembe bi akintim geldi bisey yoktur di mi ? Ctesi randevum var doktoruma. O zamana kadar sabretsem mi
Aynen canim.memur olmasam bir dk durmam cikarim herhalde isten.oturup guzel guzel bebisimibuyuturum inanGunaydin . Haklisin canim cok zor herkesin ayri derdi var senin hassasiyetin var. Zaten kokular falan. Buluttan nem kapiyorum ufak bi degisik koku olunca bulundugum yeri terk ediyorum. Evimi cok ozluyorum. Eve girip ustumu cikarip direk yataga giriyorum. 3 haftadir ocaga elimi surmuyorum. Rabbim yardimcisi olsun tum hamislerin
Benim dr kahverengi sıkıntı değil ama açık renk olursa yani pembe kırmızı hemen gel randevu fln bekleme demişti cnm.
Aynen canim.memur olmasam bir dk durmam cikarim herhalde isten.oturup guzel guzel bebisimibuyuturum inan
Aminn canım inşallahAmin canım inş rabbim bütün darda olanların imdadıni duysun
Memurum canim ama her memurluk bir olmuyor iste. Etrafindakiler cok onemli calistigin kisiler vs[/QUOTE
Aynen canim.sabredecegiz baska care yok
Canım şuan var mı peki.gülüm suan kaç aylık tam çünkü adet zamanlarında lekelenme oluyormus benim geçen ay öyle olmustuSimdi aradim artarsa ogleden sonra yada yarin gel yoksa ctesiyi bekle dedi az once bisey yoktu ama yine de tedirgin oluyor insan biz 2 yildir istiyoruz bebek cok sukur Rabbim nasip etti.
Yarin aile hekiminden rapor isticem 3 gun cok ayakta durdum dun o mu yapti acaba
Ben canım sabahlari bulanarakbuyanirdim su icsem cikarirdim ogleden sonra iyi olurdu kusmazdim ama yine de cok istahsizdim. Hala canim sabah bir sey istemiyo ama bulanmiyorum. Yersem de çıkarmıyorum ogleden sonra icinse istahim cok acildi 2kisilik yiyorum ceviz filan yerken cikarirdim hepsi gecti ne kadarlik hamilesin benim 2-3 gundur azaldi daha iyiyim
Canım şuan var mı peki.gülüm suan kaç aylık tam çünkü adet zamanlarında lekelenme oluyormus benim geçen ay öyle olmustu
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. 10+0 bugün. Ve yine bulantı tiksinme iştahsızlık var. Son bikaç gündür hazımsızlık eklendi. Ve kabızlıkta var. Sürekli şikayet ediyorum gibi oluyor, Allahım affetsin. Ama çeken bilir. Yarın doktora gidiyorum, bu durumlar için. Senin kaçıncı haftada geçti bu kadar yoğunmuydu.Ben canım sabahlari bulanarakbuyanirdim su icsem cikarirdim ogleden sonra iyi olurdu kusmazdim ama yine de cok istahsizdim. Hala canim sabah bir sey istemiyo ama bulanmiyorum. Yersem de çıkarmıyorum ogleden sonra icinse istahim cok acildi 2kisilik yiyorum ceviz filan yerken cikarirdim hepsi gecti ne kadarlik hamilesin benim 2-3 gundur azaldi daha iyiyim
Benimde öyle. Allahım sabır ver bizlere.Günaydın kızlar bulantılı bi günden
Canım ne mutlu ona darda olana yetişiyor dunyadayken ahiretini kazanıyorInsanın da zoruna gidiyor yanında bu yakının var elin kadını 7/24 yanımda her işimi yaptı allah bin kere razı olsun ama hepsinde var hayır rabbim gösteriyor bi şekilde. Komsuma kızardım eskiden çok bunaltıyo beni diye şimdi utandırdı beni bu şekilde
Canım ben maalesef boş gebelik geçirdim cuma günü kürtaj oldum benim sekiz haftalik 25 mm di doktorum normal demiştidün detaylı ultrason çektirdim 24 mm çıktı kesenin boyu. bebeğin botuda 20 mm çıktı. doktorum kesen çok küçük dedi. takip edeceğiz inşallah büyür dedi. bu durum beni çok korkutu. siz şuan kaç haftalıksınız. kesenizin ölçüsüyle ilgili size doktorunuz bişey demişmiydi
Sen kaç haftalıksın . Benim kusmam yok ama zaten çok bişey yiyemediğim için. Hayırlısıyla bir an önce bizde atlatsak inşallah.Cnm bende sen gibiyim cok bulantim var kusuorumda zorla iki lokma bisey yiyorum oda cikio yatana kadar bu bole arada serumla idare ediorum ins gecer tez zamanda((
Öyle tabi canım yaa.keşke uzanıp dinlenmeye firsatin olsa rapor al canım ya8+5 canim suan. Adet zamanim degil. Suan yok ama tedirgin olmak icin yetiyor yani azda olsa olmasi
Aynen canım bi bilseler bu dünyanın boş olduğunu ama nerde o beyin allaha havale ettim onu şimdide gorusmuyorum onunla ne eşim nede kaynanam hiç bir şekilde neden gorusmuyosun demiyo çünkü biliyolar benim yeterince hem yüreğim hem canım yanmış üstüme gelmiyolarAllah cok buyuk kizlar. En dogru zamanda en guzel sekilde butun bu yaptiklarinin bedelini bir bir bir bir odeyecekler. Sessizce hayatin akisini seyredin. Cuvali sirtlanipta ohh yaptiklarim yanima kar kaldi diyip gideni goremezsiniz bu dunyada. Oyle bir ask yok cunku. Hersey birgün mutlaka karşılığını bulacak sadece zaman gerek...
Olabilir cnm dinlen ayakları altına bir şey al uzan. Inşallah devam etmezSimdi aradim artarsa ogleden sonra yada yarin gel yoksa ctesiyi bekle dedi az once bisey yoktu ama yine de tedirgin oluyor insan biz 2 yildir istiyoruz bebek cok sukur Rabbim nasip etti.
Yarin aile hekiminden rapor isticem 3 gun cok ayakta durdum dun o mu yapti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?